Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water

N°1 Cleanse

Verso Micellar Water

400 SEK

Micellar Water är en mild, enkel och lugnande rengöring för alla hudtyper. Den kan användas som ensam rengörande produkt eller som ett komplement till din dagliga rengöring.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

NÄR DU BEHÖVER EN EFFEKTIV RENGÖRING I ETT STEG

Verso Micellar Water är en skonsam ansiktsrengöring som snabbt och enkelt avlägsnar föroreningar och lätt makeup samtidigt som fukten i huden bevaras. Underlättar den dagliga rengöringen då den enkelt och smidigt rengör i ett steg. Huden lämnas balanserad, klar och återfuktad, redo för nästa steg i din hudvårdsrutin.

SÅ FUNGERAR VERSO MICELLAR WATER

Verso Micellar Water har en klar, transparent formula. I produkten ingår små, osynliga molekyler som kallas för miceller och när de kommer i kontakt med huden förvandlas de till små magneter som snabbt och effektivt drar till sig smuts, föroreningar och lätt makeup. Tack vare micellernas vattenavvisande och vattenlösliga egenskaper kan de rengöra och återfukta på en och samma gång. Micellar Water är även berikat med niacinamid och gurkmeja som stärker, jämnar ut och skyddar huden samtidigt den bevaras balanserad och mjuk. De noga utvalda ingredienserna kan lindra tillfällig rodnad eller irritation samtidigt som de hjälper till att skydda huden från de synliga effekterna av yttre stressfaktorer.

ANVÄNDNING

Fukta en bomullsrondell med Verso Micellar Water. Svep sedan över ansikte och hals. Fortsätt tills huden är rengjord och inget mer fastnar på bomullen. Använd gärna en separat, fuktad bomullsrondell för att avlägsna ögonmakeup. Håll den över stängda ögon några sekunder innan du varsamt sveper över ögonområdet från inre ögonvrån och utåt. Upprepa vid behov.

Använd Micellar Water som din enkla och snabba morgonrengöring, makeup-remover eller pre-cleanse före din dagliga rengöring. Verso Micellar Water passar alla hudtyper och kan användas ensam om du har känslig hud och det räcker för din huds behov. Produkten behöver inte sköljas av. Följ upp med ett anpassat serum och/eller en ansiktscreme.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är ett micellärvatten och hur fungerar det?

Det är en transparent formula som består av så kallade miceller – små runda molekyler förvarade i vatten. Miceller har en förmåga att fungera som små magneter och därmed dra till sig smuts, makeup och överflödigt sebum utan att torka ut huden.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Micellar Water i min dagliga hudvårdsrutin?

Helt enkelt för att det effektiviserar och förenklar din hudvårdsrutin. Verso Micellar Water är en ansiktsrengöring, makeupborttagare och återfuktande produkt i ett. Micellerna förenklar rengöringen genom att dra till sig smuts och lättare makeup med endast ett par svep över ansiktet med en bomullsrondell. Niacinamid och gurkmeja lugnar huden och har en utjämnande effekt.

Kan jag kombinera Versos produkter med andra produkter jag använder i min dagliga hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Hur förvarar jag Verso Micellar Water på bästa sätt?

I normal rumstemperatur.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudhälsa?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En väl anpassad hudvårdsrutin för just din hud är förstås alltid att rekommendera. Huden mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER