Verso Bestsellers Kit
Verso Bestsellers Kit
Verso Bestsellers Kit
Verso Bestsellers Kit
Verso Bestsellers Kit
Verso Bestsellers Kit
Verso Bestsellers Kit
Verso Bestsellers Kit
Verso Bestsellers Kit
Verso Bestsellers Kit

Kits & sets

Verso Bestsellers Kit

1 950 SEK

2 600 SEK

Versos Bestsellers Kit innehåller våra kunders tre favoritprodukter i originalstorlek. Kitet inkluderar ett ansiktsserum, ett ögonserum och en nattcreme. Ansiktsserumet motverkar effektivt torrhet medan ögonserumet verkar energigivande samt reducerar fina linjer. Versos bästsäljande nattcreme lugnar huden och ger en mjukare känsla med föryngrat utseende.
Funktion

Produktinformation

PRODUKTINFORMATION

Det här kitet är speciellt framtaget för att ge dig möjlighet att prova de produkter som kommit att bli våra kunders absoluta favoriter inom hudvård. Trots att varje hudtyp är unik och har individuella behov har den här kombinationen av produkter visat sig passa för de flesta behov. I Verso Bestsellers Discovery Kit ingår Verso Hydration Serum, med ingredienser som ger huden både omedelbar och långtidsverkande återfuktning.

Genom att kombinera Verso Hydration Serum med en produkt som innehåller Retinol 8, som Verso Night Cream, bevarar du fukt och spänst i huden utan minsta tecken på torrhet. Hydration Serum kan med fördel appliceras även kring ögonen för att lämna huden utslätad och mjuk. Resultatet är en återfuktad hud med fantastisk lyster.

Den andra produkten som ingår i kitet är vår bästsäljare ögonprodukt, Verso Super Eye Serum. Med sin resultatinriktade formula kan det lätta, cremiga ögonserumet förbättra många tillstånd kring ögonen, däribland motverka mörka ringar, svullnad och ojämn hudton.

I kitet finns ytterligare en högpresterande favorit, Verso Night Cream. Nattcremen är framtagen för att din hud ska bli synbart lugn med ett föryngrat, hälsosamt utseende. Verso Night Cream passar alla hudtyper, även en känslig hud.

VERSO HYDRATION SERUM, 30 ML

Verso Hydration Serum motverkar effektivt torrhet och gör huden märkbart len och mjuk. Serumet balanserar fukten i huden och minimerar synbarheten av fina linjer och vidgade porer. Resultatet är en återfuktad hud med förbättrad textur och jämnare hudton.

VERSO SUPER EYE SERUM, 30 ML

Verso Super Eye Serum är ett lätt och cremigt ögonserum som riktar in sig på synbara tecken på åldrande samtidigt som det ger ny energi till huden kring ögonen. I den resultatinriktade formulan ingår stjärningrediensen Retinol 8 för ökad effektivitet. Favoriten Super Eye Serum ger synbara resultat som minskad svullnad, dämpade mörka ringar samt jämnare hudton kring ögonen.

VERSO NIGHT CREAM, 50 ML

Verso Night Cream återfuktar, mjukgör och lugnar huden. Nattcremen är utvecklad att passa alla hudtyper och motverkar tecken på förtida åldrande – det perfekta sättet att introducera din hud för Retinol 8.

ANVÄNDNING

Applicera Verso Hydration Serum över ansikte och hals. Massera in serumet med cirkulära rörelser. Följ upp med en liten mängd Verso Super Eye Serum under ögat. Börja vid ögonvrån och fortsätt ut mot tinningen. Applicera inte serumet för nära ögonen. Om du precis börjat använda produkten och har känslig hy rekommenderar vi att du använder Super Eye Serum var tredje kväll under de första två till tre veckorna. Det kan hända att du inledningsvis upplever en lätt pirrande känsla. Avsluta din kvällsrutin med Verso Night Cream. Massera varsamt produkten över ansikte och hals.

Fullständig ingredienslista och produktinformation finns att läsa på respektive produktsida.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER