Verso Day Cream
Verso Day Cream
Verso Day Cream
Verso Day Cream
Verso Day Cream
Verso Day Cream
Verso Day Cream
Verso Day Cream
Verso Day Cream

N°2 Daytime

Verso Day Cream

950 SEK

Verso Day Cream är en återfuktande ansiktscreme som effektivt motverkar tecken på för tidigt åldrande och stärker hudens naturliga skydd mot miljörelaterade stressfaktorer.
Retinol 8, niacinamid och gurkmeja är aktiva stjärningredienser som minskar synligheten av pigmenteringar och ger en hälsosam lyster.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN ÅTERFUKTANDE OCH ANTIOXIDANTRIK DAGCREME MED RETINOL 8

Vår klassiska Verso Day Cream har varit en favorit sedan starten 2013 med sina återfuktande, stärkande och föryngrande egenskaper. Cremen tillför huden skyddande antioxidanter, gurkmeja, niacinamid samt det unika A-vitaminkomplex Retinol 8. De aktiva ingredienserna säkerställer synbara resultat och ger en märkbart jämnare hudton med strålande fräschör.

Verso Day Cream har fått en uppdaterad formulering och passar nu alla hudtyper. Den nya versionen har en väl återfuktande effekt som snabbt absorberas och smälter in i huden för maximalt fuktgivande resultat. Den förnyade Verso Day Cream är helt utan silikoner.

Retinol 8 är en av Versos stjärningredienser som går utmärkt att använda under dagtid. Resultatet är en synbart spänstigare hud med ökad fasthet och förbättrad elasticitet. Vid regelbunden användning av Retinol 8 optimeras hudens naturliga skydd mot synbara effekter av dagliga miljörelaterade stressfaktorer, vilket gör att Day Cream med fördel appliceras på morgonen.

Verso Day Cream är förstärkt med antioxidanten Q10 (Ubiquinone), som ger många hudförbättrande fördelar, som att minimera synbarheten av rynkor och motverka tecken på för tidigt åldrande. Q10 ger produkten en gulaktig ton men lämnar inga fläckar eller gul färg på huden. Day Cream innehåller inga artificiella färgämnen. Kombinationen av aktiva ingredienser och deras antioxidanta egenskaper förstärker de många hudvårdande fördelarna av Verso Day Cream. Huden lämnas påtaglig mjuk med en jämnare hudton och fantastisk lyster.

Vi rekommenderar att alltid avsluta din dagliga hudvårdsrutin med att använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

Verso Day Cream ersätter Daily Facial Fluid och tidigare Day Cream.

SÅ FUNGERAR VERSO DAY CREAM

Verso Day Cream är utvecklad för att passa alla hudtyper och ger synbara resultat med de aktiva och noga utvalda ingredienserna. Day Cream minskar synligheten av pigmenteringar, återfuktar och stärker huden mot tecken på för tidigt åldrande. Huden får ökad spänst och fasthet med ett föryngrat utseende.

Retinol 8 är Versos unika stabiliserade A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än standard retinol och hälften så irritativt vilket säkerställer maximal effekt. Verso Day Cream med Retinol 8 gör huden synbart lugn och slät med förbättrad textur.

Den kraftfulla antioxidanten gurkmeja har en fantastisk förmåga att ge huden energi och fräschör. Ingrediensen kan reducera synliga ålderstecken som orsakas av miljörelaterade stressfaktorer, såsom solljus och föroreningar. Andra fördelar är att gurkmeja kan dämpa rodnader och ger huden hälsosam lyster.

Niacinamid (Vitamin B3) minimerar utseendet av vidgade porer och jämnar ut hudtonen. Ingrediensen ger även en antioxidanteffekt som hjälper till att skydda hudens naturliga funktioner och kan därigenom motverka torrhet. Huden lämnas mjuk, lugn och balanserad.

ANVÄNDNING

Applicera Verso Day Cream på morgonen över väl rengjort ansikte och hals. Day Cream kan kombineras med ett serum anpassat efter din huds behov. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 som ett sista steg in din hudvårdsrutin för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Day Cream och vilket resultat kan jag förvänta mig?

Verso Day Cream är en återfuktande creme med retinol som passar alla hudtyper. Day Cream ger en synbart utjämnad hudton med fantastisk lyster. De aktiva ingredienserna i cremen ger huden spänst och fasthet samtidigt som den skyddas mot för tidigt åldrande.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Day Cream i min dagliga hudvårdsrutin?

Under dagen utsätts vår hud för fuktförlust och yttre påfrestningar som solljus och föroreningar. Tack vare sin unika formulering med Retinol 8, niacinamid och gurkmeja, kan Verso Day Cream minska synligheten av pigmenteringar och ålderstecken samt skydda huden mot miljörelaterade stressfaktorer. Resultatet är en återfuktad, välmående hud med jämn och klar hudton.

Varför har Verso Day Cream en gulaktig ton?

Den förnyade Verso Day Cream är förstärkt med antioxidanten Q10 (Ubiquinone), som ger produkten en gulaktig ton. Pigmenten från Q10 lämnar inga fläckar eller gul färg på huden. Q10 ger många hudförbättrande fördelar som att minimera synbarheten av rynkor och motverka tecken på för tidigt åldrande. Day Cream innehåller inga artificiella färgämnen.

Kan jag använda Verso Day Cream under sommaren?

Verso Day Cream med Retinol 8 går utmärkt att använda under hela året och även under sommaren. Vid användning av Day Cream under sommaren rekommenderar vi att du applicerar cremen minst 20 minuter före vistelse i solljus. Om en produkt med Retinol 8 appliceras precis innan exponering av sol kan ingrediensen minska i effektivitet då den bryts ned av solljus. Vi rekommenderar att alltid avsluta din dagliga hudvårdsrutin med att använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud. Regelbunden användning av Verso Day Cream med Retinol 8 kan stärka hudens naturliga skydd mot miljörelaterade stressfaktorer.

Kan jag använda Verso Day Cream under natten?

Verso Day Cream innehåller inte SPF och kan även appliceras till kvällen för att tillföra huden de hudvårdande fördelarna av cremen; såsom att motverka för tidigt åldrande och ge en synbart jämn hudton med hälsosam lyster. Om du föredrar en rikare återfuktande creme till natten rekommenderar vi Verso Nourishing Cream. Nourishing Cream är en mjukgörande och närande creme som optimerar hudens fuktnivåer.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken. Tips! För att uppnå maximal fuktbalans rekommenderar vi att applicera ett återfuktande serum, som Verso Hydration Serum, före Verso Day Cream.

Hur förvarar jag Verso Day Cream på bästa sätt?

I rumstemperatur, +20-25c.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En anpassad hudvård är förstås alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER