Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm

N°1 Cleanse

Verso Cleansing Balm

400 SEK

En mild och effektiv rengöring med återfuktande och exfolierande egenskaper. Speciellt utvecklad för en torr och känslig hud.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

MILD RENGÖRINGSBALM SOM DJUPRENGÖR OCH ÅTERFUKTAR HUDEN

Stramande hud, tillfällig rodnad och torrhet är några av de vanligaste tecknen på irritation i huden. Verso Cleansing Balm är en allt-i-ett-rengöring som är utvecklad för att passa alla hudtyper, även en mycket torr och känslig hud. Den återfuktande balmen är skonsam och ger en effektiv rengöring med milt exfolierande effekt som inte påverkar hudens naturliga skydd. När balmen masseras in på huden smälter små jojobapärlor och sveper bort gamla hudceller samt hjälper huden att absorbera och bibehålla de mjukgörande egenskaperna av din efterföljande hudvårdsrutin. Den parfymfria produkten är helt utan konserveringsmedel.

SÅ FUNGERAR VERSO CLEANSING BALM

Verso Cleansing Balm är en mild rengöring med mjukgörande och exfolierande egenskaper. Balmen rengör varsamt men effektivt utan att torka ut eller störa hudens naturliga fuktbevarande och balanserande oljor. Den noga utvalda formulan består bland annat av Panthenyl Triacetate, Naringenin och Bisabolol som lugnar och stärker huden samtidigt som tillfällig rodnad och irritation dämpas.

Ingrediensen Panthenyl Triacetate är känd för sina synbart lugnande och hudstärkande egenskaper. Citrusfruktextraktet Naringenin ger en skyddande antioxidanteffekt som tillsammans med Bisabolol från kamomillblomma reducerar rodnad och ger en behaglig känsla till huden. Den allsidiga Verso Cleansing Balm är lämplig för alla hudtyper och särskilt mycket torr och obalanserad hud. Det är en optimal rengöring att inkludera i din rutin om du introducerar produkter med aktiva ingredienser såsom A-vitamin. Verso Cleansing Balm är även ett utmärkt val att använda när du upplever synlig torrhet som under vintersäsongen.

ANVÄNDNING

Applicera en mandels storlek av Verso Cleansing Balm på torr hud och arbeta med lätta cirkulära rörelser över hela ansiktet till de små jojobapärlorna har smält. Tillsätt en liten mängd vatten och massera tills balmen omvandlas till len mjölkaktig konsistens. Skölj av med ljummet vatten eller använd en fuktig mjuk tvättduk för att avlägsna produkten. Kan användas morgon och/eller kväll. Skin Experttips! Om du har en mycket torr hud, kan eventuell resterande balm få ligga kvar för att hjälpa huden att behålla sin naturliga fukt.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
När är det en bra idé att inkludera Cleansing Balm i min hudvårdsrutin?

När huden känns väldigt torr och behöver en skonsam men samtidigt effektiv, milt exfolierande rengöring är denna produkt ett utmärkt val. Verso Cleansing Balm passar alla hudtyper och löser smidigt upp makeup (inkl. ögonmakeup), smuts, föroreningar och solskydd.

Vilken är den exfolierande ingrediensen i produkten?

Verso Cleansing Balm innehåller små, runda pärleliknande kulor gjorda av biologiskt nedbrytbart vax hämtat från jojoba. Dessa pärlor är miljövänliga, till skillnad från icke biologiskt nedbrytbara plastkulor som kan förekomma i en kornpeeling.

Hur kan jag kombinera Verso Cleansing Balm med mina aktiva hudvårdsprodukter?

När du introducerar aktiva ingredienser, såsom A-vitamin (Retinol 8 eller NEAR 1), till din hudvårdsrutin kan det vara en bra idé att addera Verso Cleansing Balm som rengöring. Produkten hjälper till att motverka torrhet som kan uppstå när din hud vänjer sig vid en resultatinriktad ingrediens. Om du redan använder A-vitamin regelbundet, kan Verso Cleansing Balm vara fördelaktigt att addera till din rutin om du upplever ökad torrhet, till exempel under vintersäsongen.

Kan jag avlägsna ögonmakeup med denna rengöring?

Absolut, denna rengöring är skonsam och säker nog att använda för att ta bort ögonmake-up. Massera produkten på torr hud tills pärlorna har lösts upp och fortsätt sedan att applicera försiktigt över ögonen. Skölj väl med vatten för att skapa en lätt mjölkaktig konsistens som säkerställer att produkten inte ligger kvar som en hinna på huden.

Innehåller Verso Cleansing Balm någon tillsatt parfym?

Nej, den är parfymfri.

Hur förvarar jag Verso Cleansing Balm på bästa sätt?

I normal rumstemperatur. Det är viktigt att produkten inte förvaras för varmt då det skulle minska den exfolierande effekten. Pärlornas smältpunkt är vid 50° C.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER