Verso Nourishing Mask
Verso Nourishing Mask
Verso Nourishing Mask
Verso Nourishing Mask
Verso Nourishing Mask
Verso Nourishing Mask
Verso Nourishing Mask
Verso Nourishing Mask
Verso Nourishing Mask

N°8 Mask

Verso Nourishing Mask

900 SEK

En rik och näringsgivande ansiktsmask som hjälper till att förbättra hudens fuktnivåer över natten. Den stärker hudbarriären, framhäver hudens naturliga lyster och resulterar i en hälsosam hud.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

ÅTERSTÄLLANDE OCH NÄRANDE ANSIKTSMASK

En väl återfuktad hud är avgörande för att hålla den balanserad och hälsosam. Oftast sker det naturligt via hudens egen talgproduktion (hudens naturliga fett) men om huden har brist på detta kan den lätt upplevas som mycket torr, glåmig och stram.

Verso Nourishing Mask är utvecklad för att stärka hudbarriären och passar därför en mycket torr hud. Resultatet är mer lyster och glow till huden.

Denna mask minskar tecken på torrhet och den rika formulan kan användas så ofta som det finns behov. Med fördel används den över natten eller minst i 20 minuter för att hjälpa huden tillbaka i en god balans av fukt och näring.

SÅ FUNGERAR VERSO NOURISHING MASK

Verso Nourishing Mask innehåller ingredienser med stärkande egenskaper för att framhäva en jämn och hälsosam hud. Den är formulerad med ett Ceramid-komplex som ger en naturligt skyddade effekt hos den torra och känsliga huden. Detta är avgörande för att bevara och främja en god hudhälsa.

Hydrolyserat jästextrakt är en annan viktig huvudingrediens i Verso Nourishing Mask. Den hjälper till att återställa hudens motståndskraft och ökar den naturliga produktionen av hyalorunsyra; ett naturligt fuktgivande ämne i huden. Med en ökad motståndskraft har huden möjlighet att bevara fukt bättre, vilket ger ett ökat skydd mot yttre påfrestningar som fria radikaler och miljöföroreningar.

Produkten innehåller även Saccharide Isomerate, en ingrediens som återfuktar huden mycket effektivt och ger ett omedelbart men också långvarigt resultat.

Denna närande och återställande ansiktsmask lämpar sig väl om du ska introducera produkter med Retinol 8 eller andra funktionella ingredienser till din rutin, då den minskar oönskad torrhet som lätt kan uppstå när man introducerar huden till mer resultatinriktad hudvård.

ANVÄNDNING

Applicera en riklig mängd efter rengöring. Låt den verka i 20 minuter eller med fördel över natten för en djupt återfuktande och utjämnande effekt. Kan användas så ofta som du upplever att huden är i behov av en extra närande och stärkande mask. Passar även för området runt ögon och läppar.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Varför är det en bra att addera Verso Nourishing Mask till min hudvårdsrutin?

Detta är en mask som kompletterar din dagliga hudvårdsrutin när din hud behöver extra fukt och näring. Den boostar huden när den känns glåmig och extra torr och kan med fördel användas som en kur i 3-4 kvällar. För att bibehålla en hälsosam hud och ökad lyster, rekommenderar vi att underhålla det uppnådda resultatet 1-2 gånger i veckan.

Hur kan jag kombinera Verso Nourishing Mask med mina Retinol 8-produkter?

Du kan använda din Retinol 8-produkt innan Verso Nourishing Mask för att göra din hudvårdsrutin multifunktionell, se resultat på flera av hudens behov och för att motverka oönskad torrhet. Om du väljer att skölja av ansiktsmasken efter 20 minuter så rekommenderar vi att du applicerar din Retinol 8-produkt efteråt för bästa resultat.

Innehåller produkten Retinol 8?

Nej, detta är en produkt som hjälper till att samspela med dina Retinol 8-produkter för att motverka torrhet och ge huden en ökad motståndskraft.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER