Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit
Verso Beginners Discovery kit

Discovery kits

Verso Beginners Discovery kit

600 SEK

Verso Beginners Discovery Kit innehåller en komplett hudvårdsrutin med fyra utvalda favoritprodukter i smidiga, resevänliga storlekar. Kitet passar alla hudtyper och är ett perfekt sätt att prova på Versos högkvalitativa och resultatinriktade hudvård. Samtliga produkter är multifunktionella och med fokus på en av Versos stjärningredienser, Retinol 8.
Funktion

Produktinformation

PRODUKTINFORMATION

Verso Beginners Discovery Kit gör det enkelt att komma i gång med en hel uppsättning produkter för en resultatinriktad hudvårdsrutin. Kitet innehåller rengöringen Verso Facial Cleanser, som varsamt men grundligt gör huden ren utan att torka ut. Den passar även utmärkt för borttagning av lättare makeup.

Verso Eye Cream är en vårdande favorit till området kring ögonen som slätar ut och stärker huden samt minimerar fina linjer. Huden blir omgående återfuktad och smidig.

Kitet innehåller även två bästsäljande cremer; Verso Nourishing Cream och Verso Night Cream. Verso Nourishing Cream med Niacinamid (Vitamin B3) gör huden mer motståndskraftig mot miljörelaterade stressfaktorer. Den återfuktande cremen maximerar hudens fuktighetsnivå och hjälper till att bibehålla effekten av Retinol 8 (Vitamin A). Nourishing Cream kan användas morgon och kväll som din 24 h creme. Den är även perfekt att alternera med Verso Night Cream, vilken innehåller Retinol 8; en perfekt start för att börja använda aktiva ingredienser i din hudvårdsrutin. Verso Night Cream appliceras kvällstid för att ge alla fördelar av Retinol 8, känd för sin fantastiska förmåga att få huden att se hälsosam och fräsch ut. Huden blir lugn och balanserad med ett föryngrat utseende.

Vid daglig användning kan kitet räcka ca tre veckor.

VERSO FACIAL CLEANSER, 25 ML

Verso Facial Cleanser rengör varsamt huden och gör den balanserad samt redo för nästa steg i din hudvårdsrutin. Rengöringen förvandlas från en cremig textur till en lättare lotion med en milt löddrande effekt när den blandas med vatten. Formulan innehåller enzymer som verkar milt exfolierande och djuprengörande. Huden lämnas ren med strålande lyster.

VERSO EYE CREAM, 7 ML

Verso Eye Cream är speciellt framtagen för det känsliga området runt ögonen. Ögonområdet behöver ofta särskild omvårdnad och Verso Eye Cream gör direkt huden mjuk, len och återfuktad. Verso Eye Cream är den perfekta produkten för hud som lätt blir torr och fuktfattig alternativt om du vill börja använda en funktionell produkt särskilt utvecklad för området runt ögonen.

VERSO NOURISHING CREAM, 15 ML

Verso Nourishing Cream är en maximalt fuktgivande creme som effektivt balanserar huden och gör den mjuk och slät. Cremen stärker hudens motståndskraft mot miljörelaterade stressfaktorer och dämpar tillfällig rodnad eller irritation. Verso Nourishing Cream ger både direkt och långtidsverkande återfuktning utan att kännas tung på huden. Resultatet är en återfuktad och smidig hud med synbar lyster.

VERSO NIGHT CREAM, 15 ML

Verso Night Cream gör huden direkt lugn med ett föryngrat utseende. Dess formula är särskilt utvecklad för att göra huden jämn och spänstig samt effektivt motverka förtida åldrande. Huden får en synbart ny fräschör. Verso Night Cream är den perfekta produkten för att introducera din hud för stjärningrediensen Retinol 8.

ANVÄNDNING

Börja din hudvårdsrutin med att tvätta ansiktet med Verso Facial Cleanser. Applicera en liten mängd i handflatan och addera vatten för att skapa ett mjukt skum. Massera rengöringen över ansikte och hals och skölj därefter med ljummet vatten. Verso Facial Cleanser kan användas morgon och kväll. Följ upp med att applicera en liten mängd av Verso Eye Cream på toppen av dina ringfingrar. Klappa försiktigt in produkten kring ögonen och ut mot tinningarna.

Avsluta med Verso Nourishing Cream till dagen. Massera in cremen i huden med cirkulära rörelser. Kvällstid kan du alternera Verso Nourishing Cream med Verso Night Cream varannan kväll. Detta ger dig ett perfekt sätt att introducera Retinol 8 (Vitamin A). Om du inte upplever torrhet efter den första veckan kan du börja applicera Verso Night Cream varje kväll och optimera fördelarna av Retinol 8.

Avsluta alltid din dagliga hudvårdsrutin med solskydd för att bibehålla ett hälsosamt utseende och resultaten av din hudvårdsrutin.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER