Verso Clarifying Gel
Verso Clarifying Gel
Verso Clarifying Gel
Verso Clarifying Gel
Verso Clarifying Gel
Verso Clarifying Gel
Verso Clarifying Gel
Verso Clarifying Gel
Verso Clarifying Gel

N°6 Refine

Verso Clarifying Gel

950 SEK

Produktuppdatering: Tidigare Verso Blemish Fix har ändrat namn. Den effektiva formulan är fortfarande densamma och ger en synbart klar och hälsosam hud.     
    
Verso Clarifying Gel är ett ansiktsserum med Retinol 8 som effektivt lugnar och balanserar en tilltäppt hud.   
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN EFFEKTIV BALANSERANDE FORMULA MED RETINOL 8 

Verso Clarifying Gel är ett ansiktsserum med flera hudvårdande egenskaper. Serumet balanserar effektivt en hud som lätt blir fet, motverkar blanka partier samtidigt som det jämnar ut röda märken från tidigare tilltäpptheter. Den unika formulan med Retinol 8 har en hudföryngrande effekt och ger en spänstig, fast hud. Verso Clarifying Gel kan även minimera vidgade porer och ger huden en hälsosam lyster.

Beroende på hudens behov kan Verso Clarifying Gel användas som effektiv punktbehandlande produkt på finnar/plitor alternativt som ett serum att applicera över hela ansiktet för en klar och balanserad hud.

SÅ FUNGERAR VERSO CLARIFYING GEL

Verso Clarifying Gel innehåller bland annat Retinol 8 som är en ingrediens med flera hudvårdande egenskaper och kan balansera och motverka tilltäpptheter i huden. Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger så effektivt som standard retinol men hälften så irritativt. Utöver Retinol 8 innehåller Clarifying Gel niacinamid och gurkmeja som lugnar och stärker en obalanserad hud, jämnar ut och ger en hälsosam hudton.     

Den unika formulan kan synbart reducera fina linjer och vidgade porer. Verso Clarifying Gel innehåller även ett extrakt från Portlak-plantan, en ingrediens som ofta används inom bland annat asiatisk medicin, välkänd för dess lugnande, återfuktande effekt och förmåga att reducera tillfällig rodnad och irritation på huden.

ANVÄNDNING

Applicera Verso Clarifying Gel morgon och/eller kväll på väl rengjord hud. Använd partiellt som punktbehandlande produkt på tilltäpptheter alternativt som ett serum över hela ansiktet. Avsluta din rutin med återfuktande dag- eller nattcreme. Till dagen rekommenderar vi alltid solskydd med minst SPF 30.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Clarifying Gel och vad kan jag förvänta mig för resultat? 

Verso Clarifying Gel hjälper effektivt en hud som lätt får tilltäpptheter som finnar och plitor. Gelen balanserar även en hud som lätt blir fet, motverkar blanka partier och ger en klar och hälsosam hudton. Den passar även utmärkt som ett serum för alla hudtyper där retinol används för att bevara hudens naturliga funktioner och skydda huden mot för tidigt åldrande. 

Varför är det en bra idé att använda Verso Clarifying Gel i min dagliga hudvårdsrutin? 

Versos Clarifying Gel passar en hud som lätt får tilltäpptheter. Den effektiva formulan är anpassad för att balansera och motverka fet/oljig hud samt tillfällig rodnad och irritation. Clarifying Gel innehåller en unik mix av återfuktande, föryngrande och lugnande ingredienser; Retinol 8, niacinamid, gurkmeja och portlak. Det skonsamma men resultatinriktade ansiktsserumet ger en spänstig hud med jämn ton och hälsosam lyster.  

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin? 

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken. 

Hur förvarar jag Verso Clarifying Gel på bästa sätt?  

I rumstemperatur.

Hur är Verso Clarifying Gel förpackad?  

Verso Clarifying Gel är förpackad i en smidig, lufttät tub med pump som gör att produkten håller sig fräsch och är lätt att applicera. Tryck på toppen av pumpen efter att du avlägsnat korken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En anpassad hudvård är alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt och anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER