Verso Night Cream
Verso Night Cream
Verso Night Cream
Verso Night Cream
Verso Night Cream
Verso Night Cream
Verso Night Cream
Verso Night Cream
Verso Night Cream
Verso Night Cream

N°3 Nighttime

Verso Night Cream

950 SEK

Verso Night Cream är en lugnande och reparerande nattcreme med Retinol 8 som vitaliserar din hud. Huden blir mjuk och smidig med föryngrad fräschör. 
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN LUGNANDE OCH REPARERANDE NATTCREME MED RETINOL 8

Verso Night Cream innehåller ingredienser som lugnar, reparerar och ger ett föryngrat utseende. Huden blir synbart mjukare och fylld av ny energi med hälsosam lyster. Den unika formuleringen gör huden märkbart spänstig och len med en jämnare ton. Verso Night Cream är den ideala produkten för att introducera din hud för den aktiva stjärningrediensen Retinol 8. Resultatet är en hud med uppenbar strålande fräschör.

SÅ FUNGERAR VERSO NIGHT CREAM

Verso Night Cream innehåller Retinol 8 som är ett unikt stabiliserat A-vitaminkomplex. Retinol 8 är åtta gånger mer effektivt än standard retinol och hälften så irritativt. Resultatet är en synbart spänstigare hud med jämnare ton och förbättrad elasticitet. Den aktiva ingrediensen verkar även som en skyddande antioxidant och motverkar för tidigt åldrande samt bidrar till ett hälsosamt utseende. 

Den noga utvalda formuleringen innehåller bland annat återfuktande squalane, mjukgörande sheasmör och reparerande Vitamin E som har förmåga att förstärka effekten av andra aktiva ingredienser. Verso Night Cream ger många hudvårdande fördelar och förbättrar hudens naturliga skydd mot synbara effekter av dagliga miljörelaterade stressfaktorer som föroreningar och solljus. Nattcremen motverkar effektivt fuktförlust och håller huden balanserad med ”studsig” spänst.

Gurkmeja är en ingrediens med kraftfull antioxidantverkan som ofta benämns som Hudvårdens guld med sina uppljusande egenskaper. Gurkmeja kan dämpa rodnad, jämna ut hudtonen och bidrar till en hud med strålande lyster. Den naturliga varianten av gurkmeja, Curcuma Longa Root Extract, är en av de mest studerade botaniska ingredienserna som ger en direkt lugnande verkan på huden och bevarar hudens ungdomliga utseende.

Verso Night Cream med sitt silkesmjuka och närande innehåll ger en intensivt lugnande och reparerande effekt på huden. Huden lämnas mjuk och smidig med en behaglig återfuktad känsla.

ANVÄNDNING

Applicera Verso Night Cream genom att massera in cremen på väl rengjord hud över ansikte, hals och dekolletage. Night Cream kan användas ensam eller tillsammans med andra produkter som Verso Hydration Serum för maximal återfuktning. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud. 


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Night Cream och vilket resultat kan jag förvänta mig? 

Verso Night Cream är en nattcreme med silkesmjuk konsistens som är utvecklad att vårda, och stärka huden. Den ger ett föryngrat resultat samtidigt som den motverkar för tidigt åldrande, lugnar samt reparerar huden.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Night Cream i min hudvårdsrutin?

Under natten verkar de hudföryngrande egenskaperna i Verso Night Cream och du vaknar med en utvilad och avstressad hud. Huden blir stärkt och får ökad motståndskraft mot synliga effekter av dagens yttre miljörelaterade påfrestningar som föroreningar och solljus.

Kan jag använda Verso Night Cream dagtid?

Ja, Verso Night Cream är en säker produkt som går utmärkt att använda dagtid. Vi rekommenderar att alltid avsluta din hudvårdsrutin till dagen med solskydd, minst SPF 30. Detta för att bibehålla de fina resultaten och en hälsosam hud.

Hur förvarar jag Verso Night Cream bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En anpassad hudvård är alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt och anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER