Verso Morning Routine
Verso Morning Routine
Verso Morning Routine
Verso Morning Routine
Verso Morning Routine
Verso Morning Routine
Verso Morning Routine
Verso Morning Routine
Verso Morning Routine
Verso Morning Routine
Verso Morning Routine

Routines

Verso Morning Routine

1 855 SEK

2 650 SEK

För att förstärka de synliga resultaten av A-vitamin har vi satt ihop en idealisk Verso Morgonrutin för att möta dina dagliga behov av hudvård. Som alltid är våra produkter multifunktionella för att underlätta i vardagen utan att kompromissa med resultaten – dag efter dag.
Funktion

Produktinformation

RENGÖRING – VERSO FACIAL CLEANSER

Facial Cleanser är en skonsam rengöring för daglig användning. Den milda formuleringen avlägsnar lätt makeup och föroreningar. Huden lämnas mjuk och len samtidigt som den är redo för nästa steg i rutinen.

Applicera en liten mängd i handflatan och löddra upp med vatten. Massera över ansiktet och skölj av med ljummet vatten. Verso Facial Cleanser kan användas morgon och kväll. Följ upp med serum och/eller återfuktande creme.

BOOST - VERSO SUPER C SERUM

Ett serum utvecklat för att boosta och bevara hudens fräschör och välbefinnande.

Verso Super C Serum kan med fördel kombineras med A-vitamin (Retinol 8) för att öka och stärka dess effekt. Passar alla hudtyper.

Applicera 1-2 pump, på väl rengjord hud, över ansikte, hals och dekolletage på morgonen och/eller kvällen. Följ upp med din återfuktande creme. Till dagen rekommenderar vi att använda solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

ÖGON – VERSO EYE CREAM 

Verso Eye Cream är en rik creme som mjukgör och återfuktar huden kring ögonen.

Applicera en mindre mängd med hjälp av toppen av ditt ringfinger. Klappa försiktigt in kring ögonbenet. Verso Eye Cream passar även utmärkt att applicera på torra partier på huden. Använd morgon och/eller kväll på väl rengjord hud.

DAGCREME – VERSO DAY CREAM

En återfuktande ansiktscreme som effektivt motverkar tecken på för tidigt åldrande och stärker hudens naturliga skydd mot miljörelaterade stressfaktorer.

Retinol 8, niacinamid och gurkmeja är aktiva stjärningredienser som minskar synligheten av pigmenteringar och ger en hälsosam lyster.

Applicera Verso Day Cream på morgonen över väl rengjort ansikte och hals. Day Cream kan kombineras med ett serum anpassat efter din huds behov. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 som ett sista steg in din hudvårdsrutin för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER