Verso Retinol 8 Discovery Kit
Verso Retinol 8 Discovery Kit
Verso Retinol 8 Discovery Kit
Verso Retinol 8 Discovery Kit
Verso Retinol 8 Discovery Kit
Verso Retinol 8 Discovery Kit
Verso Retinol 8 Discovery Kit
Verso Retinol 8 Discovery Kit
Verso Retinol 8 Discovery Kit
Verso Retinol 8 Discovery Kit
Verso Retinol 8 Discovery Kit
Verso Retinol 8 Discovery Kit

Discovery kits

Verso Retinol 8 Discovery Kit

500 SEK

Verso Retinol 8 Bestsellers Discovery Kit innehåller våra bästsäljare med stjärningrediensen Retinol 8. Kitet innehåller tre produkter i smidiga, resevänliga storlekar: en ögonprodukt, ett serum och en nattcreme.
Funktion

Cruelty free

Fri frakt

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

PRODUKTINFORMATION 

Versos mål är att vara det självklara valet av A-vitamin i din hudvårdsrutin. Verso Retinol 8 Bestsellers Discovery Kit innehåller våra mest populära produkter med Retinol 8 som ger fantastiska synbara resultat på huden.

VERSO SUPER EYE SERUM, 7 ML

Favoriten Verso Super Eye Serum är ett uppiggande och spänstgivande ögonserum med lätt, cremig konsistens. Ögonprodukten riktar in sig på synbara tecken på åldrande samtidigt som det ger ny energi till huden kring ögonen. I den resultatinriktade formulan ingår stjärningrediensen Retinol 8 för ökad effektivitet och maximalt resultat. Verso Super Eye Serum minimerar svullnad och mörka ringar samt ger en jämnare hudton kring ögonen.  

VERSO SUPER FACIAL SERUM, 10 ML

Verso Super Facial Serum är ett rikt, cremigt serum som stärker och återställer huden. Serumet innehåller en hög koncentration av Retinol 8 som ger en föryngrad och jämn hud med märkbart förbättrad struktur. Den resultatinriktade formulan verkar uppstramande, jämnar ut hudtonen och ger en hälsosam lyster med ny fräschör.

VERSO NIGHT CREAM, 15 ML

Verso Night Cream återfuktar, mjukgör och lugnar huden. Den härligt mjuka nattcremen gör huden silkeslen är utvecklad att passa alla hudtyper. Den noga utvalda formulan skyddar huden mot yttre miljörelaterade stressfaktorer och motverkar effektivt tecken på förtida åldrande – det perfekta sättet att introducera din hud för Retinol 8.  

ANVÄNDNING

Applicera en liten mängd Verso Super Eye Serum under ögat. Var noga med att inte applicera produkten för nära ögat. Börja vid ögonvrån och fortsätt utåt mot tinningarna. Om du är ny användare av produkten rekommenderar vi att börja med att applicera ögonserumet var tredje kväll under de första två till tre veckorna. Om det känns bra i huden kan du successivt öka upp användningen till dagligt bruk. Man kan uppleva en lätt pirrande känsla i huden efter applicering.

Applicera Verso Night Cream eller Verso Super Facial Serum. Om din hud inte är van vid aktiva ingredienser rekommenderar vi att du börjar med och vänjer in huden med Verso Night Cream. Nattcremen kan användas ensam eller tillsammans med andra produkter som Verso Hydration Serum för maximal återfuktning. För en mer avancerad hudvårdsrutin kan du använda Verso Super Facial Serum och Verso Night Cream. Vi rekommenderar att börja med en produkt i taget om du är ny användare av Retinol 8. Om din hud redan är van vid Retinol 8 kan du varva Verso Super Facial Serum med Verso Night Cream om du upplever att din hud tolererar det. Verso Super Facial Serum kan användas tillsammans med din återfuktande creme eller ensam beroende på vad din hud behöver.

I kitet ingår en exklusiv Verso hårbandå och en mindre tygpåse.

Fullständig ingredienslista och produktinformation finns att läsa på respektive produktsida.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER