Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum

N°4 Boost

Verso Super Facial Serum

1 200 SEK

Verso Super Facial Serum, med en högre dos av Retinol 8, är ett rikt krämigt serum som återställer och stärker huden.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

ETT VÅRDANDE, STÄRKANDE SERUM MED RETINOL 8

Verso Super Facial Serum är ett rikt krämigt serum som återställer och stärker huden. Med en högre dos Retinol 8 ger detta ansiktsserum huden en extra boost och befrämjar hudens hälsa på lång sikt.

SÅ FUNGERAR DET

Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än vanligt retinol och hälften så irriterande. Det aktiverar hudens naturliga produktion av kollagen och minskar hudens ålderstecken väsentligt. Anledningen till att Verso Super Facial Serum kan maximera de åldersförebyggande effekterna beror på dess högre koncentration av Retinol 8. Serumet innehåller också aminosyror som stärker hudcellernas kvalitet och ökar cellförnyelsen. Det ger huden bättre struktur och högre förmåga att reducera fina linjer och missfärgning.

HUVUDINGREDIENSER

Förutom Retinol 8 innehåller Verso Super Facial Serum peptider som stärker cellernas kvalitet och ökar cellförnyelsen. Dessutom förbättras hudens konsistens och förmåga att reducera fina linjer och missfärgning.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är ett serum och vad gör det?

Ett serum skiljer sig från andra hudvårdsprodukter med att innehålla hög koncentration av aktiva ingredienser och ger därför mer boost.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Super Facial Serum i min dagliga hudvårdsrutin?

För att det ger synliga resultat tack vare dess högre koncentration av aktiva ingredienser som A-vitamin och DNA-reparerande peptider.

Hur förvarar jag Verso Super Facial Serum bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Verso är framtaget för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER