Love & Glow Set Mother
Love & Glow Set Mother
Love & Glow Set Mother
Love & Glow Set Mother
Love & Glow Set Mother
Love & Glow Set Mother
Love & Glow Set Mother
Love & Glow Set Mother
Love & Glow Set Mother
Love & Glow Set Mother
Love & Glow Set Mother

Kits & sets

Love & Glow Set Mother

850 SEK

Ge tillbaka till dina nära och kära som ger så mycket och hjälp dem ta fram hudens naturliga utstrålning med detta handplockade hudvårdskit. Verso Love & Glow Set är designat för alla hängivna mammor samt andra kärleksfulla vårdnadshavare och omhändertagande vårdnadsgivare för att ge något speciellt för hudens välbefinnande. Vårt lystergivande kit kommer att förhöja deras hudvårdsrutin och låta den inre utstrålningen skina med hälsosam glow.

Verso Love & Glow Set innehåller tre utvalda hudvårdsprodukter som utgör den perfekta gåvan. Denna trio verkar vitaliserande och främjar utseendet av en klar hud med påtaglig daggfrisk lyster. De resultatgivande produkterna minimerar synligheten av pigmenteringar, stärker hudens naturliga skydd och ger en jämnare hudton med strålande fräschör.
Funktion

Produktinformation

PRODUKTINFORMATION

I denna lystergivande produktuppsättning ingår en av våra mest populära produkter, Verso Daily Glow, som säkerställer en strålande hud för någon speciell i ditt liv. Verso Daily Glow är en återfuktande dagcreme med vårt unika vitamin A-vitaminkomplex, Retinol 8, som ger enastående synliga resultat och effektivt vitaliserar huden.

För att inleda den hudförbättrande hudvårdsrutinen på optimalt sätt har vi även inkluderat vår bästsäljande rengöring Verso Facial Cleanser i det limiterade kitet. Med hjälp av skonsamma fruktenzymer ger rengöringen en mild exfolierande effekt med strålande resultat. Den multifunktionella rengöringen sveper bort lätt makeup, smuts och föroreningar utan att torka ut. Huden lämnas väl rengjord, balanserad och perfekt förberedd för följande steg i rutinen.

Verso Eye Cream gör Verso Love & Glow Set komplett. Med sin rika och mjukgörande formula återfuktar och stärker den huden kring ögonen. Den är utvecklad med nordisk havre för att öka hudens motståndskraft mot miljörelaterade stressfaktorer och ger den tunna huden kring ögonen en lugnande känsla och smidighet.

VERSO FACIAL CLEANSER, 25 ML

Verso Facial Cleanser är en mild rengöring för daglig användning som lämnar huden rengjord med en frisk och energifylld känsla. När den lyxiga gel-cremen blandas med vatten förvandlas den till en lätt lotion med mjukt skum. Facial Cleanser ger en skonsam exfolierande effekt tack vare fruktenzymer från papaya och mango, vilket gör rengöringen både effektiv och multifunktionell. Därutöver är den formulerad med sheasmör för en mjukgörande effekt och vitamin E för skyddande antioxidanteffekt mot miljörelaterade stressfaktorer. Verso Facial Cleanser rengör och exfolierar huden i ett enkelt steg, vilket lämnar den balanserad och perfekt redo för de följande stegen i hudvårdsrutinen.

VERSO DAILY GLOW, 30 ML

Verso Daily Glow är en allt-i-ett vitaminboostande creme som omedelbart ger en gyllene lyster med långvarig effekt och passar alla hudtyper och hudtoner. Dagcremen absorberas snabbt och minimerar synligheten av pigmenteringar samt förbättrar utseendet av hudens textur och fasthet. Resultatet är en återfuktad och balanserad hud med hälsosam fräschör och perfekt silkesmjuk finish.

Den energigivande dagcremen innehåller en revitaliserande sammansättning av noga utvalda ingredienser för optimal formula. Stjärningrediensen Retinol 8 ger en synbart jämnare hudton och en spänstigare, fylligare hud. Niacinamid (vitamin B3) förbättrar hudens fuktbalans samtidigt som huden stärks och blir mer motståndskraftig mot synliga effekter av yttre påfrestningar. C-vitamin tillför skyddande antioxidanter för att motverka för tidigt åldrande och bidrar till ett hälsosamt utseende. Hyaluronsyra ger ökad elasticitet, fasthet och långvarig återfuktning. Verso Daily Glow hjälper huden hålla sig fräsch och balanserad hela dagen.

VERSO EYE CREAM, 15 ML

Verso Eye Cream har en rik, mjukgörande formula som direkt och långvarigt återfuktar den känsliga huden runt ögonen. Ögoncremen är designad med nordisk havre för att ge den tunnare huden en stärkande effekt och ökad motståndskraft med en lugnande känsla. Hydrolyserat jästextrakt är en annan aktiv ingrediens som förbättrar och ökar hudens naturliga fuktnivå. Vår omsorgsfullt utvecklade Verso Eye Cream är ett optimalt val för en resultatinriktad produkt som motverkar fina linjer, tecken på torrhet samt för tidigt åldrande kring ögonområdet.

ANVÄNDNING

Inled din rutin genom att rengöra huden med Verso Facial Cleanser. Applicera en mandels storlek i handflatan, tillsätt en liten mängd ljummet vatten och massera upp ett mjukt skum som du fördelar över ansikte och hals med cirkulära rörelser. Skölj av och klappa torrt. Verso Facial Cleanser kan användas morgon och kväll. Skin Expert tipsar! Låt rengöringen verka på huden 2–3 minuter innan du sköljer av för att låta enzymerna ge en än mer effektiv exfolierande upplevelse.

Därefter applicerar du en liten mängd Verso Eye Cream på toppen av dina ringfingrar. Klappa försiktigt in ett tunt lager runt ögonkonturen och på ögonlocken vid behov. Använd produkten morgon och/eller kväll på rengjord hud. Verso Eye Cream återfuktar, vårdar och slätar ut den känsliga huden runt ögonen med långvarigt resultat. Därutöver fungerar ögoncremen perfekt som primer under ev. makeup/concealer.

Fortsätt din rutin till dagen med applicera Verso Daily Glow. Använd en mindre mängd, motsvarande en ärtas storlek, och klappa in med lätta uppåtgående rörelser över ansikte och hals för en upplyftande vitaminboost och strålande glow. Dagcremen kan användas ensam eller tillsammans med andra hudvårdsprodukter. Vi rekommenderar att använda ett solskydd med minst SPF 30 som ett sista steg in din hudvårdsrutin för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER