Love & Glow Set Father
Love & Glow Set Father
Love & Glow Set Father
Love & Glow Set Father
Love & Glow Set Father
Love & Glow Set Father
Love & Glow Set Father
Love & Glow Set Father
Love & Glow Set Father
Love & Glow Set Father
Love & Glow Set Father

Kits & sets

Love & Glow Set Father

1 200 SEK

För att fira alla hängivna fäder och andra kärleksfulla, omhändertagande vårdnadshavare har vi designat ett limiterat Verso Love & Glow Set. Vi är stolta att introducera det perfekta kitet för att hylla dina vänner och familjemedlemmar - framtaget för att förbättra utseendet av hudens textur och ge en hälsosam frisk lyster. Verso Love & Glow Set ger dig möjlighet att ge någon speciell i ditt liv en stund av vitaliserande egenvård som förhöjer deras hudvårdsrutin.

I Verso Love & Glow Set ingår tre handplockade hudvårdsprodukter som utgör den perfekta gåvan till någon du vill ge något extra. En trio som, på grund av deras synligt föryngrande och stärkande ingredienser, främjar livfull, välmående hud. Produkterna säkerställer en jämn hudton samtidigt som de minimerar tecken på för tidigt hudåldrande.
Funktion

Produktinformation

PRODUKTINFORMATION

Versos mål är att förenkla din hudvårdsrutin genom att erbjuda resultatinriktade, lättanvända produkter som ger en varaktigt hälsosam hud. Varje Verso-produkt är högkvalitativ och utvecklad utifrån avancerad vetenskap. De tre utvalda produkterna i vårt Love & Glow Set rengör, stärker och återfuktar huden samtidigt som de synligt föryngrar och vitaliserar den. Resultatet är en synbart mjukare hud full av ny energi och hälsosam lyster. Huden blir märkbart spänstig och len med en jämnare ton.

Vår bästsäljare Verso Facial Cleanser är en mild rengöring med fruktenzymer. Enzymerna ger en mild exfolierande effekt, vilket gör rengöringen effektiv och multifunktionell. Verso Night Cream är formulerad med vårt unika A-vitaminkomplex Retinol 8 som arbetar under natten för att låta dig vakna upp till en spänstig, välmående hud med förnyad fräschör. Retinol 8 är åtta gånger så effektiv som standard retinol med halverad risk för irritation.

Verso Eye Cream gör Verso Love & Glow Set komplett. Med sin rika och mjukgörande formula återfuktar och stärker den huden kring ögonen. Ögoncremen är utvecklad med nordisk havre för att öka hudens motståndskraft mot miljörelaterade stressfaktorer och ger den tunna huden kring ögonen en lugnande känsla och smidighet.

VERSO FACIAL CLEANSER, 120 ML

Verso Facial Cleanser är en mild rengöring för daglig användning som lämnar huden rengjord med en frisk och energifylld känsla. När den lyxiga gel-cremen blandas med vatten förvandlas den till en lätt lotion med mjukt skum. Facial Cleanser ger en skonsam exfolierande effekt med hjälp av fruktenzymer från papaya och mango, vilket gör rengöringen både effektiv och multifunktionell. Därutöver är den formulerad med sheasmör för en mjukgörande effekt och vitamin E för skyddande antioxidanteffekt mot miljörelaterade stressfaktorer. Verso Facial Cleanser rengör och exfolierar huden i ett enkelt steg, vilket lämnar den balanserad och perfekt redo för de följande stegen i hudvårdsrutinen.

VERSO NIGHT CREAM, 50 ML

Verso Night Cream är en av våra mest älskade produkter som gör huden synbart lugn och återhämtad. Nattcremen är utvecklad för att lämna din hud påtagligt mjuk och smidig samtidigt som den reducerar tecken på för tidigt åldrande. Därutöver hjälper vår silkeslena och närande nattcreme din hud att bli mindre reaktiv mot de stressfaktorer som är förknippade med en modern livsstil. Verso Night Cream är framtagen för att ge din en märkbar förnyelse och fräschör medan du sover, och hjälper huden att återhämta sig från effekterna av dagliga miljörelaterade påfrestningar samtidigt som den stärker din hud och dess naturliga skydd.

Den hudvårdande nattcremen innehåller stjärningrediensen Retinol 8 som ger en fastare, fylligare hud med minskad synlighet av pigmenteringar samtidigt som tecken på för tidigt åldrande minimeras. Sheasmör och vitamin E ger utmärkta mjukgörande och fuktgivande fördelar samtidigt som de ger en smidig hud och lämnar den sammetslen och fyllig. Gurkmeja är kraftfull antioxidant som bidrar till mer motståndskraftig hud med klarare, jämnare ton och förnyad lyster. Squalane motverkar effektivt fuktförlust och håller huden balanserad med ”studsig” spänst.

VERSO EYE CREAM, 7 ML

Verso Eye Cream har en rik, mjukgörande formula som intensivt återfuktar den känsliga huden runt ögonen. Den är designad med nordisk havre för att ge huden en stärkande effekt och ökad motståndskraft med en lugnande känsla. Hydrolyserat jästextrakt är en annan aktiv ingrediens som kan förbättra och öka hudens naturliga fuktnivå. Huden blir optimalt återfuktad och resultatet är minimerad synbarhet av torrhet, fina linjer och fuktfattig hud.

Vår välformulerade ögoncreme är det självklara valet om du önskar använda en resultatinriktad ögoncreme som långvarigt återfuktar huden kring ögonen och motverkar fina linjer och torrhet samt tecken på för tidigt åldrande.

ANVÄNDNING

Inled din rutin genom att rengöra huden med Verso Facial Cleanser. Applicera en mandels storlek i handflatan, tillsätt en liten mängd ljummet vatten och massera upp ett mjukt skum som du fördelar över ansikte och hals med cirkulära rörelser. Skölj av och klappa torrt. Verso Facial Cleanser kan användas morgon och kväll. Skin Expert tipsar! Låt rengöringen verka på huden 2–3 minuter innan du sköljer av för att låta enzymerna ge en än mer effektiv exfolierande upplevelse.

När du har rengjort ansiktet med Verso Facial Cleanser på kvällen, applicera Verso Night Cream över ansikte, hals och dekolletage. Massera in nattcremen med cirkulära rörelser för att stimulera blodcirkulationen och hjälpa produkten absorberas av huden.

Fortsätt med att applicera en liten mängd Verso Eye Cream på toppen av dina ringfingrar. Klappa försiktigt in ett tunt lager runt ögonkonturen och på ögonlocken vid behov. Verso Eye Cream återfuktar, vårdar och slätar ut den känsliga huden runt ögonen med långvarigt resultat.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER