Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum

N°4 Boost

Verso Hydration Serum

850 SEK

Verso Hydration Serum har en hög koncentration av niacinamid och ger optimal och omedelbar fukt till huden samt långsiktig återfuktning och löpande barriärvård för torr hud.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

ETT ÅTERFUKTANDE OCH BARRIÄRREPARERANDE SERUM MED NIACINAMID

Verso Hydration Serum har en hög koncentration av niacinamid och ger optimal och omedelbar fukt till huden samt långsiktig återfuktning och löpande barriärvård för torr hud. Genom att effektivt förhindra huden från att torka ut håller detta serum din hud mjuk och hälsosam.

SÅ FUNGERAR DEN

Formulans unika mix av havrelipider och nordiska oljor motverkar uppkomsten av hudproblem och irritation orsakade av torka. Niacinamid stärker hudens barriär, reducerar fina linjer och minimerar förstorade porer. Resultatet är en jämnare och föryngrad frisk hud.

HUVUDINGREDIENSER

Havrelipiderna och oljorna i denna lätta gel kommer från de nordiska länderna. De är rika på avenanthramider, ceramider, betaglukaner, E-Vitamin och hudidentiska fettsyror och har kraftfulla antioxidanta, lugnande och vattenbindande egenskaper. Dessutom ger en hög koncentration av niacinamid, också känd som B3-vitamin, långvarig reparerande effekt på hudens skyddsbarriär.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Hydration Serum och vad gör det?

Det är ett lätt serum i gelform som bidrar med omedelbar och långsiktig återfuktning av huden.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Hydration Serum i min dagliga hudvårdsrutin?

Utan kontinuerlig återfuktning av huden åldras den fortare, vilket också reducerar effekten av de andra produkterna i din rutin. De allra flesta människor får torr hud från och till, särskilt under de kalla vintermånaderna. Ett fuktserum är ett effektivt sätt att hålla huden återfuktad och mjuk.

När använder jag Verso Hydration Serum?

Använd det i din dagliga hudvårdsrutin, på morgonen och innan du lägger dig, om det behövs.

Hur förvarar jag Verso Hydration Serum bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER