Verso Glowing Kit
Verso Glowing Kit
Verso Glowing Kit
Verso Glowing Kit
Verso Glowing Kit
Verso Glowing Kit
Verso Glowing Kit
Verso Glowing Kit
Verso Glowing Kit
Verso Glowing Kit
Verso Glowing Kit

Kits & sets

Verso Glowing Kit

950 SEK

Verso Glowing Kit innehåller den ultimata duon för hälsosam glow, särskilt framtaget för matt och glåmig hud i behov av ny energi. Det utvalda kitet innehåller den fuktgivande dagcremen, Verso Daily Glow, som ger en omedelbar vitaminboost och vitaliserad hud. Vårt innovativa solskydd, Verso Daily SPF 50, säkerställer ett mångsidigt och högt solskydd för en synbart välmående hud med naturlig fräschör.

Alla tecken på trötthet sveps bort och resultatet är en återfuktad, strålande hud med gyllene lyster. Daglig användning av Verso Glowing Kit skyddar din hud mot miljörelaterade stressfaktorer, synliga pigmenteringar och för tidigt åldrande.
Funktion

Produktinformation

PRODUKTINFORMATION

Ge din hud lyster och förnyad glow med Verso Glowing Kit. Produkterna i det unika kitet är framtagna för att skydda, stärka och ge din hud ny energi och lyster. Den utvalda duon i Verso Glowing Kit är i originalstorlek och passar alla hudtyper och hudtoner.

Verso Glowing Kit innehåller hudförbättrande produkter noga framtagna utifrån vår grundläggande filosofi: ”hudvård grundad i vetenskapen”. Kitet lyfter din hudvårdsrutin och ger en välmående hud med daggfrisk lyster och fräschör. Dagcremen Verso Daily Glow förhöjer din dagliga hudvårdsupplevelse med hjälteingrediensen Retinol 8 i fokus för en påtagligt spänstig, plumpad hud med minskad synlighet av pigmenteringar. Algica, svenska kiselalger kända som ”havets juveler ”, ökar effektiviteten av Verso Daily SPF 50 genom att boosta produktens SPF-förmåga, återfukta och blockera föroreningar.

VERSO DAILY GLOW, 30 ML

Verso Daily Glow ger huden en upplyftande vitaminboost och lämnar en synligt jämnare hudton och ett gyllene glow. Den lätta, energigivande dagcremen ger direkt samt långsiktig effekt med stjärningrediensen Retinol 8 för en synbart spänstig och fyllig hud samtidigt som utseendet av fina linjer samt rynkor minimeras.

Niacinamid bidrar till att förbättra hudens fuktbalans samtidigt som huden stärks och blir mer motståndskraftig mot synliga effekter av miljörelaterade påfrestningar. C-vitamin tillför skyddande antioxidanter för att motverka för tidigt åldrande och bidrar till ett hälsosamt utseende. Kombinationen av ingredienser vårdar och förser huden med energi. Resultatet är en återfuktad och balanserad hud med perfekt gyllene lyster som passar alla hudtyper och hudtoner.

VERSO DAILY SPF 50, 40 ML

Att dagligen använda ett bredspektrum SPF är av avgörande betydelse för att förhindra solskador och motverka pigmenteringar samt för tidiga tecken på åldrande. Ett välformulerat solskydd främjar en hälsosam hud samt bibehåller och förbättrar resultatet av din hudvårdsrutin. Algica är en av huvudingredienserna i vårt innovativa solskydd, Verso Daily SPF 50. Det är unika svenska kiselalger, även kända som “havets juveler”. Dessa alger återfuktar huden och skyddar mot föroreningar samtidigt som de ökar effektiviteten av produktens SPF-förmåga.

För att uppmuntra till daglig användning av SPF har vi utvecklat en silkeslen och snabbabsorberande creme som är smidig att applicera och ger en sammetslen finish med naturlig lyster. Den lätta konsistensen ger ingen fet, klibbig känsla och lämnar inga tecken på en vit hinna. Verso Daily SPF 50 ger utmärkta hudförbättrande fördelar med sina återfuktande, mjukgörande och lugnande egenskaper. Hudens skyddas samtidigt som tecken på för tidigt åldrande effektivt motverkas.

ANVÄNDNING

Inled din dagliga hudvårdsrutin genom att använda en anpassad rengöring. Detta gör huden redo för nästkommande steg i din rutin. Fortsätt genom att applicera Verso Daily Glow; använd en mindre mängd, motsvarande en ärtas storlek, och klappa försiktigt in cremen över huden med lätta uppåtgående svep för en vitaminboost och strålande glow.

Skin Expert tipsar! Verso Daily Glow kan kombineras med Verso Hydration Serum för extra intensiv återfuktning.

Följ genom att applicera en generös mängd Verso Daily SPF 50 minst 15 minuter före solexponering. Massera produkten över ansikte, hals och dekolletage. Glöm inte öronen; applicera gärna Verso Daily SPF på toppen, baksidan och örsnibben. Skin Expert tipsar! Verso Daily SPF 50 kan också användas kring ögonen för att skydda detta känsliga område från synliga tecken på för tidigt åldrande. Genom att avsluta din dagliga hudvårdsrutin med Verso Daily SPF 50 bibehåller du resultaten av dina produkter och en hälsosam hud.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER