Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream

N°3 Nighttime

Verso Nourishing Cream

110.00 USD

Verso Nourishing Cream är en intensivt näringsgivande creme för långvarig återfuktning på djupet. Formulan hjälper till att förbättra hudens skyddande barriär.

Huvudingredienser

Produktinformation

NÄRING OCH LÅNGVARIG ÅTERFUKTNING MED NIACINAMID

Verso Nourishing Cream är en intensivt näringsgivande creme för långvarig återfuktning på djupet. Formulan har en hög koncentration av niacinamid, nordiska havrelipider och oljor, vilka hjälper till att förbättra hudens skyddande barriär.

Så fungerar den

Niacinamid är en antioxidant som finns naturligt i våra kroppar. Den förbättrar den skyddande barriären i hudens yttersta lager genom att öka cellförnyelsen och lipidproduktionen och därmed hjälper huden att bibehålla fukt. En väl reglerad barriärfunktion har många fördelar, bland annat en reducering av fina linjer, rynkor och rodnad. Verso Nourishing Cream ger varaktig återfuktning samt jämn, smidig och mjuk hud.

[h


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser

Användning

Fördela formulan över hela ansiktet och massera in i huden för lättare absorbering och återfuktning på djupet.

Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är en nourishing cream och hur fungerar den?

Det är en närande fuktgivare som erbjuder omedelbar och långvarig återfuktning av huden.

Varför bör jag inkludera Verso Nourishing Cream i min dagliga hudvårdsrutin?

Verso Nourishing Cream innehåller en unik blandning av närande ingredienser som alla stödjer hudens fysiologi och säkerställer därmed att hudens barriärfunktion fungerar som den ska. En väl fungerande barriärfunktion håller huden återfuktad genom att begränsa vattenförlusten genom epidermis.

När ska jag använda Verso Nourishing Cream?

Använd den som en del av din dagliga hudvårdsrutin för att upprätthålla en god fuktnivå eller så fort du upplever att din hud känns uttorkad, exempelvis efter en lång flygning.

Hur förvarar jag Verso Nourishing Cream på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Verso är framtaget för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och med produkter från andra varumärken.

Har ni några fler tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Vi tycker att det är viktigt att titta till hela ens livsstil för att förbättra den generella hudhälsan. Huden mår som allra bäst när du kombinerar kvalitativ hudvård med att tänka hälsosamt när det kommer till andra delar av livet som kan påverka huden, så som jobb, mat, alkohol, träning och sömn.

Näring och långvarig återfuktning
Näring och långvarig återfuktning
Näring och långvarig återfuktning
Näring och långvarig återfuktning
Näring och långvarig återfuktning

Näring och långvarig återfuktning

Ingredienserna som används i Verso Nourishing Cream har en fantastisk förmåga att stödja hudens fysiologi och främjar en väl fungerande barriärfunktion.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.