Verso Body Oil Cleanser
Verso Body Oil Cleanser
Verso Body Oil Cleanser
Verso Body Oil Cleanser
Verso Body Oil Cleanser
Verso Body Oil Cleanser
Verso Body Oil Cleanser
Verso Body Oil Cleanser
Verso Body Oil Cleanser
Verso Body Oil Cleanser

N°10 Hand & Body

Verso Body Oil Cleanser

600 SEK

Verso Body Oil Cleanser är en skonsam rengöring för hela kroppen. Den har återfuktande och milt exfolierande egenskaper med en lugnande effekt på huden.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

SKONSAM OCH EFFEKTIV RENGÖRING FÖR KROPPEN

En klassisk daglig rengöring till kroppen kan lätt ge oönskade effekter på huden, som yttrar sig i torrhet och irritation. Body Oil Cleanser är inte som en klassisk rengöring utan är en mild men samtidigt effektiv rengöring där fokus är att rengöra huden väl men samtidigt vårda hudens barriär med en återfuktande effekt. Verso Body Oil Cleanser är framtagen för att vara ett skonsamt men effektivt alternativ på rengöring till kroppen i duschen. När den masseras upplevs en mjuk och följsam textur. Efter användning får huden en ren och samtidigt återfuktad känsla.

SÅ FUNGERAR BODY OIL CLEANSER

Body Oil Cleanser innehåller solrosoljan, Helianthus Annuss Hybrid Oil, som lämnar den mjuka, lugnande och återfuktande känslan på huden. Tillsammans med havre och BHA (salicylsyra) kommer den att bli effektivt rengörande men samtidigt lugna tillfällig rodnad. Denna unika kombination ger en minskad irritation och obehag som lätt kan uppstå med en traditionell duschprodukt. Den mjuka oljetexturen kommer att transformeras till en lätt löddrande skum i kontakt med vatten, utan att lämna en kladdig känsla på huden.

ANVÄNDNING

Appliceras på fuktad hud i duschen och massera över hela kroppen. För att få ytterligare effekt kan produkten även ligga kvar och verka i ett par minuter innan den sköljs av. Används dagligen eller efter behov.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Body Oil Cleanser och vad gör den?

Det är en mjukt löddrande renögringsolja som återfuktar, rengör och exfolierar.

Vad är det som ger doft till produkten? 

Den subtila doften Earthy Grape (grapefrukt, mossa och örter) ger en frisk doft med en lyxig känsla. Den hypoallergena och syntetiska doften är tillsatt för att förstärka upplevelsen av välbefinnande.

Vad kommer färgen ifrån?

Färgen kommer från den ekologiska solrosoljan som är en av de viktigaste huvudingredienserna i produkten.

Vilken procenthalt BHA (salicylsyra) innehåller produkten?

1%

Finns det möjlighet att köpa refill? 

Vi hoppas kunna erbjuda det i framtiden, men det är tyvärr inte tillgängligt i dagsläget. 

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet? 

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En  genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera men din hud mår allra bäst när du kombinerar den med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudens hälsa, t ex arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER