Verso Body Peel
Verso Body Peel
Verso Body Peel
Verso Body Peel
Verso Body Peel
Verso Body Peel
Verso Body Peel
Verso Body Peel
Verso Body Peel

N°10 Hand & Body

Verso Body Peel

600 SEK

Body Peel är en mild peel sammansatt av både kemiska som mekaniska ingredienser för att stimulera en mjuk och strålande hud.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

FÖR EN JÄMNARE HUD MED ÖKAD LYSTER

Regelbunden användning av exfoliering hjälper till att få fram hudens naturliga glow. När gamla hudceller från hudens ytan avlägsnas hjälper det huden att bli mer mottaglig för kommande produkters funktionella ingredienser. Resultatet blir en jämnare och en väl återfuktad hud. De exfolierande ingredienserna hjälper också till att motverka så att huden inte blir tilltäppt och detta resulterar i minskad irritation på huden.

SÅ FUNGERAR VERSO BODY PEEL

Exfolierande AHA-syror hjälper till att ge huden en synbar effekt på hudens struktur och hudton. PHA-syra har fantastiska fuktbindande egenskaper som även stimulerar hudens naturliga exfolierinsprocess. BHA-syra (salicylsyra), lugnar tillfällig rodnad och agerar oljelösande på tilltäpptheter i huden. De milda kornen ger en mekanisk peeling och kornen består av små och milda korn från cellulosa och silica.

ANVÄNDNING

Applicera över hela kroppen eller partiellt där huden är i behov av exfoliering. Använd efter rengöring och massera försiktigt in med cirkulära rörelser. Låt verka 2-3 minuter för ytterligare effekt om önskat. Skölj sedan av med ljummet vatten. Används 1-2 gånger i veckan eller vid behov.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Body Peel och vad gör den?

Det är en exfolierande peel för kroppen som ska motverka glåmig hud. Den gör huden renare och ger ett synligt jämnare intryck.

Varför är det en bra ide att inkludera Body Peel i min hudvårdsrutin?

För att förbereda inför nästa steg i din hudvårdsrutin och förhöja de synliga resultaten.

Vad är det som ger doft till Verso Body Peel?

Den subtila doften Earthy Grape (grapefrukt, mossa och örter) ger en frisk doft med en lyxig känsla. Den hypoallergena och syntetiska doften är tillsatt för att förstärka upplevelsen av välbefinnande.

Vilka är det exfolierande egenskaperna i produkten?

Den innehåller två sorters exfolierande komponenter; både en kemisk och en mekanisk. De kemiska är syrorna AHA och PHA och den mekaniska komponenten är små kulor av silica och cellulosa.

Kan jag kombinera Verso med produkter från andra varumärken?

Ja, Versos produkter utgör en bra bas för din rutin och kan kombineras såväl med andra Verso-produkter som produkter från andra tillverkare.

Hur förvarar jag bäst Verso Body Peel?

I rumstemperatur.

Har ni några andra råd för hur jag kan förbättra min hud?

Vi anser att det är viktigt att se till helheten och inte minst alla olika delar av livet. En medveten inställning till hudvård är såklart av stor vikt. Med det sagt så är din hud mest hjälpt av en väl genomtänkt kombination av hudvård och en hälsosam livsstil. Det är viktigt att komma ihåg att alla delar av livet såsom arbete, mat, alkohol, fysisk aktivitet och sömn påverkar hur din hud mår.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER