Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser
Verso Facial Cleanser

N°1 Cleanse

Verso Facial Cleanser

400 SEK

Verso Facial Cleanser är en skonsam ansiktsrengöring för dagligt bruk. Den avlägsnar varsamt lätt makeup och orenheter och ger en fräsch hud.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN EFFEKTIV OCH LUGNANDE ANSIKTSRENGÖRING FÖR DAGLIGT BRUK

Verso Facial Cleanser är en skonsam ansiktsrengöring för dagligt bruk. Den avlägsnar varsamt lätt makeup och orenheter och ger en fräsch hud redo för nästa steg i din dagliga hudvårdsrutin.

SÅ FUNGERAR DEN

Verso Facial Cleanser tvättar och rengör huden utan att torka ut den. Cleansern är formulerad med fruktenzymer som löser upp smuts och gör rengöringen av huden effektivare.

HUVUDINGREDIENSER

Sheasmör gör huden mjuk, medan fruktenzymerna har en peelande verkan som förstärker och förbättrar hudens glow och lyster. E-vitamin bidrar till att skydda huden från att påverkas negativt av sol, toxiner och föroreningar.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Varför är det en bra idé att inkludera Verso Facial Cleanser i min dagliga hudvårdsrutin?

Rengöringen är grunden i din hudvård. Du bör alltid börja din rutin med ett rent, fräscht ansikte innan du applicerar andra hudvårdsprodukter eller makeup.

Vad är en cleanser och vad gör den?

Som namnet antyder rengör en cleanser huden genom att avlägsna orenheter eller lätt makeup. Verso Facial Cleanser har också en lugnande verkan på din hud.

Hur förvarar jag Verso Facial Cleanser bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudens hälsa, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER