N°1
CLEANSE

Regelbunden rengöring är grunden för en frisk och hälsosam hud. Orenheter, överskott av talgproduktion, föroreningar, döda hudceller och makeup tvättas bort samtidigt som huden förbereds för kommande steg i din hudvårdsrutin med vårdande och aktiva ingredienser. I Versos produktkategori N°1 hittar du ansiktsrengöring för skonsam daglig användning men även behandlingar som rengör på djupet.

N°2
DAYTIME

Huden utsätts dagligen för yttre påfrestningar i miljön i form av föroreningar och UV-strålning. För att hjälpa din hud att möta dessa utmaningar har vi utvecklat en serie produkter som specifikt skyddar och stärker den under dagen.

N°3
NIGHTTIME

Produkter avsedda att använda under natten som lugnar huden och hjälper den att återhämta sig efter en dags yttre påfrestningar. Vår produktkategori N°3 innehåller behandlingar som ger din hud ny vitalitet och lyster medan du sover.

N°4
BOOST

Versos produktkategori N°4 består av behandlingar med extra potenta ingredienser. De är särskilt effektiva tack vare högre koncentration av aktiva substanser. När din hud behöver en ordentlig boost, välj en eller flera produkter ur denna kategori. De lämpar sig också väldigt bra för att använda som layering; lager i hudvårdsrutinen där flera produkter ingår.

N°5
EYE

Kategori N°5 innehåller produkter för långsiktig behandling av den tunna och känsliga huden runt ögonen.

N°6
REFINE

Kategori N°6 består av produkter som behandlar specifika hudproblem. Använd dem t ex för att reducera oönskade fläckar, minimera plitor, kvisslor, orenheter och verka förebyggande för huden.

N°7
OIL

I kategori N°7 hittar du aktiva produkter i form av närande och lättabsorberande torra oljor som ger huden extra fukt och en hudföryngrande effekt.

N°8
MASK

Kategori N°8 består av en serie masker som ger din hud extra vård och omsorg. Maskerna innehåller särskilt utvecklade teknologier som förser din hud med aktiva ingredienser på ett högeffektivt sätt och ger därför snabbt ett synligt resultat.

N°9
LIP

Läpparnas tunna hud är särskilt känslig för yttre påfrestningar. I Versos produktkategori N°9 hittar du skräddarsydda behandlingar som skyddar, återställer och ger näring till huden runt om och på läpparna.

N°10
HAND

Händer utsätts kontinuerligt för kallt väder, torr luft, solsken och uttorkande rengöringsprodukter i hushållet. För att ge dina händer ordentlig omvårdnad har vi skapat produkter specifikt anpassade för att ge dem skydd. Du hittar våra produkter för händer i kategori N°10.

SETS & KITS

Våra produktkit och reseset är perfekta för dig som vill lära känna Verso. Ta med dig din hudvårdsrutin var du än befinner dig eller överraska någon du tycker om med en härlig present.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER