Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow

N°2 Daytime

Verso Daily Glow

500 SEK

Verso Daily Glow ger huden en upplyftande vitaminboost och lämnar en synligt jämnare hudton och ett gyllene glow. Den lätta, energigivande dagcremen ger både direkt och långsiktig effekt då den minimerar utseendet av fina linjer, återfuktar och hjälper huden hålla sig fräsch och balanserad hela dagen.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN VITAMINBOOSTANDE CREME SOM GER STRÅLANDE HUD

Verso Daily Glow är en allt-i-ett energigivande creme som omedelbart förbättrar och bibehåller hudens lyster med ett silkesmjukt utseende. Dagcremen absorberas snabbt och ger synbar effekt på hudens textur, spänst och fasthet. Resultatet är en återfuktad och balanserad hud med hälsosam fräschör och perfekt gyllene finish.

SÅ FUNGERAR VERSO DAILY GLOW

Verso Daily Glow innehåller en revitaliserande sammansättning av noga utvalda ingredienser för optimalt resultat. Retinol 8 är ett stabiliserad A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än standard retinol med halverad risk för irritation. Stjärningrediensen ger en synbart jämnare hudton och en spänstigare, fylligare hud. Därtill minimeras uppkomsten och utseendet av torr hud och fina linjer.

Niacinamid (vitamin B3) förbättrar hudens fuktbalans samtidigt som huden stärks och blir mer motståndskraftig mot synliga effekter av yttre påfrestningar. Den hudvårdande ingrediensen dämpar uppkomsten av irritation och rodnad och gör huden smidig, len och slät. C-vitamin tillför skyddande antioxidanter för att motverka för tidigt åldrande och bidrar till ett hälsosamt utseende. Hyaluronsyra ger ökad elasticitet, fasthet och långvarig återfuktning.

Kombinationen av ingredienser vårdar och förser huden med energi. Resultatet är en omedelbar pärlemorgyllene lyster med långvarig effekt som passar alla hudtyper och hudtoner.

ANVÄNDNING

Applicera en mindre mängd, motsvarande en ärtas storlek, på rengjord hud över ansikte och hals när du vill ha en extra vitaminboost och strålande glow. Dagcremen kan användas ensam eller tillsammans med andra hudvårdsprodukter. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 som ett sista steg in din hudvårdsrutin för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Kan Verso Daily Glow användas som enda produkt till dagen?

Verso Daily Glow kan användas ensam som återfuktande produkt till dagen. Applicera Daily Glow på morgonen över väl rengjort ansikte och hals. Dagcremen kan kombineras med ett serum anpassat efter din huds behov, förslagsvis Verso Hydration Serum för extra intensiv fuktboost. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 som ett sista steg in din hudvårdsrutin för att bibehålla resultaten och en hälsosam hud.

När ska jag applicera min SPF, före eller efter Verso Daily Glow?

Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 som ett sista steg in din hudvårdsrutin för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

Vilken ton ger Verso Daily Glow?

Verso Daily Glow ger huden direkt en gyllene ton med strålande lyster och glow. Dagcremen passar alla hudtyper och hudtoner.

Vilken ingrediens i Verso Daily Glow ger den gyllene tonen och strålande finishen?

Verso Daily Glow ger ett omgående ljusreflekterande, pärlemorgyllene utseende till huden tack vare Fluorphlogopite, en syntetisk variant av den naturliga glänsande micamineralen. Fluorphlogopite blir lika vackert lystergivande på huden utan att innehålla några av de gifter och föroreningar som ibland återfinns i naturliga mineraler. Beslutet att inte inkludera naturliga mineraler är medvetet fattat för att inte bidra till de brott mot mänskliga rättigheter som kan vara förknippade med utvinnandet av mineraler.

Hur förvarar jag Verso Daily Glow bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER