Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser

N°1 Cleanse

Verso Facial Cleanser

400 SEK

Verso Facial Cleanser är en mild ansiktsrengöring för daglig användning. Den avlägsnar skonsamt lätt makeup och föroreningar utan att störa hudens naturliga skydd. Huden lämnas mjuk, fräsch och förberedd för nästa steg i din hudvårdsrutin.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN EFFEKTIV OCH LUGNANDE RENGÖRING FÖR DAGLIG ANVÄNDNING

Verso Facial Cleanser rengör varsamt utan att torka ut huden och lämnar den mjuk och ren med strålande lyster. Rengöringen omvandlas till en lätt löddrande och återfuktande lotion vid kontakt med vatten. Milda enzymer exfolierar effektivt men skonsamt utan att påverka hudens skyddande funktion. Din hud blir perfekt förberedd för nästa steg in din hudvårdsrutin.

SÅ FUNGERAR VERSO FACIAL CLEANSER

Facial Cleanser innehåller fruktenzymer från papaya och mango som ger en lätt exfolierande effekt, vilket gör den till en multifunktionell produkt som både rengör och hjälper huden svepa bort gamla hudceller. Sheasmör gör huden mjuk och återfuktad medan antioxidanten Vitamin E bidrar till att skydda mot effekterna av miljörelaterade stressfaktorer. Huden blir ren och klar med strålande lyster.

ANVÄNDNING

Ta en liten mängd rengöring i handflatan, tillsätt vatten och massera upp ett mjukt skum. Applicera därefter rengöringen med cirkulära rörelser över ansikte och hals, massera in, och skölj av med ljummet vatten. Följ upp med ditt anpassade serum och/eller creme. Verso Facial Cleanser kan användas morgon och kväll.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Varför bör man använda en rengöring i sin dagliga hudvårdsrutin?

Rengöring är grunden i din dagliga hudvårdsrutin och hjälper till att bland annat avlägsna överflödig talg, föroreningar och makeup. En väl anpassad rengöring är första steget för att förbereda huden och få ett optimalt resultat av dina efterföljande produkter samt eventuell make-up.

När ska jag använda Verso Facial Cleanser?

Närhelst du behöver rengöra huden. Det kan vara på morgonen, kvällen, efter träning, när du vistats i miljöer med mycket luftföroreningar eller efter en lång flygning. Skin Experttips! Verso Facial Cleanser fungerar utmärkt att använda vid rakning. Applicera genom att massera in en mindre mängd av produkten på lätt fuktad hud. Raka huden och skölj av. Följ gärna upp med en återfuktande produkt.

Hur förvarar jag Verso Facial Cleanser på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Versos produkter tillsammans med andra produkter jag använder i min dagliga hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudhälsa?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En väl anpassad hudvårdsrutin för just din hud är förstås alltid att rekommendera. Huden mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER