Verso Peel Mask
Verso Peel Mask
Verso Peel Mask
Verso Peel Mask
Verso Peel Mask
Verso Peel Mask
Verso Peel Mask
Verso Peel Mask
Verso Peel Mask

N°8 Mask

Verso Peel Mask

900 SEK

Produktuppdatering: Verso Enzyme Peel har fått ett nytt namn och ändrat Verso-kategori. Det nya namnet och kategoribytet är gjort för att förtydliga produktens användning och effektivitet. Det är exakt samma resultatinriktade ingredienser som levererar synbara resultat på huden.

Verso Peel Mask är en exfolierande ansiktsmask som effektivt avlägsnar gamla hudceller från hudytan. Huden blir direkt slätare och får en jämnare hudton med strålande lyster.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN EXFOLIERANDE ANSIKTSMASK SOM GER LYSTER OCH SLÄTARE HUD

Verso Peel Mask innehåller en unik kombination av exfolierande syror (AHA och PHA) samt granatäppleenzym som löser upp gamla hudceller och motverkar tilltäppta porer. Resultatet är en slätare, silkeslen hud med förnyad lyster.

Regelbunden användning av Verso Peel Mask hjälper till att minska synlighet av fina linjer, jämna ut hudtonen och framhäva hudens klarhet. Ansiktsmasken ger även en perfekt grund för efterföljande produkter att ge optimal effekt på huden.

    

SÅ FUNGERAR VERSO PEEL MASK

Verso Peel Mask innehåller enzymer och exfolierande syror - Alpha Hydroxy Acid (AHA) och Poly Hydroxy Acid (PHA). De effektiva ingredienserna ger en jämnare hudton och fastare hud. Peel Mask innehåller en blandning av två olika AHA-syror; glykolsyra och mjölksyra. Glykolsyrans små, verksamma molekyler ger omedelbar effekt och möjliggör för nya, fräscha hudceller att snabbare komma upp till hudytan. Resultatet är en påtaglig lyster och förbättrad spänst.

Mjölksyran ger en skonsam exfoliering som tillsammans med glykolsyran jämnar ut hudtonen och minimerar fina linjer och rynkor. PHA-syran (Gluconolactone) exfolierar milt och är samtidigt en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot miljörelaterade påfrestningar. PHA-syra är intensivt återfuktande vilket hjälper huden återställa fuktbalansen och lämnar en mjuk, len hud.

Förutom AHA- och PHA-syror innehåller Verso Peel Mask enzym från granatäpple som förhöjer effekten av produkten och varsamt exfolierar huden. Trött och livlös hud får genast en ny fräschör.

Den exfolierande ansiktsmasken jämnar ut ålderstecken och optimerar resultatet av efterföljande hudvårdsrutin. För en tålig hud, van vid aktiva ingredienser, rekommenderar vi att kombinera Peel Mask med Verso-produkter som innehåller Retinol 8 eller NEAR 1, förslagsvis Verso Super Elixir för optimal utjämnande effekt och fantastisk lyster.

ANVÄNDNING

Använd Verso Peel Mask på väl rengjort ansikte och hals. Applicera ett jämnt lager och låt verka 1-3 minuter beroende på hur tålig hud du har och eventuell känslighet. En känsligare hud kan initialt låta den exfolierande masken verka upp till en minut, max 1 gång per vecka. Om huden tolererar det kan användningen ökas successivt.

Skölj därefter av produkten med ljummet vatten alternativt använd en mjuk, fuktad rengöringsduk för att avlägsna ansiktsmasken (undvik att gnugga). Följ gärna upp med en återfuktande produkt som Verso Nourishing Mask, Verso Hydration Serum och/eller Verso Nourishing Cream.

Verso Peel Mask kan användas 1-3 gånger per vecka, beroende på hudens tolerans. Undvik kontakt med ögon och mun. Då huden kan bli mer solkänslig rekommenderar vi alltid att applicera ett högt UV-skydd (minst SPF 30) som ett sista steg i din morgonrutin. Vid aktivt solande rekommenderar vi en paus från syror. 


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Peel Mask och vad gör den?

Verso Peel Mask är en exfolierande ansiktsmask i en gelformula som avlägsnar gamla hudceller och motverkar tilltäpptheter. Den effektiva exfolieringen innehåller AHA- och PHA-syror samt enzymer som ger omedelbar effekt och lämnar huden jämn och mjuk med strålande lyster.

Varför ska jag använda Verso Peel Mask i min hudvårdsrutin?

Vår hud avlägsnar ständigt gamla hudceller men med tiden, och ju äldre vi blir, desto långsammare går denna process. Huden kan behöva hjälp av en produkt som exfolierar och tar bort de förbrukade hudcellerna som annars kan resultera i en glåmig, livlös hud utan lyster. En peeling med syror och enzymer avlägsnar inte bara gamla hudceller utan löser även upp tilltäppta porer och jämnar ut hudtexturen vilket ger en utmärkt grund till dina efterföljande produkter. Verso Peel Mask är en produkt som passar alla åldrar och hudtyper och är ett viktigt steg i din rutin för att bibehålla en frisk och fräsch hud.  Vid kontinuerlig användning kan produkten ge synbara resultat på fina linjer och rynkor samt ge ökad spänst till huden.

Vilka ingredienser i Verso Peel Mask exfolierar huden?

4% glykolsyra, 2% mjölksyra (AHA-syror) och 4% PHA-syra (gluconolactone) samt enzymer från granatäpple.

Vilket pH-värde har Verso Peel Mask?

pH-värdet á 3,4-3,6 ger en effektiv exfoliering.

Kan jag kombinera Versos produkter med andra produkter jag använder i min dagliga hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken. Dock rekommenderar vi inte att applicera Verso Peel Mask samtidigt med andra produkter som innehåller syror då det kan bli för aktivt på huden.

Hur förvarar jag Verso Peel Mask på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En anpassad hudvård är alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER