Verso Clarifying Routine
Verso Clarifying Routine
Verso Clarifying Routine
Verso Clarifying Routine
Verso Clarifying Routine
Verso Clarifying Routine
Verso Clarifying Routine
Verso Clarifying Routine
Verso Clarifying Routine
Verso Clarifying Routine
Verso Clarifying Routine

Routines

Verso Clarifying Routine

2 130 SEK

3 200 SEK

Verso´s Clarifying Routine innehåller lugnande och exfolierande hudvårdsprodukter som minimerar utseendet av tilltäpptheter, finnar och plitor med aktiva ingredienser som salicylsyra, Retinol 8, portlak och niacinamid.
Funktion

Produktinformation

RENGÖRING – VERSO DEEP CLEANSE

Verso Deep Cleanse är en exfolierande, lätt löddrande rengöring med salicylsyra (BHA). Deep Cleanse rengör milt men effektivt, lugnar en obalanserad hud och ger en perfekt start på din hudvårdsrutin.

Använd Verso Deep Cleanse morgon och kväll efter borttagning av eventuell makeup med en precleanse/rengöringsbalm såsom Verso Cleansing Balm alternativt Verso Micellar Water. Till en känslig hud rekommenderar vi att använda Deep Cleanse några gånger i veckan för en mild exfoliering. Ta en liten mängd av rengöringen, tillför vatten och löddra upp ett mjukt skum. Applicera med cirkulära rörelser och skölj av med ljummet vatten. Följ upp med nästa steg i din hudvårdsrutin.

REFINE – VERSO CLARIFYING GEL

Verso Clarifying Gel är ett ansiktsserum med Retinol 8 som effektivt lugnar och balanserar en tilltäppt hud samtidigt som det jämnar ut röda märken från tidigare tilltäpptheter.

Applicera Verso Clarifying Gel morgon och/eller kväll på väl rengjord hud. Använd partiellt som punktbehandlande produkt på tilltäpptheter alternativt som ett serum över hela ansiktet. Avsluta din rutin med återfuktande dag- eller nattcreme.

DAGCREME – VERSO DAY CREAM 

Verso Day Cream är en återfuktande ansiktscreme som effektivt motverkar tecken på för tidigt åldrande och stärker hudens naturliga skydd mot miljörelaterade stressfaktorer.

Retinol 8, niacinamid och gurkmeja är aktiva stjärningredienser som minskar synligheten av pigmenteringar och ger en hälsosam lyster.

Applicera Verso Day Cream på väl rengjord hud över ansikte och hals morgon och/eller kväll. Day Cream kan kombineras med Versos serum. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

NATTCREME – VERSO NOURISHING CREAM

Verso Nourishing Cream är en intensivt mjukgörande och närande creme. Cremen maximerar hudens fuktnivåer och gör den mjuk och slät med synbar lyster. Nordisk havre och ceramider lugnar och gör huden motståndskraftig mot yttre påfrestningar som föroreningar och torrt, kyligt väder.

Applicera på ansikte och hals genom att massera in cremen med cirkulära rörelser. Använd morgon och/eller kväll alternativt närhelst huden behöver extra mycket fukt. Vid användning till dagen rekommenderar vi att du avslutar din rutin med att applicera ett solskydd.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER