Verso Lip Serum
Verso Lip Serum
Verso Lip Serum
Verso Lip Serum
Verso Lip Serum
Verso Lip Serum
Verso Lip Serum
Verso Lip Serum
Verso Lip Serum

N°9 Lip

Verso Lip Serum

600 SEK

Verso Lip Serum med Retinol 8 gör dina läppar synbart fylliga och mjuka. Den unika produkten minimerar ålderstecken på och kring läpparna, ger maximalt med fukt och lämnar ett plumpat, jämnt resultat.
Funktion
Volym

Innehåller bivax

Cruelty free

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

ETT MJUKGÖRANDE OCH SYNBART FÖRYNGRANDE LÄPPSERUM MED RETINOL 8

Läpparnas tunna hud är särskilt känslig och utsätts dagligen för yttre påfrestningar. Verso Lip Serum är en vårdande produkt som är anpassad för att skydda och stärka dina läppar. Lip Serum har en rik konsistens som återfuktar och mjukgör huden på och kring läpparna. Vid daglig användning kan ojämn hudton och fina linjer minimeras. Resultatet är mjuka och fylliga läppar som behåller läppkonturens smidiga form. 

Den unika läpprodukten med Retinol 8 har en hudföryngrande effekt och ger en spänstig, fast hud. Verso Lip Serum återställer och ger näring till huden runt om och på läpparna. 

SÅ FUNGERAR VERSO LIP SERUM

Verso Lip Serum innehåller det unika Retinol 8, ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger så effektivt som standard retinol men hälften så irritativt. Lip Serum är särskilt anpassad för den tunna huden på och kring läpparna och kan ge synbara resultat på ojämn hudton samt motverkar fina linjer kring/utanför läppkonturen. Retinol 8 tillför maximal energi, spänst och ger en märkbart jämnare textur till läppområdet.

Den noga utvalda formuleringen innehåller fuktgivande hyaluronsyra och stärkande peptider som boostar effekten och ger långvarigt återfuktade, plumpade läppar.

Verso Lip Serum innehåller en hög koncentration av de aktiva ingredienserna som gör att den ger effekten av ett serum. Produkten ger dig ett mjukgörande och närande resultat och behöver därför inte användas tillsammans med ett läppbalm. Detta är ditt läppserum och läppbalm i ett.

ANVÄNDNING 

Applicera Verso Lip Serum på läpparna och även kring/utanför läppkonturen om du önskar motverka fina linjer och ojämn hudton. Verso Lip Serum kan användas morgon och/eller kväll som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Tips! Använd gärna som primer/bas före makeup för ett långvarigt resultat. Återfuktade läppar hjälper makeupen att sitta kvar längre och ger ett jämnt, hälsosamt utseende.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Lip Serum och vilket resultat kan jag förvänta mig? 

Verso Lip Serum är en unik produkt specifikt anpassad för läpparna. Formuleringen, med noga utvalda ingredienser, motverkar ålderstecken på och kring läpparna samtidigt som den återfuktar och skyddar den känsliga, tunna huden. Produkten har en smidig, rik och återfuktande konsistens som ger fylliga läppar. Verso Lip Serum kan användas som enda produkt till läpparna med sina närande och mjukgörande egenskaper.

Varför är det en bra idé att använda Verso Lip Serum i min dagliga hudvårdsrutin?

Att använda Verso Lip Serum ett effektivt och enkelt sätt att hålla läpparna fylliga, mjuka och återfuktade hela dagen. Huden kring och på läpparna får ett synbart föryngrat utseende och tidiga ålderstecken motverkas.

Hur förvarar jag Verso Lip Serum bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En anpassad hudvård är alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt och anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER