Verso Body Lotion
Verso Body Lotion
Verso Body Lotion
Verso Body Lotion
Verso Body Lotion
Verso Body Lotion
Verso Body Lotion
Verso Body Lotion
Verso Body Lotion
Verso Body Lotion

N°10 Hand & Body

Verso Body Lotion

600 SEK

En återfuktande och näringsgivande kroppslotion som förebygger torr och irriterad hud. Produkten innehåller niacinamid, jästextrakt och havre, ingredienser som bidrar till en mjukare och mer återfuktad hud samt motverkar glåmighet. Verso Body Lotion gör huden balanserad och smidig med jämnare textur och ton.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

SILKESLEN OCH ÅTERFUKTANDE BODYLOTION FÖR EN BALANSERAD HUD

Vår hud är kroppens största organ med en yta om ca 2 kvadratmeter. Den skyddar oss från dagliga miljörelaterade stressfaktorer och hjälper kroppen att reglera temperatur och känna beröring, värme och kyla. Därför är det minst lika viktigt att ta hand om huden på kroppen som att ta hand om huden i ansiktet. När huden utsätts för påfrestningar kan den lätt bli uttorkad. Torr hud har en ökad risk för infektioner som kan leda till ökad känslighet. Duschning, rakning, parfymerade tvättmedel, kraftfull exfoliering, allergener, föroreningar och UV-ljus är alla exempel på faktorer som kan leda till hudirritation och känslighet. Skonsamma, närande och lugnande produkter kan hjälpa till att stärka din hud och hålla den återfuktad och smidig.

Verso Body Lotion är en återfuktande räddare för alla tillfällen. Denna välformulerade kroppsprodukt motverkar genom att förbättra hudens motståndskraft med sina aktiva, utvalda ingredienser. Kroppslotionen balanserar huden och gör den spänstig och återfuktad. Huden skyddas mot tecken på miljörelaterade stressfaktorer och får ett hälsosamt och smidigt utseende. Verso Body Lotion är en snabbabsorberande, mjukgörande produkt som lämnar en len och jämn hud över hela kroppen.

SÅ FUNGERAR VERSO BODY LOTION

Verso Body Lotion återfuktar huden direkt och långvarigt och gör den synbart jämnare och fastare. Kroppsprodukten innehåller ingredienser som förbättrar och stärker hudens naturliga skydd. Vitamin B3, även känd som niacinamid, har återfuktande, lugnande och utjämnande egenskaper.

Hydrolyserat jästextrakt förbättrar hudens motståndskraft mot miljörelaterade stressfaktorer. Ingrediensen stärker huden och optimerar samt bevarar dess fuktnivåer. Resultatet är omgående och långsiktigt en smidig och mjuk hud. Nordisk havre ger näring och motverkar rodnad samt dämpar irritationer.

ANVÄNDNING

Applicera med fördel Verso Body Lotion på lätt fuktig hud direkt efter duschen för att optimera effekterna av din kroppslotion. Massera in produkten över huden genom att börja med armar och ben och jobba dig fram i riktning mot hjärtat för att förbättra hudens cirkulation och lyster. Tack vare den smidiga pumpen blir appliceringen lätt och snabb.

Skin Expert tipsar! Verso Body Lotion fungerar även perfekt att använda som handcreme, då den absorberas snabbt och ger långvarigt återfuktade, smidiga och mjuka händer.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Body Lotion och vilka resultat kan jag förvänta mig?

Verso Body Lotion är en näringsgivande och återfuktande kroppslotion som förebygger torr och irriterad hud. Produkten innehåller stärkande och fuktgivande ingredienser som alla bidrar till en mjukare och mer återfuktad hud samt motverkar ett glåmig och trött utseende. Verso Body Lotion gör huden balanserad och mjuk och ger den större motståndskraft mot yttre påverkan.

Innehåller Verso Body Lotion solskydd/SPF?

Denna produkt är inte formulerad med solskydd/SPF. Verso Body Lotion främsta kvaliteter är att ge näring, stärka och återfukta huden. Kroppslotionen ger även en skyddande effekt mot miljörelaterade stressfaktorer med hjälp av antioxidanter såsom niacinamid (vitamin B3) och E-vitamin men ersätter inte solskydd. Vi rekommenderar alltid att använda solskydd på de delar av huden som utsätts för solljus. Detta kommer att hjälpa till att bibehålla resultaten av dina hudvårdande produkter och en hälsosam hud.

Kan jag använda Verso Body Lotion på mina barn?

Generellt sett behöver inte små barn lika mycket fuktgivande och mjukgörande produkter som vuxna. Små barn tenderar att ha mer känslig och tunnare hud än vuxna. Vi rekommenderar att använda hudvårdande produkter avsedda och utvecklade för barn till följd av detta. Verso Body Lotion är anpassad för vuxna och kan användas vid känslig och torr hud.

Kan jag använda Verso Body Lotion till ansiktet?

Verso Body Lotion är inte speciellt utvecklad för att användas till ansiktet. Vi rekommenderar att du tittar på vårt urval av ansiktscremer som alla är noggrant utvecklade och framtagna för ansiktet. Till exempel innehåller vår närande och hudvårdande ansiktscreme Verso Nourishing Cream utvalda ingredienser som tillför huden intensiv fukt och näring samt gör den lugn, återfuktad och stärkt mot yttre påfrestningar. Resultatet är en maximalt återfuktat hud med ett strålande och hälsosamt utseende. Skin Expert tipsar! Verso Body Lotion fungerar perfekt som en handcreme, då den absorberas snabbt och ger långvarigt återfuktade, smidiga och mjuka händer.

Rekommenderar ni att använda Verso Body Lotion på hud som lätt får tilltäpptheter/aknebenägen hud?

Ja! I Verso Body Lotion finns inga ingredienser som täpper till huden. Denna kroppslotion är utvecklad för att synbart lugna och återställa huden och hjälper den hålla sig balanserad och återfuktad vilket kan bidra till att motverka tilltäpptheter och minska uppkomsten av blemmor.

Varifrån kommer doften/parfymen i Verso Body Lotion?

Doften är hypoallergen och är en syntetisk parfym som är tillsatt för att förstärka upplevelsen av välbefinnande. Den subtila doften Earthy Grape (grapefrukt, mossa och örter) omsluter kroppen i en frisk doft för en lyxig känsla.

Vad är en syntetisk parfym?

Syntetisk parfym är doftmolekyler framtagna i ett laboratorie där man skapar en enskild molekyl som doftar på ett specifikt sätt. Doften Earthy Grape som används i Verso Body Lotion innehåller ingen av de 26 vanligaste allergenerna.

Vilken färg har Verso Body Lotion?

Verso Body Lotion är en ljusbeige/vit creme som snabbt absorberas av huden och lämnar ingen färg eller ton – endast strålande naturlig lyster.

Kan jag köpa en refill till Verso Body Lotion?

Vi hoppas kunna möjliggöra detta i framtiden. Vi erbjuder för närvarande inte detta alternativ.

Hur förvarar jag Verso Body Lotion bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER