Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix
Verso Dark Spot Fix

N°6 Refine

Verso Dark Spot Fix

1 000 SEK

Verso Dark Spot Fix är en punktbehandling med hög koncentration av Versos unika Retinol 8-komplex som motverkar fläckar för en jämnare hudton.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN EFFEKTIV PUNKTBEHANDLING MOT FLÄCKAR MED RETINOL 8

Verso Dark Spot Fix är en punktbehandling med hög koncentration av Versos unika Retinol 8-komplex som motverkar fläckar för en jämnare hudton. Regelbunden användning minskar förekomsten av fläckar som orsakats av ålder, hyperpigmentering, solskador eller uppkommit efter akne.

SÅ FUNGERAR DEN

Verso Dark Spot Fix innehåller högst Retinol 8-dos av alla Verso-produkter. Den motverkar effektivt uppkomsten av mindre, oönskade fläckar och gör hudens naturliga ton jämn och slät. Den kan användas på dagen utan problem. Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än vanligt retinol och hälften så irriterande. Det aktiverar föryngringsprocessen genom att ge hudens naturliga produktion av kollagen en boost.

HUVUDINGREDIENSER

Den unika kombinationen av niacinamid, gurkmeja och Retinol 8 motverkar tillsammans uppkomsten av hyperpigmentering och hämmar överproduktion av melanin, vilket ger en jämnare hudton. Hyaluronsyra förbättrar spänsten så att huden blir fyllig och fast.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Dark Spot Fix och vad gör den?

Den minskar förekomsten av oönskade fläckar och ärr på huden.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Dark Spot Fix i min dagliga hudvårdsrutin?

Om du har oönskade fläckar på huden kan Verso Dark Spot Fix jämna ut dem så att de blir mindre synliga.

Hur förvarar jag Verso Dark Spot Fix bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER