Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream
Verso Nourishing Cream

N°3 Nighttime

Verso Nourishing Cream

900 SEK

Verso Nourishing Cream är en intensivt närande och mjukgörande creme som maximerar hudens fuktnivåer. Huden lämnas mjuk och slät med hälsosam lyster.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

STRÅLANDE HUD OCH LÅNGVARIG ÅTERFUKTNING MED NIACINAMID

Verso Nourishing Cream innehåller återfuktande och hudvårdande ingredienser som säkerställer långvarig och maximerad fuktbalans i huden. Den närande cremen passar perfekt till en fuktfattig hud med synbart ojämn hudton samtidigt som den dämpar utseendet av irritation och rodnad. Huden balanseras och stärks mot märkbar påverkan av stressfaktorer.

Verso Nourishing Cream ger ett mjukt, spänstigt och hälsosamt utseende utan att kännas tung på huden.

SÅ FUNGERAR VERSO NOURISHING CREAM

Verso Nourishing Cream innehåller en hög koncentration av niacinamid (vitamin B3) som förbättrar huden naturliga skydd och gör den smidig, len och slät med en jämnare ton. Fördelarna med en bestående återfuktad och balanserad hud är flera; torrhetslinjer och rynkor blir mindre framträdande samtidigt som rodnader minimeras. Resultatet är en välmående hud med förnyad lyster.

Utöver niacinamid består Verso Nourishing Cream av skyddande antioxidanter och oljor från nordisk havre. Formuleringen är även rik på mjukgörande ceramider, stärkande vitamin E och ett unikt hydrolyserat jästextrakt som bevisat främjar hudens egen produktion av hyaluronsyra vilket gör att fukthalten bevaras på sikt. Genom att hjälpa huden att bibehålla sin fukt kan den aktiva ingrediensen ge huden ett fylligt och spänstigt utseende.

De noga utvalda ingredienserna i Verso Nourishing Cream gör att hudens fukt- och näringsbalans förbättras samtidigt som huden stärks och blir mer motståndskraftig mot synliga effekter av miljörelaterade påfrestningar.

ANVÄNDNING

Massera in cremen över ansikte och hals. Använd morgon och/eller kväll alternativt närhelst huden behöver extra fukt och näring. Vid behov, applicera ett anpassat serum under Verso Nourishing Cream. Vid användning till dagen rekommenderar vi att applicera ett solskydd, minst SPF 30, som sista steg in din hudvårdsrutin. Detta för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Nourishing Cream och vilket resultat kan jag förvänta mig?

Verso Nourishing Cream är en närande och intensivt återfuktande creme som ger omedelbart och långsiktigt resultat. De aktiva ingredienserna i formuleringen optimerar hudens fuktnivå och stärker motståndskraften mot de synliga effekterna av yttre stressfaktorer. Det övergripande resultatet är smidig, vitaliserad och hälsosam hud.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Nourishing Cream i min hudvårdsrutin?

Verso Nourishing Cream innehåller en unik blandning av ingredienser som noga valts ut på grund av deras förmåga att ge näring och effektivt återfukta din hud. Den välformulerade cremen balanserar och stärker huden, vilket gör den synbart len med minimerad rodnad och irritation. En intensivt återfuktad hud ger en fyllighet och fasthet samt främjar en hälsosam naturlig lyster.

Kan jag använda Verso Nourishing Cream i kallare klimat?

Detta är den perfekta cremen för alla hudtyper, särskilt vid kallt och torrt klimat. Verso Nourishing Cream återfuktar, skyddar och motverkar effektivt den torrhet som ofta uppstår vid kallare väder.

När ska jag använda Verso Nourishing Cream?

Använd Verso Nourishing Cream som din dagliga återfuktande och närande creme morgon och/eller kväll eller när huden är i behov av extra fukt och skydd. Nourishing Cream ger en mjuk och slät hud samtidigt som den stärker hudens naturliga skydd mot synliga effekter av stressfaktorer.

Hur förvarar jag Verso Nourishing Cream bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en anpassad hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER