Verso Brightening Routine
Verso Brightening Routine
Verso Brightening Routine
Verso Brightening Routine
Verso Brightening Routine
Verso Brightening Routine
Verso Brightening Routine
Verso Brightening Routine
Verso Brightening Routine
Verso Brightening Routine
Verso Brightening Routine

Routines

Verso Brightening Routine

2 760 SEK

3 950 SEK

Verso Brightening Routine minimerar utseendet av trött, glåmig hud och ger en synbart jämn och hälsosam hudton med påtaglig lyster. De aktiva produkterna i Verso Brightening Routine kan minska synbarheten av pigmenteringar.
Funktion

Produktinformation

RENGÖRING – VERSO FACIAL CLEANSER

Facial Cleanser är en skonsam rengöring för daglig användning. Den milda formuleringen avlägsnar lätt makeup och föroreningar. Huden lämnas mjuk och len samtidigt som den är redo för nästa steg i rutinen.

Applicera en liten mängd i handflatan och löddra upp med vatten. Massera över ansiktet och skölj av med ljummet vatten. Verso Facial Cleanser kan användas morgon och kväll. Följ upp med serum och/eller återfuktande creme.

BOOST - VERSO SUPER C SERUM

Ett serum utvecklat för att boosta och bevara hudens fräschör och välbefinnande.

Verso Super C Serum kan med fördel kombineras med A-vitamin (Retinol 8) för att öka och stärka dess effekt. Passar alla hudtyper.

Applicera 1-2 pump, på väl rengjord hud, över ansikte, hals och dekolletage på morgonen och/eller kvällen. Följ upp med din återfuktande creme. Till dagen rekommenderar vi att använda solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.  

ANSIKTSOLJA – VERSO SUPER ELIXIR

Verso Super Elixir är den första produkten med NEAR 1 - en ny, unik molekyl utvecklad och patenterad av Verso Skincare.

Super Elixir kan synbart jämna ut hudtonen och ge en slätare hudtextur. Huden blir lugn, balanserad och får en strålande lyster. NEAR 1 tillhör den senaste generationen A-vitamin som är stabilt, effektivt och skonsamt. NEAR 1 finns exklusivt i Verso Skincare.

Applicera några droppar på morgonen och/eller kvällen efter rengöring. Om du upplever att din hud känns något oljigare rekommenderar vi att reducera antalet droppar. Verso Super Elixir kan användas ensam eller i kombination med andra hudvårdsprodukter. Vi rekommenderar att till dagen använda solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

DAGCREME/NATTCREME – VERSO NOURISHING CREAM

Verso Nourishing Cream är en intensivt mjukgörande och närande creme. Cremen maximerar hudens fuktnivåer och gör den mjuk och slät med synbar lyster. Nordisk havre och ceramider lugnar och gör huden motståndskraftig mot yttre påfrestningar som föroreningar och torrt, kyligt väder.

Applicera på ansikte och hals genom att massera in cremen med cirkulära rörelser. Använd morgon och/eller kväll alternativt närhelst huden behöver extra mycket fukt. Vid användning till dagen rekommenderar vi att du avslutar din rutin med att applicera ett solskydd.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER