Välj tre varuprover som gåva med varje order – Fri frakt över 500 kr

Verso Journal

Verso Skin Experts rekommenderar

    04 · 10 · 2022

Versos filosofi är baserad på ett djupt rotat engagemang för vetenskapligt bevisad hudvård. Våra lättanvända och multifunktionella produkter ger verkliga, synliga resultat och för att vägleda dig på bästa sätt har vi våra egna hudexperter, Skin Experts, som kan hjälpa dig förbättra din hudhälsa. Versos Skin Experts har lång och betydande erfarenhet av att analysera varje individs unika hud. Därigenom kan de rekommendera anpassade produkter för bästa resultat och en personlig upplevelse.

I denna journal rekommenderar våra Skin Experts sina favoritprodukter att kombinera med Verso Super Elixir.

Låt oss börja med en introduktion av denna spännande, innovativa och resultatgivande produkt!

VERSO SUPER ELIXIR MED BANBRYTANDE MOLEKYLEN NEAR 1

För att sätta Verso Super Elixir i rätt sammanhang är det omöjligt att inte nämna NEAR 1, vår unika molekyl. NEAR 1 är en mångsidig och revolutionerande hudvårdsteknologi som kombinerar två stjärningredienser: A-vitamin och niacinamid.

Den förkortade beskrivningen av resan att framställa NEAR 1 började med visionen att skapa något med den bästa formuleringen och den bästa effekten för att slutligen uppnå vår egen patenterade molekyl.

Verso Super Elixir är ett lystergivande, närande och återfuktande ansiktsserum formulerat och utvecklat för att effektivt minska synligheten av pigmenteringar.

Förutom NEAR 1 innehåller detta potenta serum några få, mycket koncentrerade och aktiva ingredienser, däribland lakritsrot och squalane. Verso Super Elixir hjälper till att minimera utseendet av ojämn hudton och gör huden motståndskraftig mot synliga effekter av miljörelaterade stressfaktorer, såsom föroreningar och torrt samt kyligt väder.

Lakritsrot (Glycyrrhiza Glabra Root Extract) är en naturlig ingrediens med flera hudvårdande egenskaper. Den mångsida ingrediensen lugnar huden och dämpar synlig rodnad samtidigt som den bidrar till Verso Super Elixirs utjämnande effekt av hudtonen. Lakritsrot fungerar som en antioxidant och främjar en strålande, välmående hud.

Squalane, framställd från olivolja, är en oljelöslig och hudidentisk ingrediens som är naturligt förekommande i hudens sebum. Sebum är kroppens egen olja och behövs för att hålla huden återfuktad, skyddad och smidig. Ingrediensen har fantastiska mjukgörande egenskaper, vilket gör den lättabsorberad och lämplig för alla hudtyper. Squalane har långvariga fuktgivande fördelar och gör huden smidig. Därtill är det en utmärkt bärare av de aktiva ingredienserna i Verso Super Elixir och bidrar till att den välformulerade produkten kan ge optimalt resultat.

Verso Super Elixir ger många hudförbättrande egenskaper. Det är ett ansiktsserum som kan användas av alla som vill uppnå märkbara resultat. Det skonsamma men samtidigt kraftfulla elixiret kan användas även vid känslig hud. Resultatet är strålande jämn hudton med fantastisk lyster!

Läs mer om Verso Super Elixir här.

Verso Skin Expert om Super Elixir

Med sin resultatinriktade men skonsamma formulering kan Verso Super Elixir användas även vid känslig hud.

VERSO SKIN EXPERTS REKOMMENDERAR

Låt våra Skin Experts vägleda dig genom några favoritprodukter att använda med Verso Super Elixir för optimala resultat.

VERSO SUPER C SERUM

C-vitamin är en potent antioxidant som spelar en viktig roll för huden att bibehålla ett naturligt skydd från de synliga effekterna av miljörelaterade stressfaktorer som kan leda till ökad känslighet. Verso Super C Serum ger en jämnare hudton och framhäver hudens naturliga lyster.

En resultatgivande kombination är att använda Verso Super Elixir med Verso Super C Serum för att öka effektiviteten, maximera resultaten och uppnå minskad synbarhet av pigmenteringar samt motverka att de uppstår. Super C Serum hjälper till att bevara den lystergivande och utjämnande effekten av Super Elixir. Samtidigt motverkas glåmighet och huden lämnas med en ny fräschör och påtaglig glow. 

Om du låter huden få en intensiv behandling med Verso Super Elixir under natten, är det mycket fördelaktigt att kombinera det med att applicera Verso Super C Serum till dagen för att ytterligare förbättra och förstärka de synliga resultaten. Vi rekommenderar alltid att du avslutar din dagliga rutin med att applicera ett solskydd, minst SPF 30. Detta kommer att bidra till att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

Super C Serum

shop

VERSO CLEANSING BALM

Den perfekta starten på en effektiv hudvårdsrutin är rätt val av rengöring. Verso Cleansing Balm är ett utmärkt val att kombinera med Verso Super Elixir. Denna enastående allt-i-ett produkt rengör skonsamt huden med en återfuktande samt exfolierande effekt.

Den välformulerade rengöringsbalmen förbereder huden och gör att den kan tillgodose sig de aktiva ingredienserna i de efterföljande produkterna i din hudvårdsrutin. Genom att avlägsna förbrukade hudceller lämnar Verso Cleansing Balm huden perfekt rengjord och förberedd för Verso Super Elixir att ge optimalt resultat. 

När balmen masseras in på huden smälter små jojobapärlor som sveper bort gamla hudceller samt hjälper huden att absorbera och bibehålla de mjukgörande egenskaperna av din efterföljande hudvårdsrutin. De exfolierande jojobapärlorna ger en härlig och sensorisk känsla till huden. Den multifunktionella rengöringsbalmen passar alla hudtyper och har en parfymfri formulering utan konserveringsmedel. Verso Cleansing Balm är så mild att den även kan användas kring ögonen. Den silkeslena balmen motverkar och dämpar rodnad, stramhet samt torrhet.

Verso Cleansing Balm kan användas som en rengöring, peeling och/eller pre-cleanse vilket gör den till ett utmärkt val i varje hudvårdsrutin. 

Verso Cleansing Balm

Shop

VERSO EYE CREAM

Huden kring ögonen är tunnare än huden i övriga ansiktet och behöver ofta särskild omvårdnad. Detta område blir lätt fuktfattigt vilket gör att det har lätt att visa tecken på för tidigt åldrande och trötthet. Man kan tro att en ögoncreme inte gör någon större skillnad jämfört med en ansiktscreme och att använda en creme avsedd för ansiktet kan anses som tillräckligt för att motverka för tidigt åldrande och torrhetsrynkor. Men en välformulerad ögoncreme har många kvaliteter som gör det väl värt att investera i en separat ögonprodukt avsedd för detta område.

Verso Eye Cream är särskilt utvecklad för ögonområdet och innehåller en kombination av hydrolyserat jästextrakt och fermenterad havre för intensiv återfuktning. De noga utvalda ingredienserna balanserar och stärker den tunnare huden kring ögonen.

De mjukgörande havrelipiderna och oljorna ger både direkt och långvarig lugnande effekt. Havre innehåller en hög koncentration av antioxidanter för att skydda huden och bibehålla utseendet av en hälsosam hud. Verso Eye Cream innehåller även ceramider som stärker huden och hjälper den hålla sig långvarigt återfuktad och smidig. Hyaluronsyra tillsammans med hydrolyserat jästextrakt maximerar huden fuktnivå.

Verso Eye Cream är den ultimata räddaren vid torr hud kring ögonområdet. Den vårdande ögonprodukten möjliggör för den tunna huden att hålla sig perfekt återfuktad och motståndskraftig. Därtill ger den en primereffekt vilket ger ett perfekt underlag att applicera eventuell makeup/concealer.

De närande och stärkande egenskaperna av Verso Eye Cream gör den till ett utmärkt komplement till Verso Super Elixir. Den vårdande ögonprodukten tillför maximalt med fukt och lämnar huden slät och mjuk utan tecken på irritation. Resultatet är ett smidigt och fuktmättat ögonområde.

Verso Super Elixir i kombination med Verso Eye Cream är resultatinriktad hudvård för både ögonområdet och ansiktet. 

Verso Eye Cream

shop

DISCOVER MORE

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER