Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix

N°6 Refine

Verso Dark Spot Fix

1 000 SEK

Verso Dark Spot Fix är en intensiv punktbehandling som effektivt minskar synligheten av oönskade pigmenteringar och ger en slätare hudtextur.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN EFFEKTIV PUNKTBEHANDLING MED RETINOL 8

Verso Dark Spot Fix är en intensiv punktbehandling med den högsta koncentrationen av Retinol 8 av Versos samtliga produkter. De aktiva ingredienserna i formuleringen kan effektivt minimera ojämn hudton. Vid regelbunden användning kan Dark Spot Fix påtagligt minska synligheten av pigmenteringar och göra hudtexturen märkbart jämn med förbättrad spänst. Resultatet är en strålande hud med bibehållen hälsosam lyster. Verso Dark Spot Fix går utmärkt att använda dagtid.

SÅ FUNGERAR VERSO DARK SPOT FIX

Verso Dark Spot Fix innehåller en hög koncentration av Retinol 8 som är ett stabiliserat A-vitaminkomplex åtta gånger mer effektivt än standard retinol och hälften så irritativt. Retinol 8 gör huden spänstig och fast samt hjälper den bevara sitt ungdomliga utseende. Den unika punktbehandlaren innehåller de aktiva ingredienserna niacinamid och gurkmeja som ytterligare förstärker effekten och lämnar hudtonen synbart utjämnad och slät med en mjukare känsla. Hyaluronsyra ger omedelbar och långvarig fukt till huden och lämnar den plumpad med förnyad vitalitet och fräschör.

ANVÄNDNING

Applicera ett tunt lager Verso Dark Spot Fix punktvis på områden med ojämn hudton, synliga pigmenteringar eller på märken efter tidigare tilltäpptheter (exempelvis finnar/plitor). Dark Spot Fix kan användas morgon och/eller kväll och appliceras under dag- och/eller nattcreme. Kombinera gärna med Verso Nourishing Cream för maximal återfuktning. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

Om du har känslig hud eller om din hud inte är van vid aktiva ingredienser rekommenderar vi att du sakta vänjer in produkten, förslagsvis varannan eller var tredje kväll första veckan för att sedan gradvis öka upp användningen.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Dark Spot Fix och vilket resultat kan jag förvänta mig? 

Verso Dark Spot är en punktbehandlare särskilt utvecklad att effektivt minska synligheten av pigmenteringar och minimera utseendet av ojämn hudton samt märken efter tilltäpptheter (ex. finnar/plitor). Den unika kombinationen av Retinol 8, niacinamid och gurkmeja ger en påtagligt jämn hudton med slätare hudtextur.

Varför är det en bra idé att använda Verso Dark Spot Fix i min dagliga hudvårdsrutin?

Om du har pigmenteringar, ojämn hudton eller märken efter tilltäpptheter (ex. till följd av finnar, plitor) du önskar minimera rekommenderar vi att använda Verso Dark Spot Fix.

Kan jag använda Verso Dark Spot Fix dagtid? 

Ja, Verso Dark Spot Fix är en säker produkt som går utmärkt att använda dagtid. Vi rekommenderar att alltid avsluta din hudvårdsrutin till dagen med solskydd, minst SPF 30. Detta för att bibehålla de fina resultaten och motverka ojämn hudton.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Hur förvarar jag Verso Dark Spot Fix bäst?

I rumstemperatur.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet? 

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En anpassad hudvård är alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt och anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER