Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow
Verso Daily Glow

N°2 Daytime

Verso Daily Glow

500 SEK

En energigivande vitaminboost som ger huden en fin lyster. Med det unika A-vitaminkomplex Retinol 8, B3-vitamin (Niacinamid) och C Vitamin piggar Verso Daily Glow upp trött och glåmig hud, ger energi, strålande lyster och glow.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN ENERGIGIVANDE VITAMINBOOST MED EXTRA GLOW

Verso Daily Glow är en allt-i ett energigivande vitaminboostande creme som förbättrar hudens hälsa och omedelbart motverkar trött och livlös hud. Verso Daily Glow förbättra hudens textur, elasticitet och fasthet och ger en ungdomlig fräschör samtidigt som den ger ett mjukt, skimrande intryck med vacker lyster.

SÅ FUNGERAR DET

Formulan innehåller antioxidanter som förstärker hudens skydd. Genom att använda den här unika kombinationen av ingredienser upplevs huden både yngre och mer välmående. Cremen ger ett ljusreflekterande, skimrande utseende på huden tack vare Fluorphlogopite, en syntetisk variant av den naturliga glänsande micamineralen som blir lika naturlig på huden utan att innehålla några av de gifter och föroreningar som ibland återfinns i naturliga mineraler. Beslutet att inte inkludera naturliga mineraler är medvetet fattat för att inte bidra till de brott mot mänskliga rättigheter som ibland är förknippade med utvinnandet av mineraler.

HUVUDINGREDIENSER

Verso Daily Glow innehåller en kraftfull kombination av ingredienser. Det stabiliserade A-vitaminkomplex Retinol 8 stimulerar hudens naturligafunktioner så att huden fungerar som en yngre hud medan B3-vitamin (Niacinamid) förstärker hudens naturliga skydd och bidrar till en fast och spänstig hy. Vitamin C minskar transepidermal vattenförlust vilket tillåter huden att behålla mer fukt och fräschör. Hyaluronsyra bidrar till ökad elasticitet, spänst och fastare hud.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
When should I apply my SPF, before or after Verso Daily Glow?

Always finish with SPF on top of your daily skincare routine.

Can Daily Glow be used alone for daily moisture?

Verso Daily Glow can be used as a standalone daily moisturizer. Based on your skin's needs, it could also be used together with Hydration serum.

What is the tone of the product?

The formula has a light golden tone that will leave the skin with a glowy finish.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER