Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water
Verso Micellar Water

N°1 Cleanse

Verso Micellar Water

400 SEK

Verso Micellar Water är en effektiv och lugnande ansiktsrengöring som snabbt avlägsnar orenheter och lätt makeup.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN EFFEKTIV ANSIKTSRENGÖRING MED NIACINAMID FÖR DAGLIG ANVÄNDING

Verso Micellar Water är en effektiv och lugnande ansiktsrengöring som snabbt avlägsnar orenheter och lätt makeup. Genom att maximalt utnyttja micellarteknologins förmåga att både tvätta rent och ge fukt, gör Verso Micellar Water det dagliga arbetet med att hålla ansiktet rent och snyggt till en enkel uppgift.

SÅ FUNGERAR DEN

Verso Micellar Water är en transparent formula bestående av små runda molekyler som kallas för miceller. När micellerna kommer i kontakt med huden förvandlas de till små magneter som metodiskt fångar upp och drar till sig orenheter. Tack vare micellernas inneboende vattenavvisande och vattenlösliga egenskaper förmår de tvätta, skölja och återfukta på en och samma gång. Det räcker därför med att du sveper av ansiktet några gånger med en micelarindränkt bomullstuss för att smuts, fett och makeup ska försvinna.

HUVUDINGREDIENSER

Förutom micellarmolekylerna har Verso Micellar Water berikats med niacinamid för en antioxidativ effekt och med anti-inflammatorisk gurkmeja. Tillsammans lugnar dessa ingredienser huden och gör den fast.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är micellarvatten och hur fungerar det?

Det är en transparent lösning som består av miceller - små molekylbollar i vatten. Tack vare micellernas förmåga att dra till sig smuts och fett fungerar de som små magneter som metodiskt fångar och drar ut orenheter utan att torka ut huden.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Micellar Water i min dagliga hudvårdsrutin?

Helt enkelt för att det effektiviserar och förenklar din hudvårdsrutin. Verso Micellar Water är en ansiktstvätt, makeupborttagare och fuktgörare i ett. Micellerna förenklar rengöringen av ditt ansikte väsentligt genom att dra till sig orenheter med endast ett par svep med en bomullstuss, medan niacinamidet lugnar huden och gurkmejan har en anti-inflammatorisk effekt.

Hur förvarar jag Verso Micellar Water bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER