Verso Glowing Routine
Verso Glowing Routine
Verso Glowing Routine
Verso Glowing Routine
Verso Glowing Routine
Verso Glowing Routine
Verso Glowing Routine
Verso Glowing Routine
Verso Glowing Routine
Verso Glowing Routine
Verso Glowing Routine

Routines

Verso Glowing Routine

1 850 SEK

2 650 SEK

En vitaminboostande hudvårdsrutin för omgående och långvarig naturlig lyster med hälsosam glow. Verso Glowing Routine fokuserar på att maximera hudens naturliga fuktnivå och optimerar hudens naturliga skydd mot synbara effekter av dagliga miljörelaterade stressfaktorer som föroreningar och torrt, kyligt väder. Huden får en naturlig fräschör och ett silkesmjukt, gyllene utseende.
Funktion

Produktinformation

RENGÖRING – VERSO CLEANSING BALM

En mild och effektiv rengöring med återfuktande och exfolierande egenskaper. Speciellt utvecklad för en mycket torr och känslig hud.

Applicera en storlek motsvarande en mandel av rengöringsbalmen på torr hud och massera med lätta cirkulära rörelser över hela ansiktet tills pärlorna har smält. Tillsätt en liten mängd vatten och massera tills balmen omvandlas till en lätt mjölkaktig konsistens. Skölj av med ljummet vatten eller använd en fuktig handduk för att avlägsna produkten från ansiktet. Använd morgon och/eller kväll.

BOOST - VERSO SUPER C SERUM

Ett serum utvecklat för att boosta och bevara hudens välbefinnande.

Verso Super C Serum kan med fördel kombineras med A-vitamin (Retinol 8) för att öka och stärka dess effekt. Passar alla hudtyper.

Applicera 1-2 pump, på väl rengjord hud, över ansikte, hals och dekolletage på morgonen och/eller kvällen. Följ upp med din återfuktande creme. Till dagen rekommenderar vi att använda solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.  

DAGCREME – VERSO DAILY GLOW

En vitamin-boostande creme som omgående piggar upp trött och glåmig hud och ger en jämn hudton med strålande lyster. Verso Daily Glow ger synbar effekt på hudens textur, spänst och fasthet. Huden får direkt en påtaglig fräschör och ett silkesmjukt, gyllene glow.

Applicera en mindre mängd, motsvarande en ärtas storlek, på väl rengjord hud över ansikte och hals. Kan användas ensam eller tillsammans med Verso Super C Serum. Passar alla hudtyper och hudtoner. Vi rekommenderar att avsluta din dagliga hudvårdsrutin med solskydd, minst SPF 30. Detta för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

NATTCREME – VERSO NOURISHING CREAM

Verso Nourishing Cream är en intensivt mjukgörande och närande creme. Den återfuktande cremen maximerar hudens fuktnivåer och gör den mjuk och slät med synbar lyster. Nordisk havre och ceramider lugnar huden och gör den motståndskraftig mot yttre påfrestningar som föroreningar och torrt, kyligt väder.

Applicera över ansikte och hals genom att massera in cremen med cirkulära rörelser. Använd morgon och/eller kväll alternativt när huden är i behov av extra mycket fukt.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER