Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream

N°3 Nighttime

Verso Nourishing Cream

900 SEK

Verso Nourishing Cream är en intensivt närande creme för extra långvarig djup återfuktning. Formulan bidrar till att förbättra hudens skyddande barriär.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

NÄRING OCH LÅNGSIKTIG ÅTERFUKTNING MED NIACINAMID

Verso Nourishing Cream är en intensivt närande creme för extra långvarig djup återfuktning. Formulerad med en hög dos niacinamid, havrelipider och nordiska oljor, bidrar denna creme till att förbättra prestandan hos barriären i hudens yttre lager.

SÅ FUNGERAR DEN

Niacinamid är en antioxidant som finns naturligt i kroppen. Den förbättrar prestandan hos barriären i hudens yttre lager genom att öka förnyelsen av celler och produktionen av lipider och ceramider. Därigenom förbättrar den hudens förmåga att bevara fukt. Fördelarna med en välfungerande skyddsbarriär är många, däribland väsentligt reducerade fina linjer, rynkor och rodnad. Verso Nourishing Cream ger bestående återfuktning och gör din hud slät, mjuk och smidig.

HUVUDINGREDIENSER

Tillsammans med en hög dos niacinamid innehåller Verso Nourishing Cream havrelipider och nordiska oljor. Detta är ingredienser rika på avenanthramider, ceramider, betaglukaner, E-Vitamin och hudidentiska fettsyror som besitter enastående återställande, antioxidanta och barriärstärkande egenskaper.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Nourishing Cream och vad gör den?

En närande fuktcreme för omedelbar och långsiktig återfuktning av huden.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Nourishing Cream i min dagliga hudvårdsrutin?

Med sin unika mix av ingredienser utvalda för deras närande egenskaper och enastående förmåga att stärka hudens uppbyggnad, säkerställer Verso Nourishing Cream en ordentligt fungerande skyddsbarriär. Hög funktion bidrar till att hålla huden återfuktad genom att motverka vattenförlust i det yttersta hudlagret som i sin tur är en nödvändig förutsättning för en frisk och hälsosam hud.

När använder jag Verso Nourishing Cream?

Använd den som en del av din dagliga hudvårdsrutin för att upprätthålla en god fuktnivå eller så fort du upplever att din hud känns uttorkad, exempelvis efter en lång flygning.

Hur förvarar jag Verso Nourishing Cream bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER