Verso Firming Routine
Verso Firming Routine
Verso Firming Routine
Verso Firming Routine
Verso Firming Routine
Verso Firming Routine
Verso Firming Routine
Verso Firming Routine
Verso Firming Routine
Verso Firming Routine
Verso Firming Routine

Routines

Verso Firming Routine

2 300 SEK

3 300 SEK

Versos Firming Routine ger huden ett föryngrat utseende. Den noga utvalda rutinen är anpassad vana användare av aktiva hudvårdande produkter och är redo för nästa resultatinriktade nivå. Verso Firming Routine ger en synbart slätare, spänstigare hud med ny fräschör och lyster.
Funktion

Produktinformation

RENGÖRING – VERSO FACIAL CLEANSER 

Facial Cleanser är en skonsam rengöring för daglig användning. Den milda formuleringen avlägsnar lätt makeup och föroreningar. Huden lämnas mjuk och len samtidigt som den är redo för nästa steg i rutinen.

Applicera en liten mängd i handflatan och löddra upp med vatten. Massera över ansiktet och skölj av med ljummet vatten. Verso Facial Cleanser kan användas morgon och kväll. Följ upp med serum och/eller återfuktande creme.

ÖGON – VERSO SUPER EYE SERUM

Ögonserum med Retinol 8 som effektivt motverkar ålderstecken och bidrar till ett piggare utseende kring ögonområdet.

Använd fingertopparna och klappa lätt in en liten mängd Verso Super Eye Serum runt ögonkonturen morgon och/eller kväll. Börja vid inre ögonvrån och fortsätt ut emot tinningen. Är du ny användare av A-vitamin, rekommenderar vi att vänja in produkten långsamt. Vänj gärna in Super Eye Serum genom att applicera var tredje kväll under de första två till tre veckorna. Därefter kan du successivt öka upp användningen. Initialt/i början vid applicering kan en lätt pirrande känsla i huden upplevas.

BOOST – VERSO SUPER FACIAL SERUM

Verso Super Facial Serum är ett serum med rik konsistens som stärker och återställer huden. Serumet innehåller en hög koncentration av stjärningrediensen Retinol 8 som ger en synbart föryngrad och jämn hud.

Applicera Verso Super Facial Serum på väl rengjord hud över ansikte, hals och dekolletage morgon och/eller kväll. Om du har känslig hud eller om din hud inte är van vid aktiva ingredienser rekommenderar vi att du sakta vänjer in produkten, förslagsvis varannan eller var tredje kväll första veckan för att sedan gradvis öka upp användningen.

Super Facial Serum kan användas ensamt eller tillsammans med andra produkter. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

DAGCREME/NATTCREME – VERSO NOURISHING CREAM

Verso Nourishing Cream är en intensivt mjukgörande och närande creme. Cremen maximerar hudens fuktnivåer och gör den mjuk och slät med synbar lyster. Nordisk havre och ceramider lugnar och gör huden motståndskraftig mot yttre påfrestningar som föroreningar och torrt, kyligt väder.

Applicera på ansikte och hals genom att massera in cremen med cirkulära rörelser. Använd morgon och/eller kväll alternativt närhelst huden behöver extra mycket fukt. Vid användning till dagen rekommenderar vi att du avslutar din rutin med att applicera ett solskydd.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER