Välj tre varuprover som gåva med varje order – Fri frakt över 500 kr

VERSO SKINCARE

Om oss & vår filosofi

REVOLUTIONERANDE HUDVÅRD

Verso är ett svenskt hudvårdsmärke som grundades i Stockholm 2013 med en stark skandinavisk anda – enkelhet, minimalism och kvalitet. Vår ambition står i att leda en revolution inom hudvård med målet att förenkla din hudvårdsrutin genom att erbjuda resultatinriktade, lättanvända produkter som ger en varaktigt hälsosam hud. Vi är trogna vårt kall och grundat i vetenskapen erbjuder Verso högkvalitativa produkter med få, noga utvalda ingredienser. Vår grundprincip är att aldrig kompromissa med kvaliteten och vi tar därför inga genvägar när vi utvecklar våra produkter.

ENKLA OCH EFFEKTIVA PRODUKTER

Verso finns till för att underlätta i vardagen. Vi strävar efter att erbjuda en enkel och bekväm lösning till hudvård genom våra multifunktionella produkter som effektivt riktar in sig på hudens dagliga behov, vilket främjar hudens välmående på lång sikt. Vårt mål har alltid varit att tillhandahålla nyckeln till en enkel hudvårdsrutin genom högpresterande och lättanvända produkter. Baserad utifrån avancerad vetenskap är varje Verso-produkt resultatinriktad och gör dig redo att möta din dag på nolltid.

PIONJÄRER INOM A-VITAMIN

Kärnan i Verso och vår mission är A-vitamin. En av våra viktigaste grundfilosofier är att alla bör använda minst en A-vitaminprodukt i sin hudvårdsrutin. Verso strävar efter att vara en av de främsta pionjärerna och branschledande vad gäller denna ingrediens som inom hudvård betraktas som den gyllene standarden. 

Vår ambition är att utveckla effektiva och stabila A-vitaminprodukter baserade på en teknologi som är skonsam mot huden utan att kompromissa med resultatet. Med det unika A-vitaminkomplexet Retinol 8 och vår patenterade molekyl NEAR 1 anser vi oss representera högkvalitativ hudvård med vetenskapligt verifierade produkter. 

- LARS FREDRIKSSON, GRUNDARE AV VERSO SKINCARE

Alla bör använda minst en A-vitaminprodukt dagligen i sin hudvårdsrutin.

VETENSKAP I VARDAGEN: RETINOL 8

Nya vetenskapliga insikter om egenskaperna hos det unika A-vitaminkomplexet Retinol 8 var grunden till Versos födelse. Genom att kliniskt testa Retinol 8 under överinseende av läkare från Karolinska Universitetssjukhuset i början av 2010-talet, säkerställde Versos grundare, Lars Fredriksson, att formuleringarna gav den förväntade effekt och resultat som hade påvisats i andra publicerade studier. 

Retinol 8 är bevis på vår kompromisslösa strävan efter ett ultraeffektivt A-vitamin som är skonsamt mot huden. Det tillgodoser hudens grundläggande behov och förbättrar synbart dess kvalitet samtidigt som det förenklar din hudvårdsrutin

EN UNIK PATENTERAD MOLEKYL: NEAR 1

För att ytterligare stärka vår ambition att vara pionjärer inom A-vitamin utvecklade vi NEAR 1, vår egen patenterade molekyl. NEAR 1 är resultatet av åtta års forskning och står för essensen av Versos filosofi - att erbjuda vetenskapligt bevisad hudvård som är lätt att använda och ger synbara resultat. NEAR 1 kombinerar A-vitamin och Niacinamid (Vitamin B3) i en kraftfull, mångsidig teknologi – ett banbrytande och självklart komplement till Retinol 8.

”NEAR 1 och Retinol 8 är ett bevis på Versos strävan i att erbjuda produkter utvecklade och grundade i vetenskapen som introducerar en ny standard för enkelhet och effektivitet inom hudvård.”

INGA ONÖDIGA INGREDIENSER

Vi väljer våra ingredienser med stor omsorg och tar inga genvägar för att utveckla våra produkter. Retinol 8 och NEAR 1 tillsammans med andra aktiva ingredienser, såsom niacinamid, gurkmeja, havre, hydrolyserat jästextrakt och ceramider, hjälper till att minimera antalet ingredienser. Endast högkvalitativa ingredienser med bevisad förmåga att ge synbara resultat på huden kvalificerar sig för våra formuleringar. Versos produktsortiment är skonsamt nog för daglig användning, även för en känslig hud.

EFFEKT SOM BESTÅR

Verso föddes ur viljan att tillhandahålla effektiv, resultatinriktad och vardagsanpassad hudvård med produkter som enkelt kan kombineras med personliga favoriter eller användas var för sig. Grundläggande i vår filosofi är en tro på vetenskapligt bevisad kvalitet. I Versos universum är kvalitet lika med livslängd. Sedan dag ett har vårt mål varit att erbjuda produkter med kliniskt testade ingredienser som främjar hudhälsan. Vi vill hjälpa våra kunder att kombinera en enkel och effektiv hudvårdsrutin med en hektisk, modern livsstil. 

En av Versos viktigaste grundfilosofier är att alla bör använda minst en produkt som innehåller A-vitamin i sin dagliga hudvårdsrutin. Förutom A-vitamin erbjuder Verso flera produkter med andra aktiva ingredienser som niacinamid, vitamin C, nordisk havre och hydrolyserat jästextrakt. Samtliga är nogsamt utvalda och bidrar till ett hälsosamt utseende samtidigt som de förhöjer resultaten av Versos A-vitamin produkter. 

Verso är latin och betyder omvänd; vårt mål är att hjälpa huden att vända tillbaka och fungera som den en gång gjorde. Vi väntar inte på de senaste genombrotten och innovationerna - vi skapar dem!

”Verso – vardaglig enkelhet och livskvalitet, rotad i genuin vetenskap.” - Lars Fredriksson, grundare av Verso Skincare

UPPTÄCK

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER