Verso Super Eye Serum, 15 ml
Verso Super Eye Serum, 15 ml
Verso Super Eye Serum, 15 ml
Verso Super Eye Serum, 15 ml
Verso Super Eye Serum, 15 ml
Verso Super Eye Serum, 15 ml
Verso Super Eye Serum, 15 ml
Verso Super Eye Serum, 15 ml
Verso Super Eye Serum, 15 ml

N°5 Eye

Verso Super Eye Serum, 15 ml

550 SEK

Verso Super Eye Serum är ett ögonserum som effektivt förebygger ålderstecken och ger ett piggare utseende kring ögonen. Unik formulering med Retinol 8 och peptider som minimerar synbarheten av mörka ringar, svullnad och fina linjer.
Funktion

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

ETT EFFEKTIVT ÖGONSERUM MED RETINOL 8

Verso Super Eye Serum är ett åtstramande ögonserum med lätt textur. Det utslätande serumet riktar in sig på synbara tecken på åldrande samtidigt som det ger ny energi till huden kring ögonen. Super Eye Serum innehåller Versos stjärningrediens Retinol 8 för ökad effektivitet. Den aktiva ögonprodukten kan ge synbara resultat som påtagligt minimerade mörka ringar och svullnad samt en jämnare hudton kring ögonen.

SÅ FUNGERAR VERSO SUPER EYE SERUM

Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än standard retinol och hälften så irritativt. Den resultatinriktade och unika produkten är tillräckligt skonsam att använda kring ögonen. Verso Super Eye Serum kan ge ett synbart piggare ögonområde och motverkar ålders- och trötthetstecken. Fina linjer samt rynkor minimeras och ögonområdet får ökad spänst med ett utvilat, föryngrat utseende.

Verso Super Eye Serum innehåller noga utvalda stärkande peptider som i kombination med Retinol 8 motverkar svullnad och mörka ringar. Gurkmeja är en kraftfull antioxidant som skyddar huden från negativ påverkan av miljörelaterade stressfaktorer som föroreningar och solljus.  

Den smidiga pumpen och lufttäta förpackningen gör att produkten håller sig fräsch och är lätt att dosera samt applicera.  

ANVÄNDNING

Använd fingertopparna och klappa lätt in en liten mängd Verso Super Eye Serum under ögat. Börja vid ögonvrån och fortsätt ut mot tinningen. Applicera inte serumet för nära ögonen. Om du precis börjat använda produkten och upplever känslighet kring ögonen rekommenderar vi att du använder Super Eye Serum var tredje kväll under de första två till tre veckorna. Därefter kan du successivt öka upp användningen. Det kan hända att du inledningsvis upplever en lätt pirrande känsla.

Skin Expert tips! Varva med fördel Verso Eye Cream med Verso Super Eye Serum för optimalt resultat. Denna kombination ger en maximalt med fukt till ögonområdet och förhöjer de synliga effekterna av de aktiva ingredienserna i Super Eye Serum. Använd inledningsvis Verso Eye Cream varje morgon och varva med Verso Super Eye Serum varannan kväll.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Super Eye Serum och vilket resultat kan jag förvänta mig?

Jämfört med en återfuktande ögoncreme innehåller Verso Super Eye Serum en högre koncentration aktiva ingredienser som ger synbara resultat och föryngrar ögonområdet. Den effektiva formuleringen reducerar fina linjer och rynkor samtidigt som mörka ringar och svullnad minimeras.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Super Eye Serum i min dagliga hudvårdsrutin?

Verso Super Eye Serum innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser som A-vitamin och stärkande peptider. Den unika formuleringen ger snabbt synbara resultat och gör området kring ögonen spänstigt med ett piggt och fräscht utseende, både direkt och långsiktigt.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Hur förvarar jag Verso Super Eye Serum bäst? 

I rumstemperatur.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En anpassad hudvård är alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt och individuellt utvald hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn. 

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER