Välj tre varuprover som gåva med varje order – Fri frakt över 500 kr

N°1
CLEANSE

Regelbunden rengöring är grunden för en välmående och hälsosam hud. Tilltäpptheter, överskott av talgproduktion, föroreningar, gamla hudceller och makeup tvättas bort samtidigt som huden förbereds för kommande steg i din hudvårdsrutin med vårdande och aktiva ingredienser. I Versos produktkategori N°1 hittar du ansiktsrengöring för skonsam daglig användning men även produkter som rengör på djupet.

N°2
DAYTIME

Huden utsätts dagligen för yttre påfrestningar i miljön i form av föroreningar och UV-strålning. För att hjälpa din hud att möta dessa utmaningar har vi utvecklat en serie produkter som specifikt skyddar och stärker den under dagen.

N°3
NIGHTTIME

Produkter avsedda att använda under natten som lugnar huden och hjälper den att återhämta sig efter en dags yttre påfrestningar. Vår produktkategori N°3 innehåller återfuktande och synligt stärkande ansiktscremer som ger din hud ny vitalitet och lyster medan du sover.

N°4
BOOST

Versos produktkategori N°4 består av produkter med aktiva ingredienser. De är särskilt effektiva tack vare sina resultatinriktade formuleringar. När din hud behöver en ordentlig boost, välj en eller flera produkter ur denna kategori. Serumen i produktkategori N°4 lämpar sig också väldigt bra att använda för layering; att applicera lager i hudvårdsrutinen där flera produkter ingår för extra boostande effekt.

N°5
EYE

Kategori N°5 innehåller produkter för långsiktig behandling av den tunna och känsliga huden runt ögonen.

N°6
REFINE

Kategori N°6 består av produkter som behandlar specifika hudproblem. Använd dem till exempel för att reducera synliga pigmenteringar, minimera plitor, kvisslor, orenheter och verka förebyggande för huden.

N°7
OIL

I kategori N°7 hittar du aktiva produkter i form av närande och lättabsorberande torra oljor som ger huden extra fukt och en synligt hudföryngrande effekt.

N°8
MASK

Kategori N°8 består av en serie masker som ger din hud extra vård och omsorg. Maskerna innehåller särskilt utvecklade teknologier som förser din hud med aktiva ingredienser på ett högeffektivt sätt och ger därför snabbt ett synligt resultat.

N°9
LIP

Läpparnas tunna hud är särskilt känslig för yttre påfrestningar. I Versos produktkategori N°9 hittar du skräddarsydda produkter som skyddar, återställer och ger näring till huden runt om och på läpparna.

N°10
HAND
&
BODY

I vår kategori N°10 finner du produkter framtagna för att ta hand om huden på kroppen.

KITS & SETS

Våra kit utgör perfekta gåvor till kära vänner och familj. Eller varför inte ge dig själv ett hudvårdande kit? De omsorgsfullt utvalda produkterna i dessa kit ger ett unikt värde.  

Routines

Våra hudvårdsrutiner är utvalda och handplockade av Verso´s Skin Experts. Dessa resultatinriktade rutiner är framtagna att passa de flesta behov för att hjälpa dig till din optimala hudvårdsrutin. Låt oss guida dig och uppnå dina förväntade resultat.

Discovery Kits

Vi har satt ihop olika mini-kits för dig som vill lära känna och testa på Verso. Dessa kit ger dig också möjlighet att upptäcka nya produkter. Testa våra Discovery Kits och hitta din nya favorit. Smidiga förpackningar som passar utmärkt till din nästa resa!

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER