Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit
Verso Starter Kit

Discovery kits

Verso Starter Kit

850 SEK

Vi presenterar Verso Skincare Starter Kit. Den utvalda kollektionen av resultatinriktade produkter innehåller allt du behöver för att lyfta din hudvårdsrutin. Verso Starter Kit innehåller en komplett uppsättning av våra bästsäljare i smidiga, resevänliga deluxe-storlekar. Den noga utvalda hudvårdsrutinen passar alla hudtyper och ger en perfekt introduktion till Versos högkvalitativa produkter. Med vår hjälteingrediens, Retinol 8 i fokus, fungerar denna uppsättning produkter multifunktionellt och säkerställer synliga resultat.
Funktion

Produktinformation

PRODUKTINFORMATION

Verso Starter Kit gör det enkelt att börja med en komplett uppsättning hudvårdsprodukter för en resultatinriktad rutin. Produkterna innehåller ingredienser som är väl sammansatta för att rengöra, stärka, balansera och återfukta samtidigt som de synbart föryngrar och vitaliserar huden, samt effektivt förhindrar tecken på för tidigt åldrande.

Detta kit innehåller en skonsam men effektiv rengöring, Verso Cleansing Balm, lämplig för att ta bort all makeup och lämna en perfekt grund för att följa upp med nästa steg i din rutin. Verso Starter Kit innehåller även vår bästsäljare för ett piggare ögonområde; Verso Super Eye Serum. Med sin enastående formulering, som innehåller den resultatinriktade ingrediensen Retinol 8, riktar den sig mot mörka ringar, svullnader samt fina linjer och rynkor.

Verso Hydration Serum är sammansatt av ingredienser som ger huden både omedelbar och långvarig återfuktning. Som ett uppfriskande glas med vatten för din hud. Det silkeslena serumet arbetar effektivt mot torrhet och håller huden len och mjuk. Verso Hydration Serum verkar balanserande och minimerar uppkomsten av fina linjer, vidgade porer och ojämn hudton samtidigt som den intensivt fuktbevarande produkten synbart lugnar huden.

För att förhöja din hudvårdsupplevelse ytterligare ingår två av våra välformulerade cremer i detta femstjärniga kit: Verso Daily Glow är en allt-i-ett-vitaminboostande creme för din dagliga dos strålande hud med daggfrisk lyster. Till natten applicerar du Verso Night Cream, formulerad med Versos unika A-vitaminkomplex Retinol 8, för att låta nattcremen utföra sin magi och vakna upp till vitaliserad hud med hälsosam fräschör.

Vid daglig användning kan kitet räcka ca tre veckor.

VERSO CLEANSING BALM, 25 ML

Verso Cleansing Balm är en mild och effektiv rengöring med återfuktande och exfolierande egenskaper. Formulerad med fuktbevarande oljor och ingredienser som verkar lugnande och främjar en balanserad hud. Cleansing Balm förvandlas från en krämig konsistens till en lätt mjukgörande lotion med ett lent lödder när balmen blandas med vatten. Formuleringen innehåller små jojobapärlor för att ge en mild exfolierande effekt. Huden lämnas smidig och återfuktad, redo för nästa steg i din hudvårdsrutin.

VERSO SUPER EYE SERUM, 7 ML

Verso Super Eye Serum är ett spänstgivande ögonserum som effektivt förebygger ålderstecken och ger ett piggare utseende kring ögonen. Unik formulering med Retinol 8 och peptider som minimerar synbarheten av mörka ringar, svullnad, fina linjer och rynkor.

VERSO HYDRATION SERUM, 10 ML

Verso Hydration Serum arbetar effektivt mot torrhet och håller huden mjuk, len och smidig. Serumet balanserar huden och minimerar synligheten av fina linjer, vidgade porer och ojämn hudton. Denna högpresterande booster ger en märkbart fastare hudtextur med ett intensivt återfuktat och strålande utseende.

VERSO DAILY GLOW, 10 ML

Verso Daily Glow är en allt-i-ett energigivande creme som omedelbart ger en upplyftande vitaminboost och lämnar en synligt jämnare hudton med gyllene glow. Den lätta, energigivande dagcremen ger både direkt och långsiktig effekt då den återfuktar, stärker och hjälper huden hålla sig fräsch och balanserad hela dagen. Den noga utvalda formuleringen innehåller det unika A-vitaminkomplexet Retinol 8 som minimerar fina linjer och ger en synbart spänstigare och fylligare hud. Resultatet är en jämn hud med vitaliserad och strålande finish.

VERSO NIGHT CREAM, 15 ML

Verso Night Cream innehåller ingredienser som lugnar, reparerar och ger ett föryngrat utseende. Huden blir synbart mjukare och fylld av ny energi med hälsosam lyster. Den unika formuleringen gör huden märkbart spänstig och len samtidigt som rodnader dämpas. Verso Night Cream är den ideala produkten att introducera din hud för den aktiva stjärningrediensen Retinol 8. Resultatet är en hud med påtaglig fräschör.

ANVÄNDNING

Inled din hudvårdande rutin med att rengöra huden med Verso Cleansing Balm. Applicera en mandels storlek av balmen på torr hud och arbeta med lätta cirkulära rörelser över hela ansiktet tills de små jojobapärlorna har smält. Tillsätt en liten mängd vatten och massera tills balmen omvandlas till len mjölkaktig konsistens. Skölj av med ljummet vatten eller använd en fuktig mjuk tvättduk för att avlägsna produkten. Kan användas morgon och/eller kväll. Skin Expert tips! Om du har en mycket torr hud, kan eventuell resterande balm efter sköljning få ligga kvar för att hjälpa huden att behålla sin naturliga fukt.

Applicera därefter Verso Hydration Serum över ansikte och hals för omedelbar och långvarig återfuktning. Massera serumet över huden i cirkulära, uppåtgående rörelser. Använd fingertopparna och klappa lätt in en liten mängd Verso Super Eye Serum under ögat. Börja vid ögonvrån och fortsätt ut mot tinningen. Applicera inte serumet för nära ögonen. Om du precis börjat använda produkten och upplever känslighet kring ögonen rekommenderar vi att du använder Verso Super Eye Serum var tredje kväll under de första två till tre veckorna. Därefter kan du successivt öka upp användningen. Det kan hända att du inledningsvis upplever en lätt pirrande känsla.

Fortsätt din rutin till dagen med Verso Daily Glow. Använd en mindre mängd, motsvarande en ärtas storlek, och klappa försiktigt cremen över huden med lätta uppåtgående drag. Avsluta din hudvårdsrutin dagtid med ett solskydd för att bibehålla en hälsosam hud och resultatet av din hudvårdsrutin.

På kvällen, efter rengöring av ansiktet med Verso Cleansing Balm, applicera Verso Night Cream över ansikte, hals och dekolletage. Massera försiktigt in cremen med cirkulära rörelser med fingertopparna för att stimulera blodcirkulationen och hjälpa produkten att absorberas av huden. Verso Night Cream kan användas ensam eller tillsammans med Verso Hydration Serum för extra intensiv återfuktning.

Fullständig ingredienslista och produktinformation finns att läsa på respektive produktsida.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER