Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm
Verso Cleansing Balm

N°1 Cleanse

Verso Cleansing Balm

400 SEK

En mild och effektiv rengöring med återfuktande och exfolierande egenskaper. Speciellt utvecklad för en mycket torr och känslig hud.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

MILD RENGÖRINGSBALM SOM DJUPRENGÖR OCH ÅTERFUKTAR HUDEN

Tillfällig rodnad och torrhet är några av de vanligaste tecken på obehag i huden. Verso Cleansing Balm är en allt-i-ett-rengöring som är utvecklad för att passa en mycket torr och känslig hud. Det är en behaglig och skonsam balm med både fuktgivande och exfolierande egenskaper på huden. Balmen innehåller också små runda pärleliknande kulor av jojoba som skonsamt exfolierar och hjälper huden att absorbera de kommande produkterna i din hudvårdsrutin. Jojobapärlorna smälter när de masseras in, vilket motverkar en allt för hård exfoliering av den torra och känsliga huden. Rengöringen är parfymfri och helt utan konserveringsmedel.

SÅ FUNGERAR DEN

Verso Cleansing Balm är en skonsamt exfolierande och återfuktande rengöring, formulerad med fuktbevarande oljor och lugnande ingredienser. Den avlägsnar effektivt make-up och andra ytliga partiklar från hudens yta, utan att ta bort dess naturliga skydd eller orsaka torrhet.

Balmen är formulerad med Panthenyl Triacetate, Naringenin och Bisabolol för att minska uppkomsten av obehag och rodnad. Panthenyl Triacetate är känt för sina lugnande och hudstärkande egenskaper. Naringenin, ett citrusfruktextrakt, och Bisabolol, från kamomillblomman, ger huden en lugnande och mjuk känsla.

Denna produkt passar alla hudtyper, men är speciellt framtagen för en torr och känslig hud.

Det är en utmärkt rengöring att inkludera i din rutin om du introducerar produkter med Retinol 8 eller någon annan aktiv ingrediens. Om du är redan använder Retinol 8 regelbundet är Verso Cleansing Balm ett bra komplement om du upplever torrhet t ex under vintersäsongen.

ANVÄNDNING

Applicera en storlek av en mandel av rengöringsbalmen på torr hud och massera med lätta cirkulära rörelser över hela ansiktet tills pärlorna har smält. Tillsätt en liten mängd vatten och massera tills balmen omvandlas till en lätt mjölkaktig konsistens. Skölj av med ljummet vatten eller använd en fuktig handduk för att avlägsna produkten från ansiktet. Om du har en mycket torr hud, kan lite rester av produkten få ligga kvar för att hjälpa huden att behålla sin naturliga fukt. Använd morgon och/eller kväll.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
När är det en bra idé att inkludera Cleansing Balm i min hudvårdsrutin?

När huden känns väldigt torr och behöver en skonsam men samtidigt effektiv rengöring är denna produkt ett utmärkt val.

Vilken är den exfolierande ingrediensen i produkten?

Det är små, runda pärleliknande kulor gjorda av biologiskt nedbrytbart vax hämtat från jojoba. Dessa pärlor är miljövänliga, till skillnad från icke biologiskt nedbrytbara plastkulor som kan förekomma i en kornpeeling.

Hur kan jag kombinera Verso Cleansing Balm med mina Retinol 8 produkter?

När du introducerar Retinol 8 till din hudvårdsrutin kan det vara en bra idé att lägga till Verso Cleansing Balm. Den hjälper till att motverka torrhet som kan uppstå när din hud vänjer sig vid en resultatinriktad ingrediens. Om du redan använder Retinol 8 regelbundet, kan Verso Cleansing Balm vara fördelaktigt att addera till din rutin om du upplever ökad torrhet, t ex under vintersäsongen.

Innehåller produkten någon tillsatt parfym?

Nej, den är parfymfri.

Hur förvarar jag Verso Cleansing Balm på bästa sätt?

I normal rumstemperatur. Det är viktigt att produkten inte förvaras för varmt då det skulle minska produktens effekt. Pärlornas smältpunkt är vid 50° C.

Kan jag avlägsna ögon make-up med denna rengöring?

Absolut, denna rengöring är skonsam och säker nog att använda för att ta bort ögon make-up. Massera produkten på torr hud tills pärlorna har lösts upp och fortsätt sedan att massera försiktigt över ögonen. Skölj väl med vatten för att skapa en lätt mjölkaktig konsistens som säkerställer att produkten inte ligger kvar som en hinna på huden.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER