Verso Mask Kit
Verso Mask Kit
Verso Mask Kit
Verso Mask Kit
Verso Mask Kit
Verso Mask Kit
Verso Mask Kit
Verso Mask Kit
Verso Mask Kit

Kits & sets

Verso Mask Kit

1 800 SEK

Med Verso Peel Mask och Verso Nourishing Mask kan du skämma bort din hud med en lyxig ansiktsbehandling i ditt eget hem. En hudvårdsrutin med regelbunden exfoliering och återfuktning lägger grunden för en välmående hud med synbar fräschör.

Vid användning av Verso Peel Mask kan du effektivt avlägsna gamla hudceller och direkt uppnå en slätare och jämnare hudton med strålande lyster. Följ upp med mjukgörande och närande Verso Nourishing Mask för att förbättra och stärka hudens naturliga skydd mot miljörelaterade stressfaktorer. Denna hudvårdande duo hjälper dig uppnå en hud med maximal fuktbalans och friskt, hälsosamt utseende.
Funktion

Produktinformation

PRODUKTINFORMATION

Huden har en naturligt exfolierande process som hjälper till att avlägsna gamla hudceller. Den hudförnyande processen tar omkring en månad för en frisk hud. När vi blir äldre avtar effektiviteten och cellförnyelsen saktar ned. Det kan resultera i minskad elasticitet, glåmig hy samt att huden lättare blir tilltäppt. Verso Peel Mask kan förhöja effekten av din hudvårdsrutin då den effektivt exfolierar huden och ger en perfekt grund för efterföljande produkter att ge optimala resultat. Regelbunden exfoliering är ett effektivt sätt att hålla huden mjuk och full med lyster.

För att ge huden maximalt med fukt efter exfolieringen med Verso Peel Mask följer du upp med Verso Nourishing Mask. Masken är utvecklad för att motverka torr och fuktfattig hud och kan med fördel även användas kring ögon och läppar för extra näring och mjukgörande effekt. I formulan ingår ett Ceramid-komplex som ger en naturligt skyddade effekt för den torra och känsliga huden. Verso Nourishing Mask ger utmärkta förutsättningar att främja och bevara en god hudhälsa.

VERSO PEEL MASK, 50 ML

Verso Peel Mask innehåller en unik kombination av exfolierande syror (AHA och PHA) samt granatäppleenzym som löser upp gamla hudceller och motverkar tilltäppta porer. Regelbunden exfoliering förbättrar effekten av din dagliga hudvårdsrutin och ger en jämn, silkeslen hud med förnyad lyster.

VERSO NOURISHING MASK, 100 ml

Verso Nourishing Mask är speciellt utvecklad för torr hy och för att stärka hudens naturliga skydd. Masken är rik på ceramider som bidrar till omedelbar återfuktning och reducerar alla tecken på torrhet. Den rika och cremiga formulan kan användas över natten så ofta som det behövs eller under minst 20 minuter innan den sköljs av. Resultatet är en välmående hud i god balans av fukt och näring.

ANVÄNDNING

Börja med att applicera ett jämnt lager av Verso Peel Mask på väl rengjort ansikte och hals. Låt verka 1–3 minuter beroende på hur tålig hud du har och med hänsyn till eventuell känslighet. En känsligare hud kan initialt låta den exfolierande masken verka upp till en minut, max 1 gång per vecka. Om huden tolererar det kan användningen ökas successivt. Skölj därefter med ljummet vatten alternativt använd en mjuk, fuktad rengöringsduk för att avlägsna produkten (undvik att gnugga).

Applicera därefter ett generöst lager av Verso Nourishing Mask för att öka och maximera fukten i huden. Låt masken verka under minst 20 minuter alternativt över natten för en djupt återfuktande och mjukgörande effekt.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
For Questions & Answers, please visit each separate product page.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER