Verso Natural Glow
Verso Natural Glow
Verso Natural Glow
Verso Natural Glow
Verso Natural Glow
Verso Natural Glow
Verso Natural Glow
Verso Natural Glow
Verso Natural Glow

N°2 Daytime

Verso Natural Glow

750 SEK

Verso Natural Glow ger din hud en omedelbar hälsosam lyster. Den hudvårdande dagcremen innehåller Bakuchiol, ett naturligt och skonsamt alternativ till Retinol, vars egenskaper ger en synbart mjukare hud med vitaliserad fräschör och ny energi. De antioxidantrika vitaminerna Niacinamid och C-vitamin ger strålande klarhet och en jämn hudton. Den innovativa produkten sveper bort trötthetstecken, stärker samt återfuktar direkt och bibehåller fukten i huden. Verso Natural Glow minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor samtidigt som huden blir fastare med en imponerande glow.
Funktion

Produktinformation

LYSTERGIVANDE DAGCREME MED BAKUCHIOL FÖR HÄLSOSAM GLOW

I själva kärnan av Verso finner vi stjärningrediensen, A-vitamin, även känd som Retinol. Vi strävar efter att vara pionjär och branschledande vad gäller denna fantastiska ingrediens som inom hudvård betraktas som den gyllene standarden.

En av Verso´s viktigaste filosofier är att alla bör använda minst en A-vitaminprodukt i sin hudvårdsrutin. För oss är det av yttersta vikt att kunna erbjuda ett alternativ för alla. Med Verso Natural Glow har vi adderat ännu en valmöjlighet till denna unika ingrediens genom att utöka vårt produktutbud med Bakuchiol; naturens svar på Retinol. Perfekt för dig som vill ha ett naturligt alternativ till A-vitamin.

Verso Natural Glow är en allt-i-ett vitaminboostande creme fylld med antioxidanter som optimerar och bibehåller utseendet av hälsosam hud med klar ton. Produkten minimerar ojämnheter, förbättrar synbart hudens textur och ger omedelbar naturlig lyster. Dagcremen innehåller de resultatinriktade ingredienserna Bakuchiol, C-vitamin och Niacinamid för en strålande hud vid varje användning.

Vid applicering absorberas Verso Natural Glow snabbt och enkelt med sin smidiga fuktgivande konsistens. Utmärkt för daglig användning för en välmående hud med enastående glow. Den multifunktionella cremen ger huden en daggfrisk, perfekt finish med ny fräschör. Resultatet är ett fylligt, plumpat utseende och en hud fylld av energi - allt i ett genialt steg.

Verso Natural Glow passar alla hudtyper, även de mest känsliga. Formulan är vegansk, parfymfri och utan silikoner.

SÅ FUNGERAR VERSO NATURAL GLOW

Verso Natural Glow är formulerad med Bakuchiol, ett naturligt och skonsamt alternativ till Retinol. Bakuchiol, även känd som Phytoretinol, är helt växtbaserad och extraheras från fröolja från den östasiatiska växten Babachi (Psoralea corylifolia). Bakuchiol är högt uppskattat för sin antioxidanteffekt och lugnande egenskaper. Ingrediensen slätar ut hudens textur, mjukar upp utseendet av fina linjer och rynkor samt främjar en välmående hy med hälsosam fräschör. Resultatet är en synbart jämnare, fastare hud men ny spänst och fyllighet.

Verso Natural Glow nyttjar den skonsamma kraften från Bakuchiol för att främja utseendet av strålande och slät hy. Den naturliga superingrediensen tillför huden livfullhet och fantastisk glow.

Dagcremen är utvecklad med C-vitamin (Sodium Ascorbyl Phosphate) för att motverka synligheten av pigmenteringar samtidigt som ingrediensen ger en spänstigare hud. C-vitamin är en förstklassig antioxidant som motverkar tecken på för tidigt åldrande och gör huden motståndskraftig mot synliga tecken på miljörelaterade stressfaktorer såsom föroreningar, blått ljus (HEV) och påfrestande klimat. När denna typ av C-vitamin kombineras med Bakuchiol kan ingredienserna tillsammans ytterligare förbättra och jämna ut hudton och textur samtidigt som uppkomsten av fina linjer och rynkor minimeras. Resultatet är en påtagligt smidig, föryngrad hud men ny energi.

Niacinamid (vitamin B3) har stärkande egenskaper som stöder hudens naturliga skydd samtidigt som ingrediensen återställer utseendet av ungdomlig vitalitet. Den hudförbättrande ingrediensen verkar utjämnande av hudtonen samtidigt som huden balanseras. Därutöver minimeras synligheten av rodnader, vidgade porer och eventuellt överskottstalg reduceras.

Hyalyronsyra finns naturligt i vår hud och främjar omedelbar och långvarig återfuktning med sin otroliga förmåga att binda fukt upp till tusen gånger sin vikt. Ingrediensen ger en påtagligt fyllig och fast hud samtidigt som den synligt minskar fina linjer och rynkor.

Syntetisk Mica (Fluorphlogopite) ger huden en omedelbar glow, vilket ger en fräsch och vitaliserad look samtidigt som ingrediensen trollar bort alla tecken på trött och glåmig hud.

Verso Natural Glow är ett resultatinriktat alternativ till en dagcreme med Retinol som jämnar ut synliga pigmenteringar och ger en fantastisk lyster samtidigt som för tidiga ålderstecken minimeras. Genom att använda Verso Natural Glow i din dagliga hudvårdsrutin främjas en fräsch och återupplivad look med gyllene finish. Den mångsidiga produkten är utmärkt att använda som del i en komplett hudvårdsrutin vid alla perioder av livet.

ANVÄNDNING

Applicera en mindre mängd, motsvarande en ärtas storlek, på rengjord hud över ansikte och hals för en daglig vitaminboost och hud med strålande glow. Verso Natural Glow kan användas ensam eller tillsammans med andra hudvårdsprodukter och passar alla hudtyper samt hudtoner. Vi rekommenderar att du avslutar din dagliga rutin med högt solskydd, helst SPF 30 eller 50. Detta för att bibehålla resultatet av din hudvårdsrutin och utseendet av välmående hud.

Skin Expert tipsar! Verso Natural Glow kan användas som en highlighter för extra lyster; klappa in ett riskorns mängd på ansiktets höga punkter, inklusive kindbenen, längs näsryggen och läpplinjens amorbåge.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Natural Glow och vilket resultat kan jag förvänta mig?

Verso Natural Glow är en dagcreme med lystergivande egenskaper. Den är berikad med Bakuchiol, naturens svar på Retinol (A-vitamin). Den aktiva ingrediensen mjukar upp utseendet av fina linjer och rynkor samt förbättrar hudens textur. Du kan förvänta dig synbart slätare, strålande hud med en vitaliserad, hälsosam fräschör och glow.

Vad är skillnaden mellan Verso Natural Glow och Verso Daily Glow?

De är båda vitaminboostande dagcremer som ger en enastående glow till huden. Dessutom förbättrar de synbart hudens textur, elasticitet och fyllighet samt återställer en ungdomlig fräschör. Huden lämnas med strålande lyster och en jämn ton.

Verso Daily Glow innehåller Verso´s aktiva ingrediens Retinol 8. Det är ett unikt A-vitaminkomplex som är åtta gånger så effektivt som standardretinol med halverad till ingen risk för irritation. Vi rekommenderar inte att använda Retinol 8 under graviditet eller amning på grund av hormonförändringarna som sker i kroppen.

Bakuchiol, som ingår i Verso Natural Glow, är naturens svar på Retinol. Det är inte Retinol eller en retinoid eftersom den kemiska strukturen är annorlunda. Det anses dock vara ett utmärkt alternativ Retinol /A-vitamin eftersom det ger liknande hudförbättrande resultat. Den aktiva ingrediensen är uppskattad inom hudvård tack vare dess naturliga skyddande antioxidanteffekt och synbart stärkande samt föryngrande egenskaper. Bakuchiol är lämplig för känslig hud med sin påtagligt lugnande effekt. Därutöver är det ett utmärkt alternativ till A-vitamin (Retinol 8 eller NEAR 1) för de som inte tolererar Retinol, är gravida eller ammande.

Verso Natural Glow har en något rikare konsistens jämfört med Verso Daily Glow, vilket gör den till ett utmärkt val för någon med torr hud.

När ska jag applicera min SPF, före eller efter Verso Natural Glow?

Vi rekommenderar att du avslutar din dagliga rutin med högt solskydd, helst SPF 30 eller 50. Applicera därför din SPF efter Verso Natural Glow. Detta för att bibehålla resultatet av dina hudvårdsprodukter och en hälsosam hud.

Kan Verso Natural Glow användas som min dagliga fuktgivande creme?

Verso Natural Glow kan användas ensam som din återfuktande dagcreme (vi rekommenderar alltid att följa upp med solskydd till dagen). Den kan också användas med andra hudvårdsprodukter baserat på din huds behov. Verso Hydration Serum är ett utmärkt val att kombinera med Verso Natural Glow för ett intensivt fuktgivande boost.

Vad är Bakuchiol?

Bakuchiol är utvunnen från frön av växten Psoralea Corylifolia eller Babchi. Ingrediensen är ett naturligt alternativ till Retinol. Bakuchiol, även känd som Phytoretinol, är helt växtbaserad, och namnet härstammar från växtens sanskritnamn, Bakuchi. Verso Natural Glow, är formulerad med Bakuchiol på grund av dess hudförbättrande egenskaper, inklusive synbart mjukare, jämnare hud med fantastisk lyster.

Den aktiva ingrediensen är uppskattad inom hudvård tack vare dess naturliga skyddande antioxidanteffekt och synbart stärkande och föryngrande egenskaper. Bakuchiol är lämplig för känslig hud med sin påtagligt lugnande effekt. Dessutom är det ett utmärkt alternativ till A-vitamin för de som inte tolererar Retinol, gravida eller ammande. Verso Natural Glow med Bakuchiol är säkert att använda under dagen och den mångsidiga produkten är utmärkt att använda som del i en komplett hudvårdsrutin vid alla perioder av livet.

Vad är skillnaden mellan Retinol (A-vitamin) och Bakuchiol?

Bakuchiol är inte Retinol eller en retinoid då den kemiska strukturen är annorlunda. Det anses dock vara ett jämförbart med Retinol/A-vitamin eftersom det fungerar på ett likande sätt och ger motsvarande hudförbättrande resultat.

Verso Natural Glow med Bakuchiol är ett uppskattat alternativ till Retinol och perfekt för de som vill ha ett naturligt val eller för de som inte kan använda A-vitamin/Retinol - till exempel under graviditet eller amning. Detta till följd av att ingrediensen inte rekommenderas under denna period. Den lystergivande dagcremen kan med fördel ingå i en resultatinriktad hudvårdsrutin för hudvårdande resultat och hälsosam glow.

Kan jag använda Verso Natural Glow tillsammans andra hudvårdsprodukter som innehåller A-vitamin, till exempel Retinol 8 eller NEAR 1?

Verso Natural Glow är formulerad med Bakuchiol, ett naturligt och skonsamt alternativ till A-vitamin/Retinol. Både Bakuchiol och A-vitamin besitter flera hudförbättrande egenskaper; hudens textur blir slätare, utseendet av fina linjer och rynkor mjukas upp samt att ingredienserna främjar en välmående hy med hälsosam fräschör. Resultatet är en synbart jämnare, fastare hud men ny spänst och fyllighet.

Produkter som innehåller Bakuchiol och A-vitamin (såsom Retinol 8 och NEAR 1) kan även kombineras och användas i samma hudvårdsrutin för att ytterligare stärka den hudvårdande och synligt föryngrande effekten. Det går således utmärkt att kombinera Verso Natural Glow med produkter som innehåller Retinol 8 eller NEAR 1. Förslagsvis använder du Verso Natural Glow till dagen och en produkt med Retinol 8 eller NEAR 1 till kvällen.

Vi rekommenderar inte att använda A-vitamin (Retinol 8 eller NEAR 1) under graviditet eller amning på grund av hormonförändringarna som sker i kroppen. Under denna tid är Verso Natural Glow med Bakuchiol ett utmärkt alternativ till A-vitamin.

Vilken ingrediens i Verso Natural Glow ger den gyllene tonen och strålande finishen?

Verso Natural Glow ger huden en omedelbar ljusreflekterande, lätt pärlemorskimrande look tack vare Fluorphlogopite, en syntetisk version av den naturligt glänsande micamineralen. Fluorphlogopite är lika vackert på huden som mica utan att innehålla några toxiner, som ibland finns i naturliga mineraler.

Kan jag använda Verso Natural Glow under graviditet eller amning?

Verso Natural Glow med Bakuchiol är ett idealiskt alternativ till Retinol, perfekt för de som vill ha ett naturligt val eller för de som inte tolererar eller kan använda A-vitamin/Retinol – till exempel under graviditet eller amning. Detta då Retinol inte rekommenderas under denna period. Den mångsidiga hudvårdande dagcemen är utmärkt att använda som del i en komplett hudvårdsrutin vid alla perioder av livet.

Innehåller Verso Natural Glow parfym?

Nej, Verso Natural Glow innehåller ingen tillsatt parfym.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Hur förvarar jag Verso Natural Glow på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En anpassad hudvård är förstås alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER