VÅRT UNIKA A-VITAMINKOMPLEX

Retinol 8

Verso drivs av viljan att förbättra kvaliteten hos alla hudtyper genom en lättanvänd, effektiv och skonsam produkt som är vetenskaplig beprövad. Vårt unika A-vitaminkomplex Retinol 8 är resultatet av denna strävan. Retinol 8 har en unik förmåga att stärka hudcellernas kommunikativa egenskaper. Det är åtta gånger så effektivt som vanligt retinol och halverar risken för irritation. Retinol 8 kan liknas vid en bra gyminstruktör som hjälper dig att träna trötta hudceller och får din hud att komma i toppform.

VAD ÄR RETINOL?

Retinol är den tekniska termen för ett A-vitaminderivat som används i kosmetiska produkter. Inom hudvård betraktas det som den gyllene standarden. Det som gör retinol till en substans utöver det vanliga är dess förmåga att programmera hudceller på nytt så att de beter sig som friska, nyfödda celler.

VAD ÄR RETINOL 8 OCH HUR SKILJER DET SIG FRÅN VANLIGT RETINOL?

Retinol 8 är Versos unika A-vitaminkomplex. Det är åtta gånger så effektivt och hälften så irriterande för huden som vanligt retinol.

PRODUKTER SOM INNEHÅLLER RETINOL 8

Retinol 8 finns i flera av våra produkter. Koncentrationen varierar beroende på typ av produkt och vilket problemområde den åtgärdar. Följande produkter innehåller Retinol 8: Day Cream, Night Cream, Super Facial Serum, Super Eye Serum, Dark Spot Fix, Clarifying Gel, Super Facial OilReviving Eye Mask, Daily Glow och Lip Serum.

SÅ FUNKAR DET

Retinol 8 sätter igång hudens föryngringsprocess genom att kommunicera och stimulera cellförnyelsen. Omsättningen av hudceller stegras därmed och kollagenproduktionen ökar. Det leder i sin tur till att det yttre hudlagret ömsar döda celler fortare. Effekten är att fina linjer och pigmentfläckar på hudens yttre lager blir väsentligt mindre synliga samtidigt som det undre hudlagret får spänst och fyllighet. Du kommer att märka ett synbart resultat efter 12 veckors regelbundet bruk av Retinol 8. För vissa personer kan det ta endast 4 veckor. Föryngringseffekten ökar med regelbundet bruk av Retinol 8.

HUR ANVÄNDER JAG RETINOL 8?

Retinol 8 är åtta gånger så effektivt och hälften så irriterande för huden som vanligt retinol. Därför är det också skonsammare än vanligt retinol. På grund av att Retinol 8 är så potent blir det väldigt effektivt i låga koncentrationer. Till skillnad från merparten traditionella retinol-produkter är Retinol 8 inte begränsat till nattligt bruk utan kan även användas på dagen.

- LARS FREDRIKSSON, GRUNDARE AV VERSO SKINCARE

Retinol 8 är ett A-vitaminkomplex som förstärker och accelererar fördelarna hos vanligt Retinol samtidigt som det är skonsamt för huden.

FAQ

Ökar Retinol 8 risken för solskador?

Nej. Men vi avråder dig ändå från att använda Retinol 8 när du solar. Solen minskar nämligen en del av A-vitaminkomplexets verkan. Ha som en generell regel att alltid använda solskyddsfaktor i solen.

Kan jag använda Retinol 8 under min graviditet?

Som en försiktighetsåtgärd avråder vi dig från att använda Retinol 8 under din graviditet på grund av hormonförändringarna som sker i kroppen.

Kan jag använda Retinol 8 när jag ammar?

Nej, vi rekommenderar dig inte att använda Retinol 8 när du ammar. Direkt efter förlossningen pågår fortfarande hormonförändringar i kroppen.

Orsakar retinol håravfall?

Nej.

Är Retinol 8 säkert att använda?

Ja. Retinol 8 har genomgått noggranna och grundliga tester.

Minskar Retinol 8 acne?

Ja. Retinol 8 reglerar hudens talgproduktion och motverkar orenheter i huden. Verso Clarifying Gel har utvecklats för att behandla acnebenägen hud med tydliga resultat.

Bidrar Retinol 8 till att minska synliga ärr?

Ja. Flera av våra kunder upplever stora förbättringar efter att de använt Verso Dark Spot Fix och Verso Clarifying Gel.

Kan Retinol 8 minska pigmentfläckar?

Ja. Verso Dark Spot Fix motverkar hyperpigmentering och reducerar mörka fläckar.

Produkter med Retinol 8


Verso Skincare

Om oss

Läs mer

Verso Skincare

Vår filosofi

Läs mer

Verso Skincare

Våra ingredienser

Upptäck
SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER