Verso Super Facial Oil
Verso Super Facial Oil
Verso Super Facial Oil
Verso Super Facial Oil
Verso Super Facial Oil
Verso Super Facial Oil
Verso Super Facial Oil
Verso Super Facial Oil
Verso Super Facial Oil
Verso Super Facial Oil

N°7 Oil

Verso Super Facial Oil

1 200 SEK

En närande ansiktsolja med Retinol 8 som snabbt går in i huden och ger en hälsosam och strålande lyster. Verso Super Facial Oil innehåller få, noga utvalda ingredienser som gör den lämplig även till en känslig hud.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN NÄRANDE OCH INFLAMMATIONSDÄMPANDE ANSIKTSOLJA MED RETINOL 8

Verso Super Facial Oil är en närande, vårdande ansiktsolja som synbart stärker huden och gör den fastare. Huden blir direkt lugn och smidig med en naturlig och hälsosam lyster. Ansiktsoljan är särskilt utvecklad för att passa en känslig hud, vilket gör den till en lämplig introduktionsprodukt för någon som är ny användare av det hudförbättrande A-vitaminet Retinol 8. Ansiktsoljan innehåller därtill ett fåtal noga utvalda ingredienser som dämpar rodnad och irritation samtidigt som huden skyddas mot miljörelaterade stressfaktorer. Verso Super Facial Oil ger spänst och vitalitet till huden och lämnar den optimalt återfuktad, mjuk och sidenlen.

SÅ FUNGERAR VERSO SUPER FACIAL OIL

Verso Super Facial Oil innehåller stjärningrediensen Retinol 8; ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än standard retinol, men hälften så irriterande. Det stärker huden och ger en fast och slät hud samtidigt som den resultatinriktade ingrediensen effektivt motverkar för tidigt åldrande. Ansiktsoljan absorberas snabbt och med solros- och rapsoljor motverkas effektivt tecken på torrhet och gör att huden håller sig behagligt återfuktad och mjuk. E-vitamin tillför antioxidanter som stärker och skyddar för extra omvårdnad.

ANVÄNDNING

Applicera några droppar på morgonen och/eller kvällen efter rengöring. Verso Super Facial Oil kan användas ensam eller i kombination med andra hudvårdsprodukter. Du kan addera 1-2 droppar i din dag- och/eller nattcreme. Skin Expert tips! Blanda en droppe i din foundation för extra näring och en strålande lyster. Vi rekommenderar att du till dagen använder solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Super Facial Oil och vilket resultat kan jag förvänta mig?

Verso Super Facial Oil är en återfuktande och mjukgörande ansiktsolja som innehåller näringsrika solros- och rapsoljor. Den dämpar irritationer och rodnader och gör huden mer motståndskraftig mot yttre påfrestningar. Stjärningrediensen Retinol 8 tillför synligt hudföryngrande egenskaper och gör huden smidig och vital med ett hälsosamt utseende.

VVarför är det en bra idé att inkludera Verso Super Facial Oil i min hudvårdsrutin?

Det är ett enkelt sätt att hålla din hud återfuktad och mjuk med en behaglig känsla. Verso Super Facial Oil motverkar för tidigt åldrande och lämnar huden med en ny fräschör och fantastisk lyster.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Hur förvarar jag Verso Super Facial Oil på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är alltid att rekommendera. Din hud mår allra bäst när du kombinerar en anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER