Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse

N°1 Cleanse

Verso Deep Cleanse

400 SEK

Verso Deep Cleanse är en exfolierande, lätt löddrande ansiktsrengöring med hög koncentration av salicylsyra som avlägsnar orenheter från hud med tendens till akne.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN DJUPT RENGÖRANDE OCH EXFOLIERANDE CLEANSER MED SALICYLSYRA

Verso Deep Cleanse är en exfolierande, lätt löddrande ansiktsrengöring med hög koncentration av salicylsyra som avlägsnar orenheter från hud med tendens till akne. Den löser varsamt upp fett och smuts som täppt igen porerna. Huden blir ren på djupet och redo för ytterligare behandlingar.

SÅ FUNGERAR DEN

Salicylsyran är oljelöslig och går djupt ner i hudporerna. Där löser den upp fett och döda hudceller och förhindrar huden därigenom från att utveckla akne och utslag. Resultatet över tid är en ren, lugn och spänstig hud.

HUVUDINGREDIENSER

Salicylsyran är en beta-hydroxid syra med anti-inflammatoriska egenskaper som effektivt avlägsnar fett och smuts som täppt igen porerna. Niacinamid förbättrar exfolieringen och minskar produktionen av sebum (talg), vilket reducerar akne. Gurkmeja är en kraftfull antioxidant som återställer huden och skyddar den mot fria radikaler. Gurkmeja har dessutom egenskapen att den förstärker niacinamidets föryngrande effekter. Verso Deep Cleanse innehåller också portulak, ett anrikat extrakt som lugnar huden och lindrar klåda. Utöver det har portulak antioxidanta, skyddande och fuktgörande egenskaper.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är en deep cleanse och vad gör den?

Det är en exfolierande cleanser för rengöring av anskitets hud med tendens till akne och utslag. Den avlägsnar överflödigt fett och smuts från hudporerna.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Deep Cleanse i min dagliga hudvårdsrutin?

Om din hud har en tendens att utveckla akne, så håller denna rengöring hudporerna fria från överflödigt fett och smuts. Igentäppta porer leder lätt till utslag.

Hur förvarar jag Deep Cleanse bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudens hälsa, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER