Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream

N°5 Eye

Verso Eye Cream

450 SEK

Verso Eye Cream en rik och fyllig ögoncreme som gör huden kring ögonen smidig och återfuktad. Nordisk havre stärker hudens naturliga skydd och har en synbart lugnande och mjukgörande effekt. Verso Eye Cream är idealisk att kombinera med Versos ikoniska Super Eye Serum.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN NÄRANDE OCH ÅTERFUKTANDE ÖGONCREME MED NORDISK HAVRE

Huden kring ögonen är tunnare än huden i övriga ansiktet och behöver särskild omvårdnad. Verso Eye Cream är en Verso-favorit specifikt framtagen för ögonområdet och dess behov. Om du upplever att huden kring ögonen lätt blir torr kan det leda till för tidigt åldrande vilket kan visa sig i form av fina torrhetslinjer och göra huden stram. Verso Eye Cream är den ideala lösningen om huden är torr och stramar då den unika formuleringen direkt lämnar ögonområdet återfuktat, mjukt och spänstigt.

Verso Eye Cream innehåller en unik formulering med nordisk havre (Avena Sativa Oat Kernel Extract och Avena Sativa Oat Kernel Oil). Havre är känt inom hudvård för sin mångsidighet och fördelarna är flera, däribland dess förmåga att tillföra huden skyddande antioxidanter som omedelbart lugnar och stärker det ömtåliga området kring ögonen. Ingrediensen ger även intensiv återfuktande och mjukgörande effekt samtidigt som hudens naturliga skydd stärks mot synbara effekter av dagliga miljörelaterade stressfaktorer.

Hydrolyserat jästextrakt är en annan aktiv ingrediens som kan förbättra och öka hudens naturliga fuktnivå. Huden blir optimalt återfuktad och resultatet är minimerad synbarhet av torrhet, fina linjer och fuktfattig hud. Hydrolyserat jästextrakt gör huden kring ögonen mjukare och slätare med påtagligt ökad spänst och fasthet.

Verso Eye Cream är det självklara valet om du önskar börja använda en resultatinriktad ögoncreme som direkt och långvarigt återfuktar huden kring ögonen och motverkar fina linjer och torrhet samt för tidiga ålderstecken. Den nya behändiga förpackningen (á 15 ml) ger en lyxig känsla och säkerställer rätt mängd vid varje användning för ett synbart resultat. Den uppdaterade förpackningen är tillverkad i återvinningsbart material.

Verso Eye Cream kan med fördel kombineras med vår mångfaldigt prisade Verso Super Eye Serum för att förhöja och bibehålla det föryngrande resultatet. Verso Eye Cream utvecklades för att lugna, stärka och återfukta huden kring ögonen och är perfekt att varva med Verso Super Eye Serum. Förslagsvis kan du använda Eye Cream under dagen och den mer intensiva Super Eye Serum till kvällen för att ge synbar förnyelse och bevara hudens ungdomliga utseende. Denna kraftfulla kombination kan reducera utseendet av mörka ringar, svullnad och fina linjer samtidigt som du tillför maximal fukt och energi till ögonområdet.

SÅ FUNGERAR VERSO EYE CREAM

Kombinationen av hydrolyserat jästextrakt och nordisk havre ger direkt och långvarig lugnande effekt och maximalt återfuktande resultat. Mjukgörande lipider och oljor från den nordiska havren gör huden mer motståndskraftigt mot synbara effekter av dagliga miljörelaterade stressfaktorer. Den höga halten av antioxidanter skyddar, stärker och lugnar den tunna huden kring ögonen.

Verso Eye Cream innehåller även ceramider i fermenterad havre som stärker hudens naturliga skydd och hjälper den att bibehålla fukt samt ger en jämn, slät och mjuk hud. Ceramiderna tillsammans med hydrolyserat jästextrakt optimerar hudens fuktnivå och lämnar huden spänstig och smidig.

Pullulan är en naturligt förekommande ingrediens som skapar en lyxig mjukhet till huden. Det är en effektiv och stabil bärare för funktionella ingredienser. Forskning visar att pullulan har potential att hjälpa till att stärka hudens mikrobiom och ger en omedelbar synlig uppstramande effekt.

Användning av Verso Eye Cream ger ett återfuktat, piggare ögonområde med hälsosam fräschör.

ANVÄNDNING

Applicera en mindre mängd av Verso Eye Cream på toppen av dina ringfingrar. Klappa försiktigt in ett tunt lager runt ögonkonturen och på ögonlocken vid behov. Ögoncremen återfuktar och slätar ut huden vilket gör att din makeup/concealer håller längre. Använd produkten morgon och/eller kväll på rengjord hud.

HUR ANVÄNDS VERSO EYE CREAM MED VERSO SUPER EYE SERUM?

Verso Eye Cream är perfekt att kombinera med vår mångfaldigt prisade Verso Super Eye Serum för att förhöja resultatet. Verso Eye Cream utvecklades för att lugna, stärka och återfukta huden kring ögonen och kan med fördel varvas med Verso Super Eye Serum för synbar förnyelse och föryngrat resultat kring ögonen. Den kraftfulla kombinationen kan minimera mörka ringar, svullnad och fina linjer samtidigt som du tillför maximal fukt och energi till ögonområdet.

Applicera Verso Eye Cream till dagen och varva inledningsvis Verso Super Eye Serum med Verso Eye Cream varannan kväll. Denna kombination ger en optimal fuktnivå till huden och förhöjer den synliga effekten av de aktiva ingredienserna i Super Eye Serum. För att ytterligare förstärka effekten kan du efter en vecka öka användningen av Verso Super Eye Serum till varje kväll om din hud tolererar det.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Varför är det en bra idé att använda Verso Eye Cream i min dagliga hudvårdsrutin?

Verso Eye Cream hjälper till att stärka den ömtåliga huden kring ögonen. Huden i detta specifika område är upp till tre gånger tunnare än huden i resten av ansiktet. Daglig exponering av sol, vind och växlande temperaturer kan göra att huden kring ögonen blir påtagligt torr och stram. Verso Eye Cream ger näring och återfuktar huden direkt och långvarigt. De noga utvalda ingredienserna återställer hudens fuktnivå och lämnar den smidig, spänstig och plumpad.

Vad är Verso Eye Cream och vilket resultat kan jag förvänta mig?

Verso Eye Cream är en ögoncreme med aktiva ingredienser som ger den ömtåliga huden kring ögonen bästa möjliga utseende genom att tillföra optimal näring, fukt och mjukgörande egenskaper.

När ska jag använda Verso Eye Cream?

Använd Verso Eye Cream regelbundet för att förhindra att huden runt ögonen blir torr, stram och flagnar.

Hur förvarar jag Verso Eye Cream på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Hur kan jag återvinna förpackningen då jag använt upp min Verso Eye Cream?

Verso Eye Cream är förpackad i återvinningsbar plast. Vänligen följ anvisningarna hos din lokala återvinningsstation.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En anpassad hudvård är förstås alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER