Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water

N°1 Cleanse

Verso Micellar Water

40.00 USD

Verso Micellar Water är en effektiv och lugnande ansiktsrengöring som snabbt avlägsnar orenheter och lätt makeup.

Huvudingredienser

Produktinformation

En smidig rengöring för daglig användning

Verso Micellar Water är en effektiv och lugnande ansiktsrengöring som snabbt avlägsnar orenheter och lätt makeup. Genom att utnyttja den micellära teknikens förmåga att rengöra och återfukta på samma gång blir den dagliga rengöringen med Verso Micellar Water enkel och smidig att utföra.

Så fungerar den

Verso Micellar Water är en genomskinlig formula bestående av små sfäriska molekyler som kallas för miceller. När de micellära molekylerna kommer i kontakt med huden fungerar de som små magneter som metodiskt drar till sig och binder orenheter. Tack vare micellernas vattenavvisande och vattenlösliga egenskaper kan de rengöra, skölja av och återfukta huden på samma gång. Det enda du behö


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser

Användning

Avlägsna makeup och orenheter genom att fukta en bomullsrondell med micellärvattnet och sedan hålla den mot dina stängda ögon i några sekunder. Svep därefter försiktigt bomullsrondellen över huden för att göra rent. Fortsätt över hela ansiktet tills inget mer fastnar på bomullen. Om du har mycket makeup kan du behöva använda extra sminkborttagning. Produkten behöver inte sköljas av.

Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är micellärvatten och hur fungerar det?

Det är en genomskinlig lösning som består av vatten med små ansamlingar av molekyler vid namn miceller. Tack vare micellernas förmåga att dra till sig smuts och olja fungerar de som små magneter som metodiskt fångar upp och binder orenheter, utan att torka ut huden.

Varför bör jag inkludera Verso Micellar Water i min dagliga hudvårdsrutin?

Helt enkelt för att den gör din rutin både effektivare och smidigare. Verso Micellar Water är en ansiktsrengöring, sminkborttagning och fuktgivare i ett. Micellerna gör det betydligt enklare att rengöra ditt ansikte då de hjälper till att dra till sig orenheter i huden med bara några lätta svep med en bomullsrondell, samtidigt som Niacinamid hjälper till att lugna huden och Gurkmeja bidrar med en anti-inflammatorisk effekt.

Hur förvarar jag Verso Micellar Water på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Verso är framtaget för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och med produkter från andra varumärken.

Har ni några fler tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Vi tycker att det är viktigt att titta till hela ens livsstil för att förbättra den generella hudhälsan. Huden mår som allra bäst när du kombinerar kvalitativ hudvård med att tänka hälsosamt när det kommer till andra delar av livet som kan påverka huden, så som jobb, mat, alkohol, träning och sömn.

Smidig rengöring
Smidig rengöring
Smidig rengöring
Smidig rengöring
Smidig rengöring

Smidig rengöring

Micellärvatten tar bort orenheter, överskott av olja, föroreningar, döda hudceller och makeup. Den förbereder huden för andra steg i hudvårdsrutinen som inkluderar aktiva ingredienser.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.