Välj tre varuprover som gåva med varje order – Fri frakt över 500 kr

Verso Journal

Din hudvårdande sommarrutin med Verso

    27 · 06 · 2024

Med rätt anpassad hudvårdsrutin och lite visdom under sommaren kan du njuta av denna härliga årstid samtidigt som du håller din hud hälsosam och strålande. Prioritera solskydd, återfuktning och skonsam rengöring för att bevara hudens lyster.

Om du är osäker på vilka hudvårdsprodukter som passar dig bäst under sommaren hjälper vi gärna till och tipsar om hur du säkerställer en optimal hudhälsa under denna ljuva sommartid. Lär dig om fördelarna med att inkludera A-vitamin/Retinol i din hudvårdsrutin för en strålande hud. Dessutom lyfter vi produkter som samarbetar med denna stjärningrediens och förstärker dess effekt för att bevara hudens optimala utseende och välmående. Följ vår guide för expertråd hur du uppnår och bibehåller en hälsosam hud under den varmare årstiden.

De utvalda produkter vi vill lyfta för din optimala sommarrutin:

  • Verso Micellar Water
  • Verso Hydration Serum 
  • Verso Natural Glow
  • Verso Daily SPF 50
  • Verso Eye Cream
  • Verso Night Cream

SMIDIG OCH RESEVÄNLIG ENSTEGSRENGÖRING – VERSO MICELLAR WATER

Verso Micellar Water är en högkvalitativ och enkel rengöring som är ett bevis på vårt engagemang för effektiv och skonsam hudvård. Det är en mångsidig produkt som rengör milt men effektivt och ger en uppfriskande känsla, vilket gör den idealisk för sommarens hudvårdsrutin. Den avlägsnar föroreningar, svett och lätt makeup utan behov av vatten vilket kan vara särskilt fördelaktigt på sommaren när huden ofta är känsligare på grund av solens exponering. Micellar Water minimerar behovet av flera produkter, vilket är praktiskt vid resor och utomhusaktiviteter.

Med sin återfuktande formula hjälper den smidiga rengöringen att bibehålla hudens fuktbalans. Detta är avgörande på sommaren när värme och sol kan ha en uttorkande effekt. Dessutom är den bekväm att använda då den inte behöver sköljas av, vilket gör den perfekt för snabba uppfräschningar eller för att svalka huden under varma dagar. Formulerad med lugnande ingredienser är den ett utmärkt val för att dämpa irriterad hud, vilket kan vara resultatet av solbränna eller långvarig solexponering. 

Skin Expert tipsar! Förvara gärna Verso Micellar Water i kylskåpet för att förhöja den svalkande känslan.

SOM ETT TÖRSTSLÄCKANDE GLAS VATTEN FÖR HUDEN – VERSO HYDRATION SERUM

Återfuktning är avgörande på sommaren för att motverka de uttorkande effekterna av solexponering och luftkonditionering. När huden är fuktfattig kan den bli obalanserad och överproducera olja för att kompensera saknaden av fukt, vilket leder till fet och blank hud som lättare blir tilltäppt. Verso Hydration Serum har en lätt gelliknande textur som hjälper till att fylla på fuktnivåerna och säkerställer att din hud förblir balanserad och återfuktad trots värmen. Med Verso Hydration Serum i din sommarrutin säkerställer du en perfekt fuktbalans, vilket gör att du kan njuta av sommaren med en fräsch och vitaliserad hud.

Skin Expert tipsar! Verso Hydration Serum ger din hud en naturlig lyster, vilket ger en hälsosam sommarlook utan behov av tung makeup. Huden blir optimalt återfuktad och får en perfekt bas som gör att eventuell makeup appliceras jämnare och håller längre, vilket förhindrar att den smälter eller kakar sig i sommarvärmen.

LYSTERGIVANDE DAGCREME MED BAKUCHIOL FÖR HÄLSOSAM GLOW – VERSO NATURAL GLOW

Verso Natural Glow med Bakuchiol är en utmärkt dagcreme till sommaren eftersom den återfuktar och ger antioxidativt skydd samtidigt som den förebygger tecken på för tidigt åldrande. Allt detta samtidigt som den är skonsam mot huden och lämnar ett naturlig gyllene glow.

Trots sin lätta textur ger Verso Natural Glow rikligt med fukt som håller huden återfuktad hela dagen. Den är utvecklad för att vara icke-komedogen, vilket innebär att den inte täpper till porerna. Detta är viktigt på sommaren när värme och svett kan öka risken för tilltäpptheter.

Den mångsidiga dagcremen förenklar din hudvårdsrutin under sommarresor eller hektiska dagar då den vårdar och skyddar samtidigt som den ger en synligt jämn hudton. Verso Natural Glow ger huden en direkt och långvarig vitaminboost samt lämnar en daggfrisk, gyllene finish.

DAGLIGT SKYDD – VERSO DAILY SPF 50

Det är vårt jobb att uppmuntra hälsosamma hudvanor, och vi kan inte nog uppmana dig att använda solskydd varje dag! Under sommaren spenderar vi mer tid utomhus, vilket ökar exponeringen för solens skadliga strålar. Användning av en högkvalitativ SPF-produkt är avgörande för att hålla din hud skyddad och som en del av en daglig hudvårdsrutin. Detta för att bibehålla dina hudvårdande resultat och en hälsosam hud.

Verso Daily SPF 50 är framtagen för att säkerställa högt skydd mot UVA/UVB. Ett bredspektrum SPF är nödvändigt för att förhindra solskador som hyperpigmentering, melasma och för tidiga ålderstecken. För att uppmuntra daglig användning av solskydd har vi utvecklat en produkt som är lätt att applicera och snabbt absorberas av huden. Den lätta texturen lämnar en fräsch och slät finish. Att skydda din hud från skadlig UV-strålning bör vara hörnstenen i din sommarrutin.

ÖGONBEHANDLING – VERSO EYE CREAM

Verso Eye Cream är ett utmärkt val för en hudvårdande sommarrutin tack vare sin återfuktande formula. Under sommaren kan huden bli uttorkad av solens exponering och värme, vilket är särskilt påfrestande för den tunna huden kring ögonen. Detta gör det nödvändigt att använda en produkt som ger rikligt med fukt utan att kännas tung eller fet. Vår ögoncreme tillför även lugnande egenskaper och vårdar den känsliga huden runt ögonen. Den intensivt mjukgörande texturen absorberas snabbt och lämnar ett jämnt och smidigt resultat.

LUGNANDE OCH REPARERANDE NATTCREME – VERSO NIGHT CREAM

En effektiv hudvårdsrutin innehåller en nattcreme som hjälper till att återställa och regenerera huden. Verso Night Cream, en av Versos mest älskade produkter, ger en lugn och vitaliserad hud. Den innehåller hjälteingrediensen Retinol 8 för att lämna din hud spänstig, mjuk och revitaliserad. Verso Night Cream är framtagen för att jobba under din skönhetssömn och låter huden återhämta sig från sommarens exponering av miljörelaterade stressfaktorer. Den sammetslena och närande nattcremen gör din hud mindre reaktiv mot påfrestningar.

NYCKELINGREDIENSER PER PRODUKT

DIN HUDVÅRDANDE SOMMARRUTIN MORGON OCH KVÄLL

Att använda en genomtänkt hudvårdsrutin morgon och kväll kan hjälpa till att skydda din hud, hålla den återfuktad och bibehålla dess strålande utseende. Denna guide beskriver en effektiv dag- och kvällrutin anpassad för sommarmånaderna, vilket säkerställer att din hud förblir hälsosam och välmående hela säsongen.

Genom att följa denna dag- respektive kvällsrutin kommer du vara väl rustad för att bibehålla en jämn och spänstig hud med balanserad fukthalt under hela sommaren. Kom ihåg, att vara konsekvent med sin rutin är nyckeln till god hudhälsa. Lyssna alltid på din hud, justera produkter och steg vid behov. Njut av soliga dagar med självförtroende och vetskapen att din hud är perfekt omhändertagen.

VERSOS SOMMARUTIN DAGTID
Steg 1: Rengöring – Verso Micellar Water

Börja din morgonrutin med att rengöra huden med Verso Micellar Water. Fukta en bomullsrondell med den svalkande rengöringen och svep över ansikte och hals. Upprepa vid behov. Produkten behöver inte sköljas av. Nu är din hud förberedd för nästa steg i hudvårdsrutinen.

Steg 2: Vårdande dagcreme – Verso Natural Glow

Applicera en mindre mängd, motsvarande en ärtas storlek, på rengjord hud över ansikte och hals för en daglig vitaminboost med strålande glow.

Skin Expert tipsar! Verso Natural Glow kan användas som en highlighter för extra lyster; klappa in ett riskorns mängd på ansiktets höga punkter, inklusive kindbenen, längs näsryggen och läpplinjens amorbåge.

Steg 3: Ögonvård – Verso Eye Cream

Applicera en liten mängd Verso Eye Cream på toppen av dina ringfingrar. Klappa försiktigt in ett tunt lager runt ögonkonturen och på ögonlocken vid behov. Ögoncremen återfuktar och slätar ut huden med en utmärkt primingeffekt, vilket gör att din makeup/concealer håller längre och ger ett vackert resultat.

Steg 4: Dagligt skydd – Verso Daily SPF 50

Skydda din hud genom att avsluta din dagliga rutin med Verso Daily SPF 50. Detta hjälper till att bibehålla resultaten av dina hudvårdsprodukter och utseendet av en hälsosam hy. Massera produkten över ansikte, hals och dekolletage. Glöm inte dina öron; applicera Verso Daily SPF på toppen, baksidan och örsnibbarna.

Skin Expert tipsar! Verso Daily SPF 50 kan även användas runt ögonen för att skydda det känsliga området från synliga tecken på för tidigt åldrande.

VERSOS SOMMARRUTIN KVÄLLSTID
Steg 1: Rengöring – Verso Micellar Water

Soak a cotton pad with Micellar Water. Gently wipe all over your face and neck. Continue until your skin is cleansed. For eye makeup removal, use a separate cotton pad soaked in the product. Hold the pad against closed eyes for a few seconds before gently wiping the makeup off, starting from the inner corner of your eye and out. Repeat if necessary. There is no need to rinse off.

Steg 2: Boost – Verso Hydration Serum

Applicera Verso Hydration Serum över ansikte, hals och dekolletage efter rengöring för omedelbar och långvarig återfuktning. Massera med lätta, uppåtgående rörelser för att effektivt motverka uttorkning och hålla huden mjuk och slät.

Skin Expert tipsar! Om du har torrare hud eller behöver en intensiv fuktboost under dagen kan Verso Hydration Serum även användas som en del av din dagsrutin. Vid användning till dagen appliceras serumet efter rengöring med Verso Micellar Water.

Steg 3: Ögonvård – Verso Eye Cream

Applicera en liten mängd Verso Eye Cream på toppen av dina ringfingrar. Klappa försiktigt in ett tunt lager runt ögonkonturen och på ögonlocken vid behov. Verso Eye Cream återfuktar, vårdar och slätar ut den känsliga huden runt ögonen.

Steg 4: Stärkande nattcreme – Verso Night Cream

Som sista steg, applicera Verso Night Cream över ansikte, hals och dekolletage. Massera gärna in cremen med fingertopparna i cirkulära rörelser för att stimulera blodcirkulationen och låta nattcremen optimalt absorberas av huden.

*Verso Daily SPF 50 är för närvarande inte tillgänglig i Nordamerika eller Australien

UPPTÄCK MER

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER