Välj tre varuprover som gåva med varje order – Fri frakt över 500 kr

Kategori Nº8

Allt om våra ansiktsmasker

    19 · 02 · 2023

Versos kategori N°8 erbjuder ansiktsmasker för att ge din hud en intensiv hudförbättrande behandling och förhöja resultaten av din dagliga hudvårdsrutin. Versos masker innehåller aktiva ingredienser som ger snabba och synliga resultat. I denna journal kommer vi att ta en närmare titt på våra favoriter, hur de fungerar och hur du enkelt kan lägga till lite extra lyx och omvårdnad till din hudvårdsrutin.

OPTIMERA DINA RESULTAT MED VERSO PEEL MASK

Många är medvetna om att exfoliering och återfuktning är två hudvårdande aktiviteter som går hand i hand med god hudhälsa. Verso Peel Mask är framtagen för att exfoliera huden och därmed effektivt avlägsna gamla hudceller från hudytan som kan ge ett glåmigt och trött utseende. Ansiktsmasken förbättrar effekten av din dagliga hudvårdsrutin, håller huden balanserad och hjälper till att motverka tilltäppta porer. Vår exfolierande gelmask lämnar en välmående hud med naturlig lyster.

Verso Peel Mask är utvecklad med tre huvudmål i åtanke:

  • Effektiv exfoliering som inte lämnar huden uttorkad.
  • Ge lyster och jämna ut hudtonen.
  • Förbättra resultaten av din dagliga hudvårdsrutin.

Att använda Verso Peel Mask är det perfekta steget för att unna din hud en resultatinriktad ansiktsbehandling i ditt eget hem. Regelbunden användning av Verso Peel Mask bidrar till att minska synlighet av fina linjer, jämna ut hudtonen och framhäva hudens klarhet. Ansiktsmasken ger även en perfekt grund för efterföljande produkter att ge optimal effekt på huden. 

EFFEKTIVA INGREDIENSER SOM GÖR SKILLNAD 

Verso Peel Mask är en exfolierande gel som ger din hud en jämnare ton med omedelbar glow. Ansiktsmasken innehåller granatäppleenzymer och de aktiva syrorna Alpha Hydroxy Acid (AHA) och Poly Hydroxy Acid (PHA) för att synbart öka hudens fasthet och ge en förbättrad textur. AHA-syrorna i Verso Peel Mask inkluderar en blandning av glykolsyra och mjölksyra. Glykolsyra är den mest aktiva och studerade exfolierande ingrediensen av alla AHA-syror. Mjölksyra är en milt exfolierande och gör huden mjuk och återfuktad. Mjölksyra tillsammans med glykolsyra resulterar i en jämnare hudton med synligt minskade linjer och rynkor. PHA-syra är inkluderad i formulan för att ytterligare förhöja exfolieringen med sina återfuktande egenskaper som främjar mjuk och slät hud.

Verso Peel Mask är ett kompletterande steg i din hudvårdsrutin för att ge huden ett välmående utseende med vitaliserad fräschör.

SÅ ANVÄNDER DU VERSO PEEL MASK

Använd Verso Peel Mask på väl rengjort ansikte och hals. Applicera ett tunt, jämnt lager och låt verka 1–3 minuter beroende på hur tålig hud du har och eventuell känslighet. En känsligare hud kan initialt låta den exfolierande masken verka upp till en minut. Skölj därefter av produkten med ljummet vatten alternativt använd en mjuk, fuktad rengöringsduk för att avlägsna ansiktsmasken (undvik att gnugga). Följ gärna upp med en återfuktande produkt som Verso Nourishing Mask.

Verso Peel Mask kan användas 1–3 gånger per vecka, beroende på hudens tolerans. Undvik kontakt med ögon och mun. Då huden kan bli mer solkänslig rekommenderar vi alltid att applicera ett högt UV-skydd (minst SPF 30) som ett sista steg i din morgonrutin. Vid aktivt solande rekommenderar vi en paus från syror. 

Skin Expert tipsar! För en tålig hud, van vid aktiva ingredienser, rekommenderar vi att kombinera Verso Peel Mask med Verso-produkter som innehåller Retinol 8 eller NEAR 1, förslagsvis Verso Super Elixir för optimal utjämnande effekt och fantastisk lyster.

Category N°8

Peel Mask

köp

IDEALISK ÅTERFUKTNING MED VERSO NOURISHING MASK

Vår hud producerar en olja kallad sebum som håller huden återfuktad och smidig. Fukt är viktigt och avgörande för att bibehålla en balanserad och hälsosam hud. Faktorer såsom duschning, rakning, kraftfulla exfolierande produkter, allergener, föroreningar, olämpliga hudvårdsprodukter och UV-ljus kan orsaka uttorkad hud. Om huden är torr kan den ofta kännas stram eller kliande och bli mer känslig eftersom den förlorar sin skyddande fuktbarriär som förhindrar fuktförlust.

Verso Nourishing Mask är utvecklad att passa fuktfattig, torr hud för att stärka hudens naturliga skydd och främja en välmående hud. Masken är rik på vårdande och stärkande ingredienser som minskar synliga tecken på torrhet och ger huden omedelbar glow. Den unika ansiktsmasken ger en skyddande effekt, hjälper till att återställa hudens motståndskraft och återfuktar intensivt med långvariga resultat.

Med sina hudstärkande egenskaper är Verso Nourishing Mask ett utmärkt val att addera till sin hudvård när man introducerar A-vitamin såsom Retinol 8 och NEAR 1 eller andra aktiva ingredienser i sin rutin. Ansiktsmasken är också fördelaktig för vana användare av A-vitamin/Retinol som kan uppleva extra torrhet på grund av väderförändringar, exempelvis under vintersäsongen.

ETT URVAL AV HUDVÅRDANDE INGREDIENSER I VERSO NOURISHING MASK

I den noga framtagna formulan återfinns vårdande och intensivt återfuktande och fuktbindande ingredienser som omedelbart lämnar huden strålande med minskade tecken på synlig torrhet.

Verso Nourishing Mask är perfekt att applicera efter användning av Verso Peel Mask för att säkerställa optimal återfuktning. Ett generöst lager av Verso Nourishing Mask ger utmärkta hudvårdande fördelar och hjälper huden att behålla sin fuktnivå. Ansiktsmasken ger förbättrat och stärkt skydd mot synliga effekter av miljörelaterade stressfaktorer, såsom föroreningar och UV-strålning. Huden lämnas med en påtagligt återfuktad och uppfriskad känsla.

SÅ ANVÄNDER DU VERSO NOURISHING MASK

För att öka och maximera hudens fuktnivå, applicera ett generöst lager av Verso Nourishing Mask (gärna efter användning av Verso Peel Mask). Låt den verka i 20 minuter eller över natten för en djupt återfuktande och utjämnande effekt. Masken kan användas så ofta som behövs. Skin Expert tipsar! Verso Nourishing Mask är perfekt att applicera runt ögonområdet och dina läppar om du upplever synlig torrhet eller irritation kring dessa känsliga områden.

Category N°8

Nourishing Mask

köp

KATEGORI Nº8 - EN KATEGORI MED PRODUKTER VI ÄLSKAR

Verso Peel Mask och Verso Nourishing Mask är perfekt utvecklade ansiktsmasker om du frågar oss. De låter dig skämma bort och ta hand om din hud genom att stärka dess naturliga skydd och lämna en fantastisk frisk lyster. Med hjälp av Versos resultatinriktade masker kan du enkelt unna din hud en lyxig ansiktsbehandling i bekvämligheten av ditt eget hem utan att kompromissa med de synliga resultaten.

UPPTÄCK MER

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER