Verso Super C Serum
Verso Super C Serum
Verso Super C Serum
Verso Super C Serum
Verso Super C Serum
Verso Super C Serum
Verso Super C Serum
Verso Super C Serum
Verso Super C Serum
Verso Super C Serum

N°4 Boost

Verso Super C Serum

850 SEK

Ett serum utvecklat för daglig användning för att främja och bevara en god hudhälsa. Verso Super C Serum kan med fördel kombineras med A-vitamin (Retinol) för att öka och stärka dess effekt. Utvecklad för att passa alla hudtyper.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

LYSTER OCH HÄLSOSAM HUD MED C-VITAMIN

C-vitamin finns naturligt i det översta lagret av huden och spelar en viktig roll i att bibehålla ett naturligt skydd. Huden utsätts dagligen för yttre påfrestningar som påverkar och bryter ner det naturliga skyddet och minskar elasticiteten. Det kan leda till en ökad känslighet och skapa obalans i huden, vilket gör den mer känslig för väderväxlingar, UV-exponering och ”inre obalans” som t ex hormonpåfrestningar, stress och kostvanor. Som följd kan huden utveckla ett för tidigt åldrande och hudtonen blir glåmig och ojämn.

Verso Super C Serum boostar din dagliga hudvårdsrutin för att uppnå en jämnare hudton. Det hjälper till att stärka huden, vilket minskar uppkomst av irritation och rodnad. Serumets lugnande egenskaper ger ökad motståndskraft och en hälsosam hud. Serumet innehåller väl beprövade antioxidanter för att stärka hudens naturliga skydd och motverkar negativa följder som yttre påfrestningar kan orsaka. Verso Super C Serum förbättrar en ojämn hudton och framhäver hudens naturliga lyster. Passar alla hudtyper.

SÅ FUNGERAR VERSO SUPER C SERUM

Verso Super C Serum innehåller Tetrahexyldecyl Ascorbate; en stabiliserad oljelöslig form av C-vitamin som är högeffektiv, skonsam och levererar synbara resultat. Unikt för Tetrahexyldecyl Ascorbate är att den ger ett märkbart resultat i lägre koncentrationer (från 0,5%). Det kan jämföras med andra former av C-vitamin (t ex askorbinsyra) som behöver en koncentration på ca 15 % för att stärka och ge utjämnande resultat på hudton.

Super C Serum är formulerad med 3% Tetrahexyldecyl Ascorbate. Kliniska studier har visat att denna koncentration ger synbara effekter på ojämn hudton, stärker hudens kollagen och ökar motståndskraften. En mycket viktig fördel med denna form av C-vitamin är att pH-värdet ligger nära hudens naturliga fett (talg) vilket minskar risken för uppkomst av irritation eller rodnad.

Tetrahexyldecyl Ascorbate kan med fördel kombineras med A-vitamin, däribland produkter som innehåller Versos unika A-vitaminkomplex Retinol 8 och NEAR 1, då ingrediensen hjälper till att förstärka och bevara resultatet av A-vitamin.

Verso Super C Serum innehåller också E-vitamin som hjälper till att förbättra hudens naturliga skydd och framhäva en naturlig lyster och fasthet.

Serumet är också formulerat med ett extrakt från den australiensiska superfrukten Kakadu Plum som är världens rikaste källa av C-vitamin. Kakadu Plum är en stark antioxidant med förmågan att öka effekten av andra vitaminer och antioxidanter. Kakadu Plum innehåller 100 gånger mer C-vitamin i jämförelse med en apelsin.

Superantioxidanten Phloretin är en annan mycket viktig huvudingrediens i Verso Super C Serum. Den skapar en optimal och jämnare hudton, minskar uppkomsten av ojämn hudstruktur och lugnar rodnad. Ingrediensen är växtbaserat derivat som utvunnits från äpple.

ANVÄNDNING

Efter att ha rengjort huden på morgonen appliceras 1-2 pumpar av Verso Super C Serum över hela ansiktet, halsen och dekolletaget. Följ upp med en återfuktande creme eller använd som enda produkt. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

Det går också bra att använda produkten som ett serum till kvällen, efter att ha rengjort huden och innan nattcremen appliceras.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Varför är det en bra att inkludera Super C Serum i min dagliga hudvårdsrutin?

Regelbunden användning av C-vitamin hjälper till att förbättra hudens naturliga försvar och stärker hudens motståndskraftig mot yttre påfrestningar av huden, vilket resulterar till en god hudhälsa.

Kan jag kombinera Super C Serum med produkter som jag redan använder i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att vara en gedigen bas i din dagliga hudvårdsrutin. Våra produkter kan kombineras med varandra såväl som med produkter från andra varumärken.

Kan jag använda A-vitamin (som Versos unika A-vitaminkomplex Retinol 8 eller NEAR 1) tillsammans med Verso Super C Serum?

Ja, det går utmärkt att kombinera Super C Serum med A-vitamin, däribland samtliga aktiva Retinol 8- och NEAR 1 produkter i Versos serie. Det finns flera fördelar att använda A-vitamin och C-vitamin tillsammans då de stärker varandras egenskaper. Förutsättningarna för att Retinol 8 och NEAR 1 ska leverera ett mer effektivt resultat stärks när Verso Super C Serum inkluderas i den dagliga hudvådsrutinen. Tillsammans med ett högt och brett solskydd blir denna kombination av vitaminer en mycket effektiv antioxidantduo som hjälper till att skydda huden mot yttre påfrestningar som fria radikaler. Om du använder både Verso Super C Serum och en Retinol 8 eller NEAR 1 produkt i din dagliga rutin, kan du med fördel använda Super C Serum under dagen och din Retinol 8 eller NEAR 1 produkt på kvällen.

Vilka fördelar har Tetrahexyldecyl Ascorbate?

Tetrahexyldecyl Ascorbate är en oljelöslig och snabbt absorberade form av C-vitamin, vilket betyder att den har större möjlighet att leverera ett resultat. Tetrahexyldecyl Askorbat är stabiliserat och kan användas i låga koncentrationer men ändå leverera ett effektivt resultat. Eftersom denna form av C-vitamin är syntetisk, minskar risken för irritation vilket den klassiska (och även den naturliga) formen av C-vitamin lätt kan ge. Kliniska studier visar att Tetrahexyldecyl Ascorbate är effektivt från 0,5 %. Verso Super C Serum är formulerad med en koncentration på 3%, eftersom den halten har visats vara optimal för att ge synliga resultaten på huden utan att skapa irritation. Resultatet är en synbart jämnare hudton och ökad motståndskraft samtidigt som den hjälper till att skydda huden från yttre påfrestningar, till exempel vid exponering av fria radikaler.

Hur många procent C-vitamin innehåller Super C Serum?

Verso Super C Serum innehåller 3% Tetrahexyldecyl Ascorbate. Denna koncentration är kliniskt bevisad att ge effektiva resultat på huden och samtidigt minimera risken för irritation. Denna unika form av c-vitamin har visats vara effektiv i en så låg procentandel som 0,5%. Ingredienserna Phloretin, Vitamin E och Kakadu Plum (världens mest naturligt rika källa av c-vitamin) spelar också en stor roll i att förbättra effektiviteten av Tetrahexyldeceyl Askorbate.

Kommer färgen på produkten att ändras med tiden?

Verso Super C Serum innehåller en stabil och fettlöslig C-vitamin som inte ändrar färg med tiden.

Hur förvarar jag mitt Verso Super C Serum på bästa sätt?

I rumstemperatur. Den behöver inte förvaras i kylen för att bibehålla effekt.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER