Verso Super Elixir
Verso Super Elixir
Verso Super Elixir
Verso Super Elixir
Verso Super Elixir
Verso Super Elixir
Verso Super Elixir
Verso Super Elixir
Verso Super Elixir
Verso Super Elixir

N°7 Oil

Verso Super Elixir

1 800 SEK

Verso Super Elixir är den första produkten med NEAR 1 - en ny, unik molekyl utvecklad och patenterad av Verso Skincare.

Super Elixir kan synbart jämna ut hudtonen och ge en slätare hudtextur. Huden blir lugn, balanserad och får en strålande lyster. NEAR 1 tillhör den senaste generationen A-vitamin som är stabilt, effektivt och skonsamt - det första i sitt slag och finns exklusivt i Verso Skincare.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

DEN FÖRSTA PRODUKTEN NÅGONSIN MED NEAR 1, EN UNIK OCH PATENTERAD MOLEKYL MED A-VITAMIN OCH NIACINAMID

Verso Super Elixir är ett lystergivande, närande och återfuktande ansiktsserum formulerat och utvecklat för att effektivt minska ojämn hudton. Super Elixir innehåller NEAR 1 som är Verso Skincares unika, patenterade molekyl. Det är en revolutionerande hudvårdsteknologi som kombinerar två stjärningredienser: A-vitamin och niacinamid (Vitamin B3). Den unika molekylen finns exklusivt i Verso Skincare. 

Utöver NEAR 1 innehåller Super Elixir ett fåtal noga utvalda ingredienser i hög koncentration. De resultatinriktade ingredienserna jämnar effektivt ut hudtonen och stärker hudens naturliga försvar.  

En studie visar att Verso Super Elixir är hypoallergen och tolereras väl av alla hudtyper, även den känsligare. Det är dock viktigt att vara uppmärksam på att det är individuellt hur huden reagerar på nya aktiva ingredienser.

SÅ FUNGERAR VERSO SUPER ELIXIR

Den aktiva ingrediensen i Super Elixir är den unika molekylen NEAR 1 (Niacinamidoethyl Retinoate), som kombinerar A-vitamin med niacinamid där niacinamid stabiliserar och förstärker A-vitaminets effekt på huden. Molekylens stabila form ger flera fördelar samtidigt som den är skonsam för huden och passar även den med känslig hud. Studier visar och bekräftar att NEAR 1 ger en synbart utjämnande effekt och en klar hudton med hälsosam lyster.

NEAR 1 förbättrar och påskyndar hudens förmåga att göra sig av med gamla hudceller. Detta möjliggör för nya, fräscha hudceller att snabbare komma upp till hudytan. Resultatet är en slätare hud med färre linjer, rynkor och ökad spänst.

Verso Super Elixir innehåller även lakritsrot som är en naturlig ingrediens med lugnande egenskaper. Ingrediensen har en utjämnande effekt på hudtonen och fungerar som en antioxidant som skyddar huden från synbara effekter av miljörelaterade stressfaktorer. Lakritsrot har använts i tusentals år för sina många hälsofrämjande fördelar.

Squalane, framställd från olivolja, är en oljelöslig och hudidentisk ingrediens som är naturligt förekommande i hudens sebum. Sebum är kroppens naturliga olja som behövs för att hålla huden återfuktad, skyddad och välmående. Squalane passar alla hudtyper, absorberas snabbt och hjälper huden att långvarigt bevara fukthalten. Huden känns genast mjukare samtidigt som hudbarriärens naturliga försvar blir mer motståndskraftigt.

Squalane fungerar som en utmärkt transportör av de aktiva ingredienserna i Super Elixir. Detta bidrar till att ingredienserna kan levereras där de bäst behövs och ge synbara resultat.

ANVÄNDNING 

Applicera några droppar på morgonen och/eller kvällen efter rengöring. Om du upplever att din hud känns något oljigare rekommenderar vi att reducera antalet droppar. Verso Super Elixir kan användas ensam eller i kombination med andra hudvårdsprodukter. Vi rekommenderar att till dagen använda solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Super Elixir och vilket resultat kan jag förvänta mig?

Verso Super Elixir är ett återfuktande, näringsgivande ansiktsserum som jämnar ut hudtonen och ger hälsosam lyster. Super Elixir innehåller den unika molekylen NEAR 1 (Niacinamid och A-vitamin) som är utvecklad och patenterad av Verso Skincare.

Vilka produkter kan jag kombinera med Verso Super Elixir? 

Använd produkten ensam eller tillsammans med andra anpassade hudvårdsprodukter från Verso för att boosta effekten av Super Elixir. Vårt favorittips är att kombinera Super Elixir med Verso Super C Serum för att underhålla och optimera de hudförbättrande resultaten.  Vi rekommenderar alltid att till dagen använda solskydd med minst SPF 30 för att främja en hälsosam hud.

Vad är NEAR 1?

NEAR 1 (Niacinamidoethyl Retinoate) är Verso Skincares egna, patenterade molekyl. Det är en revolutionerande hudvårdsteknologi som kombinerar två stjärningredienser: A-vitamin och niacinamid. NEAR 1 är resultatet av åtta års utvecklingsarbete med vår ambition att skapa en effektiv och stabil form av A-vitamin med minskad risk för irritation.   I den unika molekylen används niacinamid, tillsammans med en unik länk, för att stabilisera och förstärka effekten av A-vitamin. Genom dess stabila form kan NEAR 1 leverera synbara hudförbättrande resultat samtidigt som en studie visar att Verso Super Elixir, förstärkt med NEAR 1, är hypoallergen och tolereras väl av alla hudtyper, även den känsligare. Det är dock viktigt att vara uppmärksam på att det alltid är individuellt hur huden reagerar på nya aktiva ingredienser.   Studier visar och bekräftar vidare att NEAR 1 har en effektiv förmåga att jämna ut hudtonen vilket ger en synbart klar hud med hälsosam lyster.   Resultatet är ett A-vitamin som är stabilt, effektivt och skonsamt – det första i sitt slag. 

Vad är skillnaden mellan NEAR 1 och Retinol 8?

Både NEAR 1 och Retinol 8 tillför huden fördelar från A-vitamin. Retinol 8, som sedan starten varit basen i Versos resultatinriktade produkter, är åtta gånger så effektivt som traditionell retinol men hälften så irritativt. Den aktiva ingrediensen ger huden spänst och motverkar tecken på åldrande. Retinol kallas ofta ”den gyllene standarden” för dess förmåga att förnya huden och ge ett föryngrat och fräscht resultat.  NEAR 1 är en unik molekyl patenterad av Verso Skincare och finns exklusivt i Versos produktsortiment. Molekylen kombinerar två av de mest omtyckta ingredienserna inom hudvård; A-vitamin och niacinamid där niacinamid stabiliserar och förstärker effekten av  
A-vitaminet. Hudtonen blir synbart jämnare och får ett hälsosamt utseende med klar lyster.

Vad är skillnaden mellan att använda A-vitamin och niacinamid i en och samma molekyl och att använda dessa ingredienser separat i samma formula/produkt?

Innovationen och det unika bakom den patenterade molekylen, NEAR 1, är förmågan hos niacinamid att stabilisera och förstärka effekten av A-vitamin. Den stabila och unika formulan ger flera hudförbättrande fördelar samtidigt som den kan användas av alla hudtyper, inklusive en känslig hud.

Innehåller produkten någon tillsatt parfym?

Nej, det är en parfymfri formula.

Hur förvarar jag Verso Super Elixir på bästa sätt?

I rumstemperatur. 

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudhälsa?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn. 

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER