Verso Soothing Routine
Verso Soothing Routine
Verso Soothing Routine
Verso Soothing Routine
Verso Soothing Routine
Verso Soothing Routine
Verso Soothing Routine
Verso Soothing Routine
Verso Soothing Routine
Verso Soothing Routine
Verso Soothing Routine

Routines

Verso Soothing Routine

2 170 SEK

3 100 SEK

Verso Soothing Routine är den perfekta hudvårdsrutinen för att uppnå en synbart lugn, jämn och hälsosam hud utan tecken på irritation. De utvalda produkterna balanserar huden och motverkar tecken på åldrande med hjälp av resultatinriktade ingredienser som havre, niacinamid, hydrolyserat jästextrakt, E-vitamin och Retinol 8.
Funktion

Produktinformation

RENGÖRING – VERSO CLEANSING BALM

En mild och effektiv rengöring med återfuktande och exfolierande egenskaper. Speciellt utvecklad för en mycket torr och känslig hud.

Applicera en storlek av en mandel av Cleansing Balm på torr hud och massera med lätta cirkulära rörelser över hela ansiktet tills jojobapärlorna har smält. Tillsätt en liten mängd vatten och massera tills balmen omvandlas till en lätt mjölkaktig konsistens. Skölj av med ljummet vatten eller använd en fuktig handduk för att avlägsna produkten från ansiktet. Använd morgon och/eller kväll.

BOOST - VERSO HYDRATION SERUM 

Verso Hydration Serum ger optimal och omedelbar fukt till huden samt långsiktig återfuktning. Den höga halten av niacinamid kan lugna rodnad och irritation samtidigt som hudtonen blir jämnare och vidgade porer minimeras.

Applicera på ansikte och hals morgon och/eller kväll. Massera in serumet med cirkulära rörelser och följ upp med en mjukgörande creme.

DAGCREME – VERSO NOURISHING CREAM

Verso Nourishing Cream är en intensivt mjukgörande och närande creme. Cremen maximerar hudens fuktnivåer och gör den mjuk och slät med synbar lyster. Nordisk havre och ceramider lugnar huden och gör den motståndskraftig mot yttre påfrestningar som föroreningar och torrt, kyligt väder.

Applicera på ansikte och hals genom att massera in cremen med cirkulära rörelser. Använd morgon och/eller kväll alternativt närhelst huden behöver extra mycket fukt. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

NATTCREME - VERSO NIGHT CREAM 

Verso Night Cream lugnar, återställer och föryngrar din hud. Formulerad med Retinol 8 ger den din hud en mjukare känsla och hudföryngrande fräschör.

Applicera på kvällen genom att massera in cremen på väl rengjord hud. Night Cream kan användas ensam alternativt tillsammans med Verso Hydration Serum.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER