Verso Retinol 8 Super Serums
Verso Retinol 8 Super Serums
Verso Retinol 8 Super Serums
Verso Retinol 8 Super Serums
Verso Retinol 8 Super Serums
Verso Retinol 8 Super Serums
Verso Retinol 8 Super Serums
Verso Retinol 8 Super Serums
Verso Retinol 8 Super Serums
Verso Retinol 8 Super Serums

Kits & sets

Verso Retinol 8 Super Serums

1 500 SEK

För att fira vår milstolpe som pionjärer inom A-vitamin sedan 2013 har vi valt att fokusera på två av våra mest älskade serum: Verso Super Facial Serum och Verso Super Eye Serum. Dessa ikoner finns i en limiterad utgåva förpackad i en unik box som representerar vårt jubileumskoncept - ”The Sound of Verso”.
Funktion

Produktinformation

EN EXKLUSIV BOX FÖR ATT FIRA VÅR MILSTOLPE SOM PIONJÄRER INOM A-VITAMIN

För att visa upp vårt varumärkes resa och fira vår milstolpe som pionjärer inom A-vitamin sedan 2013 har vi samarbetat med en ung, svensk designstudent för att skapa ett visuellt koncept som identifierar och återspeglar Verso.

Vi ville utforska märkets identitet bortom dess fysiska aspekter. Hur skulle Verso låta? Vilka ord är så starkt förknippade med varumärket att de kan ge oss en glimt av vem Verso är?

Efter att ha spelat in ord som är djupt kopplade till Verso fick vi fram ljudvågor som representerar kärnan, varumärkesidentiteten, för att forma den visuella effekten av Versos ID/DNA. Vi lade till en akvarell till vågorna som visar blandningen av ljud – The Sound of Verso. Denna unika akvarell illustrerar vår exklusiva box, Retinol 8 Super Serums, som innehåller två av våra stjärnprodukter: Verso Super Facial Serum & Verso Super Eye Serum. Båda innehåller Retinol 8 och är storfavoriter hos våra lojala kunder.

Verso Super Facial Serum, 30ml

Ett rikt, cremigt serum som stärker och återställer huden. Serumet innehåller en hög koncentration av Retinol 8 som ger en föryngrad och jämn hud med märkbart förbättrad textur. Den resultatinriktade formuleringen verkar uppstramande, jämnar ut hudtonen och ger en hälsosam lyster med ny fräschör.

Verso Super Eye Serum, 30ml

Ett ögonserum med lätt konsistens som riktar in sig på synbara tecken på åldrande samtidigt som det ger ny energi till huden kring ögonen. I den resultatinriktade formuleringen ingår stjärningrediensen Retinol 8 för ökad effektivitet och maximalt resultat. Verso Super Eye Serum minimerar svullnad och mörka ringar samt ger en jämnare hudton kring ögonen.

Användning

Använd fingertopparna och klappa lätt in en liten mängd Verso Super Eye Serum under ögat. Börja vid ögonvrån och fortsätt ut mot tinningen. Applicera inte serumet för nära ögonen. Om du precis börjat använda produkten och upplever känslighet kring ögonen rekommenderar vi att du använder Super Eye Serum var tredje kväll under de första två till tre veckorna. Därefter kan du successivt öka upp användningen. Det kan hända att du inledningsvis upplever en lätt pirrande känsla.

Applicera Verso Super Facial Serum på väl rengjord hud över ansikte, hals och dekolletage morgon och/eller kväll. Om du har känslig hud eller om din hud inte är van vid aktiva ingredienser rekommenderar vi att du sakta vänjer in produkten, förslagsvis varannan eller var tredje kväll första veckan för att sedan gradvis öka upp användningen.

Super Facial Serum kan användas ensamt eller tillsammans med andra produkter som Verso Hydration Serum och/eller Verso Nourishing Cream för maximal återfuktning. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER