VERSO SKINCARE

Om oss

NYA GENERATIONENS HUDVÅRD

Verso grundades 2013 med syftet att erbjuda kunder ett funktionellt hudvårdsalternativ. Vi gör stilrent förpackade produkter som effektivt tillgodoser hudens allra mest grundläggande behov.

Vi gör högkvalitativa, vetenskapligt verifierade produkter med få ingredienser. Vår grundprincip är att aldrig kompromissa med kvaliteten och vi tar därför inga genvägar när vi utvecklar våra produkter. Vårt huvudkontor ligger ett stenkast från Stockholms Universitet och flera viktiga forskarcentran. Närheten till en innovativ vetenskaplig miljö har inspirerat vårt sätt att utveckla hudvård.

Grunden till Verso är de föryngrande egenskaperna hos en ny typ av A-vitaminderivat. Genom noggranna kliniska tester med olika doser under överinseende av läkare från Karolinska Sjukhuset i början av 2010-talet, kom Versos grundare Lars Fredriksson fram till Retinol 8. Denna formulering är åtta gånger så effektiv och hälften så irriterande för huden som traditionellt retinol.

Vårt mål har alltid varit att ge människor nyckeln till en enkel hudvårdsrutin som går att kombinera med ett modernt, hektiskt liv genom en högpresterande och lättanvänd produkt.

- LARS FREDRIKSSON, GRUNDARE AV VERSO SKINCARE

Verso - vardaglig enkelhet och livskvalitet, rotad i genuin vetenskap.

Verso Skincare

Vår filosofi

Läs mer

Verso Skincare

Våra ingredienser

Upptäck

Verso Skincare

Retinol 8

Läs mer
SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER