N°1
CLEANSE

Rengöringen är en viktig del av din hudvårdsrutin. Det är själva grunden för en hälsosam hud. Rengöring avlägsnar orenheter, överskott av talgproduktion, föroreningar, döda hudceller och makeup. Det förbereder huden för kommande produkter med aktiva ingredienser. Versos produktkategori N°1 innehåller produkter för både skonsam daglig rengöring och för rengöring på djupet.

N°2
DAYTIME

Under dagen utsätts huden för yttre påfrestningar i miljön som föroreningar och UV-strålning. För att hjälpa din hud att klara av dessa påfrestningar har vi utvecklat en serie produkter som specifikt lämpar sig under dagen och både skyddar och gör huden fast. Dessa produkter ingår i vår kategori N°2.

N°3
NIGHTTIME

Produkter avsedda för användning under natten som lugnar huden och hjälper den att återhämta sig efter dagens alla påfrestningar. Vår produktkategori N°3 innehåller produkter som ger huden ny lyster och vitalitet medan du sover.

N°4
BOOST

Versos produktkategori N°4 innehåller produkter med mycket potenta ingredienser. Den högre koncentrationen av aktiva ämnen gör dem extra effektiva. Dessa produkter är perfekta att använda när huden behöver en extra boost. De fungerar också bra att applicera i flera lager.

N°5
EYE

Kategori N°5 innehåller produkter framtagna för användning över tid på den tunna och känsliga huden vid ögonen.

N°6
REFINE

Versos produktkategori N°6 innehåller produkter som riktar in sig på specifika hudproblem. Dessa produkter kan användas t ex vid oönskade fläckar på huden och verkar för att den återgår till sitt ursprung.

N°7
OIL

Vår kategori N°7 innehåller aktiva produkter i form av lättabsoberade, näringsrika oljor som erbjuder extra fukt. Alla våra oljor absorberas snabbt och lätt av huden.

N°8
MASK

Produktkategori N°8 erbjuder en serie masker som passar perfekt när du vill skämma bort huden i ansiktet lite extra. De är framtagna genom specialutvecklade tekniker för att de aktiva ingredienserna ska tas upp så effektivt som möjligt av huden, vilket gör att varje mask ger ett omedelbart och synligt resultat. De är ett perfekt komplement till din dagliga hudvårdsrutin.

N°9
LIP

Den tunna huden på läpparna är särskilt känslig för yttre påfrestningar. I Versos produktkategori N°9 hittar du anpassade produkter för att skydda och bevara huden runt och på läpparna.

N°10
HAND

Händerna utsätts ständigt för kyla, vind, torr luft, solsken och diverse husållsprodukter med uttorkande biverkningar. För att hjälpa dig att ta väl hand om dina händer har vi skapat skräddarsydda produkter som ger dem ett dagligt skydd. Du hittar dessa produkter i kategori N°10.

SETS & KITS

Våra produktkit och reseset är perfekta för dig som vill lära känna Verso. Ta med dig din hudvårdsrutin var du än befinner dig eller överraska någon du tycker om med en härlig present.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.