Super Facial Serum: Din gåva vid köp för minst 950kr – Kod: SUPERSERUM

EN REVOLUTIONERANDE MOLEKYL UTVECKLAD OCH PATENTERAD AV VERSO

NEAR 1

NEAR 1 är Versos egna, patenterade molekyl som kombinerar A-vitamin och niacinamid i en unik formula där niacinamid stabiliserar och förstärker effekten av A-vitaminet. 

NEAR 1 är resultatet av åtta års utvecklingsarbete och den första molekyl i sitt slag inom hudvård. Det började som ett projekt att skapa en effektiv, stabil och skonsam form av A-vitamin. Genom att addera niacinamid (vitamin B3), tillsammans med en unik länk, lyckades vi öka stabiliteten hos A-vitamin och förstärka dess fördelar för huden.

NEAR 1 är resultatet av Versos strävan i att erbjuda effektiv och vetenskapligt bevisad hudvård som är lätt att använda och ger synbara resultat. 

VAD ÄR NEAR 1? 

NEAR 1 är Versos patenterade, unika molekyl. Det är en revolutionerande hudvårdsteknologi som kombinerar två stjärningredienser: A-vitamin och niacinamid. NEAR 1 är resultatet av åtta års utvecklingsarbete med vår ambition att skapa en effektiv och stabil form av A-vitamin med minskad risk för irritation. Den unika teknologin använder niacinamid för att stabilisera A-vitaminet. Tack vare den stabila formulan kan produkter som innehåller NEAR 1 ge unika hudvårdande fördelar där niacinamid förstärker A-vitaminets effekt på huden. Resultatet är ett A-vitamin som är mer stabilt, effektivt och skonsamt – det första i sitt slag.

BAKGRUND 

Vi påbörjade projektet med att utveckla NEAR 1 till följd av att vi ville förbättra effektiviteten och användandet av A-vitamin. Vår vision var att skapa en verksam och stabil form av A-vitamin med minskad risk för irritation på huden. Tack vare den unika kombinationen där niacinamid stabiliserar och förstärker A-vitaminet kan produkter som innehåller NEAR 1 ge kraftfulla hudvårdande fördelar. Det tog oss åtta år av utvecklingsarbete innan vi kunde introducera denna genuint, innovativa molekyl där vi kombinerar A-vitamin med niacinamid. Vi ser det som en revolution inom vetenskapligt bevisad hudvård.

VAD GÖR NEAR 1 UNIK?

Det som särskiljer NEAR 1 är den unika kombinationen av niacinamid och A-vitamin där niacinamid stabiliserar och förstärker A-vitaminets fördelar. Var för sig, har både A-vitamin och niacinamid hudförbättrande egenskaper, som gjort dem till storfavoriter inom hudvård under lång tid. Med NEAR 1 har vi kunnat sammanföra dessa egenskaper i en kraftfull och unik molekyl. NEAR 1 ger flera fördelar för huden med sina föryngrande, utjämnande och lystergivande egenskaper. 

NEAR 1 förbättrar A-vitaminets förmåga att påskynda den naturliga processen genom vilken huden gör sig av med förbrukade hudceller. Detta möjliggör för nya fräscha hudceller att snabbare komma till ytan. Resultatet är en förbättrad hudtextur med färre fina linjer och rynkor samt att huden blir balanserad och får en hälsosam lyster.

Studier visar och bekräftar att NEAR 1 har en fantastisk förmåga att jämna ut hudtonen och synbart reducera pigmenteringar. Kortfattat kan beskrivas att NEAR 1 levererar det bästa av A-vitamin genom en kraftfull och mångsidig teknologi.

VAD ÄR EFFEKTEN AV NEAR 1?

NEAR 1 ger enastående hudförnyande resultat. Den unika molekylen skapar en utjämnad hudton med färre linjer och rynkor. En produkt förstärkt med NEAR 1 ger flera hudvårdande fördelar och resultatet är en hälsosam hud med märkbar lyster. 

PRODUKTER MED NEAR 1 

Verso Super Elixir är den första produkten någonsin att lanseras med den unika NEAR 1. Fler produkter med denna patenterade molekyl är under utveckling och kommer lanseras inom den närmsta framtiden.

HUR FUNGERAR NEAR 1?

NEAR 1 kombinerar A-vitamin med niacinamid där niacinamid stabiliserar A-vitaminet. Tack vare molekylens stabila form kan NEAR 1 leverera de förstärkta fördelarna av A-vitamin. Detta gör även att NEAR 1 passar alla hudtyper, inklusive en känslig hud.  Studier visar och bekräftar att NEAR 1 har förmåga att synbart jämna ut hudtonen och ge en förbättrad hudtextur med hälsosam glow.

ANVÄNDNING AV NEAR 1

I likhet med Retinol 8 är NEAR 1 utvecklad för att vara en del av fundamentet i Versos produkter. Koncentrationen och valet av ingredienser är noga utvalt och formulerat för varje produkts specifika mål. För närmare förklaring hur du använder din NEAR 1-produkt rekommenderar vi alltid att läsa informationen kring användning som medföljer.  

Tveka inte att höra av dig om du behöver vidare guidning att hitta rätt anpassad hudvårdsrutin eller om du har frågor om vårt sortiment: customerservice@versoskincare.com 

LARS FREDRIKSSON, GRUNDARE AV VERSO SKINCARE

NEAR 1 är resultatet av Versos strävan i att erbjuda effektiv och vetenskapligt bevisad hudvård som är lätt att använda och ger synbara resultat.

FAQ

Kan NEAR 1 öka känslighet i huden? 

NEAR 1 är säkerhetsbedömt och klassifierat som en icke irriterande ingrediens. Det är dock viktigt att alltid vara uppmärksam på att det är individuellt hur huden reagerar på nya aktiva ingredienser. 

Kan jag använda NEAR 1 under dagtid? 

NEAR 1 kan användas under dagtid men vi rekommenderar att dagligen applicera en solskyddsprodukt (oavsett användning av aktiva hudvårdsprodukter eller inte). Genom att skydda din hud bibehåller du resultaten av din hudvårdsrutin och motverkar att huden åldras i förtid.

Vi rekommenderar att undvika användning av produkter som innehåller NEAR 1 vid sol och bad. Använd alltid ett solskydd dagtid med UVA- och UVB-skydd, minst SPF 30.

Kan jag använda NEAR 1 under graviditet och amning?

Vi rekommenderar inte att använda NEAR 1 under graviditet och amning. Då hormonbalansen i kroppen förändras kan huden ofta bli mer känslig, både mot sol och aktiva ingredienser. Verso Facial Cleanser, Hydration Serum, Super C Serum och Nourishing Cream är exempel på produkter som lugnar, återfuktar och stärker huden och därmed passar bra under denna speciella tid. Glöm inte att dagligen använda högt UV-skydd - vi rekommenderar minst SPF 30.

Är NEAR 1 säkert att använda?

Ja,  NEAR 1 har testats och bedömts som säkert att använda.

Kan NEAR 1 förbättra utseendet av oljig och hud som lätt får tilltäpptheter som finnar/plitor?

Ja, NEAR 1 ger positiv effekt även på en fetare, oljig hud som lätt blir tilltäppt. Tack vare sin förmåga att lösa upp tilltäpptheter kan NEAR 1 synbart reducera finnar, plitor och förbättra hudkvaliteten. Resultatet är en fräsch och hälsosam hud.

Kan NEAR 1 reducera ojämn hudton?

NEAR 1 har bevisad effekt att jämna ut hudtonen och ge hälsosam lyster. När du använder produkter med NEAR 1 kan du även uppleva en förbättrad hudtextur.

Vad är skillnaden mellan NEAR 1 och Retinol 8?

Både NEAR 1 och Retinol 8 tillför huden fördelar från A-vitamin. Retinol 8 är åtta gånger så effektivt som traditionell retinol men hälften så irritativt. NEAR 1 är en unik molekyl patenterad av Verso Skincare och återfinns exklusivt inom Versos produktsortiment. Molekylen kombinerar två av de mest populära ingredienserna inom hudvård, A-vitamin och niacinamid där niacinamid stabiliserar och förstärker effekten av vitamin A. Detta ger en hudutjämnande effekt och ett hälsosamt utseende.

Retinol 8 är ett unikt A-vitaminkomplex som används i flera av Versos produkter tack vare sin effektiva, hudföryngrande förmåga.

Vad är skillnaden mellan att använda A-vitamin och niacinamid i en och samma molekyl och att använda dessa ingredienser separat i samma formula/produkt? 

Innovationen och det unika med molekylen, NEAR 1, är förmågan hos niacinamid att stabilisera och förstärka A-vitaminets fördelar för huden. Detta ger en stabil form av A-vitamin som både är effektiv och skonsam.

Finns det några sidoeffekter att tänka på?

Vi har utfört kliniska tester med produkten Verso Super Elixir som innehåller NEAR 1. Dessa dermatologiska tester har bekräftat att testgruppen (normal och känslig hud) inte upplevde några oönskade sidoeffekter  såsom allergier eller irritation under användning av produkten. Vi rekommenderar alltid de med känslig hud att sakta vänja in huden vid nya, aktiva ingredienser som NEAR 1. Börja gärna med att applicera produkten några gånger i veckan och öka successivt användningen.

När kan jag se resultat från användning av NEAR 1?

Det är alltid individuellt när du ser resultat. En klinisk studie av den första produkten (Verso Super Elixir) som innehåller NEAR 1 visade synbara resultat på hudtonen efter 6 veckors användning. Som vid användning av all hudvård är det viktigt med tålamod, ibland kan det ta flera månader innan det optimala resultatet blir synligt. Vi rekommenderar att du använder NEAR 1 regelbundet för att förbättra din hudkvalitet och underhålla resultaten.  

Avsluta din dagliga hudvårdsrutin med solskydd, vi rekommenderar minst SPF 30. Detta för att motverka ålderstecken och bibehålla resultaten av din hudvård.

with near 1

Verso Super Elixir


Verso Skincare

Våra ingredienser

UPPTÄCK

Verso Skincare

Om oss

Läs mer

Verso skincare

Retinol 8

Upptäck
SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER