Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum
Verso Hydration Serum

N°4 Boost

Verso Hydration Serum

850 SEK

Verso Hydration Serum ger direkt och långvarig återfuktande effekt. Det silkeslena, mjukgörande serumet ger strålande lyster och gör huden smidig och lugn. Rodnader dämpas och hudtonen jämnas ut.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

ETT ÅTERFUKTANDE OCH LUGNANDE SERUM

Verso Hydration Serum motverkar effektivt torr och stram hud och gör den smidig och mjuk. Det parfymfria, fuktgivande serumet innehåller nyckelingrediensen niacinamid (Vitamin B3) som tillför huden skyddande antioxidanter. Andra fördelar är att niacinamid balanserar huden, minimerar vidgade porer, reducerar fina linjer och jämnar ut hudtonen. Hydration Serum innehåller oljor och extrakt från nordisk havre som effektivt lugnar en stressad hud och dämpar synlig rodnad. Hydrolyserat jästextrakt bidrar till maximal fuktnivå och ökar spänst och fasthet. Det lätta silkeslena serumet ger en behaglig applicering och absorberas snabbt. Vid regelbunden användning blir resultatet en intensivt återfuktad hud med uppenbar fräschör.

SÅ FUNGERAR VERSO HYDRATION SERUM

Niacinamid (Vitamin B3) är en aktiv ingrediens som ger många hudvårdande fördelar och passar alla hudtyper. Ingrediensen är känd för sin lystergivande effekt och förmåga att reducera utseendet av torrhetslinjer och rynkor samt minimera vidgade porer. Verso Hydration Serum med hög halt av niacinamid lugnar, återfuktar och främjar hudens naturliga skydd mot yttre miljörelaterade påfrestningar.

Hydrolyserat jästextrakt ger huden maximal fukt och minimerar synbarhet av torrhet, fina linjer och lämnar huden fyllig och fast. Niacinamid och hydrolyserat jästextrakt arbetar långsiktigt med hudens fuktnivåer och säkerställer en hud märkbart återfuktad med jämn ton.

Nordisk havre (Avena Sativa Oat Kernel Extract och Avena Sativa Oat Kernel Oil) är känt inom hudvård för sin mångsidighet och fördelarna är många, däribland dess förmåga att tillföra huden skyddande antioxidanter som omedelbart lugnar och stärker huden. Hudens fukt- och näringsbalans förbättras och ingrediensen motverkar uppkomsten av irritation orsakat av torrhet och miljörelaterade påfrestningar. Havre ger även återfuktande, mjukgörande effekt och lämnar huden mjuk och smidig.

Genom att använda Verso Hydration Serum skyddar du effektivt huden mot uttorkning och gör huden slät och smidig med en föryngrad känsla och utseende. Den noga utvalda sammansättningen av ingredienser gör Hydration Serum till en lugnande törstsläckare för huden. Serumets fuktbevarande kvaliteter ger en märkbar fräschör. Resultatet är en balanserad hud med ökad motståndskraft mot yttre miljörelaterade stressfaktorer.

ANVÄNDNING

Applicera på väl rengjord hud över ansikte och hals morgon och/eller kväll. Massera in serumet med cirkulära rörelser. Följ upp med din dag- eller nattcreme. Använd gärna Verso Hydration Serum med Verso Day Cream och Verso Night Cream för optimala resultat och en hud full av vitalitet. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud. 


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Hydration Serum och vilket resultat kan jag förvänta mig?

Verso Hydration Serum är ett lätt serum med gelkonsistens som ger omedelbar och långsiktig återfuktning av huden. Den behagliga, svalkande formuleringen passar alla hudtyper och återställer direkt en fuktfattig hud, lugnar och minimerar torrhetslinjer.

Varför är det en bra idé att använda Verso Hydration Serum i min dagliga hudvårdsrutin?

Utan kontinuerlig återfuktning av huden åldras den fortare, vilket också reducerar effekten av de andra produkterna i din rutin. De allra flesta upplever att huden blir torrare emellanåt, särskilt under de kalla vintermånaderna. Ett fuktserum är ett effektivt sätt att hålla huden återfuktad, mjuk och motståndskraftig mot yttre påfrestningar.

När använder jag Verso Hydration Serum?

Använd serumet i din dagliga hudvårdsrutin, morgon och/eller kväll vid behov.

Vilken doft har produkten?

Verso Hydration Serum är parfymfri. Den naturliga doften kommer från en hög koncentration av lugnande, nordisk havre. Beroende på havrens naturliga ursprung kan den milda doften variera något.

Hur förvarar jag Verso Hydration Serum bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En anpassad hudvård är alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt och anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn. 

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER