Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse
Verso Deep Cleanse

N°1 Cleanse

Verso Deep Cleanse

400 SEK

Produktuppdatering: Tidigare Verso Acne Deep Cleanse har fått ett nytt namn. Den effektiva formulan är fortfarande densamma och resultatet är en synbart klar och balanserad hud.

Verso Deep Cleanse är en exfolierande, lätt löddrande rengöring med salicylsyra (BHA). Deep Cleanse rengör milt men effektivt, lugnar en obalanserad hud och ger en perfekt start på din hudvårdsrutin.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN MILD, EXFOLIERANDE RENGÖRING FÖR OBALANSERAD HUD

Verso Deep Cleanse är en lätt löddrande rengöringsgel som varsamt djuprengör en tilltäppt hud. De noga utvalda ingredienserna dämpar effektivt rodnad och irritation samtidigt som de återfuktar och mjukgör. Resultatet är en strålande, jämn och hälsosamt klar hud.

SÅ FUNGERAR VERSO DEEP CLEANSE

Verso Deep Cleanse innehåller en optimal koncentration av salicylsyra, en oljelöslig ingrediens som effektivt avlägsnar överskottstalg och gamla hudceller. Rengöringen balanserar en fetare hud och motverkar tilltäpptheter som finnar/blemmor, pormaskar och plitor. Niacinamid (Vitamin B3) och den kraftfulla antioxidanten gurkmeja jämnar ut hudtonen och förbättrar hudens naturliga motståndskraft mot miljörelaterade påfrestningar. Den växtbaserade ingrediensen portlak tillför lugnande, skyddande och återfuktande egenskaper.

ANVÄNDNING

Använd Verso Deep Cleanse morgon och kväll efter borttagning av eventuell makeup med en precleanse/rengöringsbalm såsom Verso Cleansing Balm eller Verso Micellar Water. Till en känslig hud rekommenderar vi att använda Deep Cleanse några gånger i veckan för en mild exfoliering. Ta en liten mängd av rengöringen, tillför vatten och löddra upp ett mjukt skum. Applicera med cirkulära rörelser och skölj av med ljummet vatten. Följ upp med nästa steg i din hudvårdsrutin.

Vi rekommenderar att alltid applicera ett högt UV-skydd (minst SPF 30) som sista steg i din morgonrutin.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Deep Cleanse och vilka resultat kan jag förvänta mig?

Verso Deep Cleanse är en exfolierande, lätt löddrande rengöring som djuprengör din hud med salicylsyra. Rengöringen passar en hud som lätt får tilltäpptheter som finnar/blemmor, pormaskar och plitor. Deep Cleanse verkar förebyggande vid aknebenägen hud och löser upp överskott av talg utan att torka ut huden. Resultatet är en balanserad, klar och synbart hälsosam hud.

Varför är det en bra idé att använda Verso Deep Cleanse i min hudvårdsrutin?

Om din hud lätt får tilltäpptheter, som finnar och plitor, kan Verso Deep Cleanse hjälpa till att effektivt lösa upp överskottet av talg. Rengöringen är den perfekta starten på din hudvårdsrutin och gör huden balanserad och ren utan att torka ut. För dig med en känsligare hud kan Verso Deep Cleanse användas några gånger i veckan för att varsamt exfoliera och hjälpa huden bli av med gamla hudceller.

Vilken är koncentrationen av Salicylsyra/BHA (Beta Hydroxy Acid) i Verso Deep Cleanse?

1% BHA-syra (Beta Hydroxy Acid/salicylsyra)

Kan jag kombinera Versos produkter tillsammans med andra produkter jag använder i min dagliga hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Hur förvarar jag Verso Deep Cleanse på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet? 

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En väl anpassad hudvårdsrutin för just din hud är förstås alltid att rekommendera. Huden mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn. 

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER