Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum
Verso Super Facial Serum

N°4 Boost

Verso Super Facial Serum

1 200 SEK

Verso Super Facial Serum är ett mjukgörande serum som stärker och minimerar hudens ålderstecken väsentligt. Serumet innehåller en hög koncentration av stjärningrediensen Retinol 8 som ger en synbart föryngrad och jämn hud med hälsosamt utseende.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

ETT SYNBART FÖRYNGRANDE OCH STÄRKANDE SERUM MED RETINOL 8

Verso Super Facial Serum är ett unikt hudvårdande och stärkande serum med aktiva ingredienser. Super Facial Serum innehåller en hög koncentration av Retinol 8 som ger en märkbart föryngrad hud med förbättrad textur och minimerar utseendet av fina linjer. Det resultatinriktade serumet verkar synbart uppstramande, jämnar ut hudtonen och ger en strålande lyster med ny fräschör.

SÅ FUNGERAR VERSO SUPER FACIAL SERUM

Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än standard retinol och hälften så irritativt vilket ger maximal effekt. Resultatet är en synbart spänstigare hud med jämnare ton och förbättrad elasticitet.

Den kraftfulla antioxidanten gurkmeja kan dämpa rodnad, jämna ut hudtonen samt förbättra hudens naturliga motståndskraft mot miljörelaterade påfrestningar. Den naturliga varianten av gurkmeja, Curcuma Longa Root Extract, är en av de mest studerade botaniska ingredienserna och kan ge märkbart lugnande verkan på huden.

Verso Super Facial Serum innehåller även stärkande peptider som fungerar som hudens byggstenar och hjälper att stödja hudens naturliga funktioner. Vi har valt att förstärka Verso Super Facial Serum, son är en av våra mest aktiva produkter, med peptider för att förlänga och förhöja resultatet av det unika A-vitaminkomplexet Retinol 8. Peptider kan stärka hudens naturliga skydd, öka hudens fasthet och ge en hälsosam hud fylld av vitalitet.

ANVÄNDNING

Applicera Verso Super Facial Serum på väl rengjord hud över ansikte, hals och dekolletage morgon och/eller kväll. Om du har känslig hud eller om din hud inte är van vid aktiva ingredienser rekommenderar vi att du sakta vänjer in produkten, förslagsvis varannan eller var tredje kväll första veckan för att sedan gradvis öka upp användningen.

Super Facial Serum kan användas ensamt eller tillsammans med andra produkter som Verso Hydration Serum och/eller Verso Nourishing Cream för maximal återfuktning. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Super Facial Serum och vad kan jag förvänta mig för resultat?

Verso Super Facial Serum är aktivt serum med rik konsistens. Serumet innehåller en hög koncentration av det unika A-vitaminkomplexet Retinol 8 och peptider som förbättrar hudhälsan. Super Facial Serum stärker och minimerar hudens ålderstecken väsentligt.

Varför är det en bra idé att använda Verso Super Facial Serum i min hudvårdsrutin?

Verso Super Facial Serum ger snabbt synbara resultat tack vare att den höga koncentrationen aktiva ingredienser som Retinol 8 och peptider.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Versos produkter är framtagna för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och även med andra varumärken.

När använder jag Verso Super Facial Serum i min hudvårdsrutin?

Vi rekommenderar att anpassa användningen av denna produkt baserat på vad din hud behöver. För en fet till blandad hud kan Verso Super Facial Serum räcka som enda produkt då den har en lite rikare konsistens. Vid en torrare hud kan du följa upp med en mjukgörande och fuktgivande creme som Verso Nourishing Cream. För maximal återfuktning kan du applicera ett fuktgivande serum, som Verso Hydration Serum, före Super Facial Serum.

Är Verso Super Facial Serum en creme eller ett serum?

Du kan använda Verso Super Facial Serum på det sätt som passar din hud bäst. Det aktiva resultatinriktade serumet har en rikare konsistens med återfuktande egenskaper och kan därför användas som enda produkt alternativt att du följer upp med en återfuktande creme vid behov.

Hur förvarar jag Verso Super Facial Serum på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att noga tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER