Verso Super Eye Serum
Verso Super Eye Serum
Verso Super Eye Serum
Verso Super Eye Serum
Verso Super Eye Serum

N°5 Eye

Verso Super Eye Serum

85.00 USD

Verso Super Eye Serum är ett lätt ögonserum med Retinol 8 som reducerar ålderstecken och ger mer liv åt huden kring ögonen.

Huvudingredienser

Produktinformation

Ett extra effektivt ögonserum med Retinol 8

Verso Super Eye Serum är ett lätt ögonserum som reducerar ålderstecken och ger mer liv åt huden kring ögonen. Innehåller Retinol 8, vilket gör det ännu mer effektivt.

Så fungerar den

Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än traditionellt retinol, men hälften så irriterande. Det kickar igång hudcellernas förnyelseprocess som stimulerar till att hudens egen produktion av kollagen ökar. Verso Super Eye Serum innehåller specifika peptider för att reducera påsar och mörka ringar, samtidigt som det är mycket skonsamt mot den känsliga huden runt ögat. För en optimal hållbarhet är produkten förpackad i en lufttät pumpflaska.

[h]Huvudingre


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser

Användning

Klappa lätt in produkten runt ögonkonturen morgon och kväll. Kombinera med Verso Eye Cream vid behov av extra näring och återfuktning.

Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är ett serum och hur fungerar det?

Ett serum är en kräm. Vad som skiljer den från andra hudvårdskrämer är att den är mer koncentrerad och ger en större boost.

Varför bör jag inkludera ett serum i min dagliga hudvårdsrutin?

Det ger snabbare och synligare resultat tack vare dess höga koncentration av aktiva ingredienser så som A-vitamin och DNA-reparerande peptider.

Hur förvarar jag Verso Super Eye Serum på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Verso är framtaget för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och med produkter från andra varumärken.

Har ni några fler tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Vi tycker att det är viktigt att titta till hela ens livsstil för att förbättra den generella hudhälsan. Huden mår som allra bäst när du kombinerar kvalitativ hudvård med att tänka hälsosamt när det kommer till andra delar av livet som kan påverka huden, så som jobb, mat, alkohol, träning och sömn.

Extra effektivt ögonserum
Extra effektivt ögonserum
Extra effektivt ögonserum
Extra effektivt ögonserum
Extra effektivt ögonserum

Extra effektivt ögonserum

Ögonpartiet är extra känsligt mot stress och är i behov av en daglig energiboost.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.