Verso Intro Kit
Verso Intro Kit
Verso Intro Kit
Verso Intro Kit
Verso Intro Kit
Verso Intro Kit
Verso Intro Kit
Verso Intro Kit
Verso Intro Kit
Verso Intro Kit
Verso Intro Kit
Verso Intro Kit

Discovery kits

Verso Intro Kit

480 SEK

Verso Skincare Intro Kit innehåller noga utvalda produkter som introducerar Versos högkvalitativa sortiment och förhöjer din hudvårdsrutin. Det handplockade kitet passar alla hudtyper och innehåller tre av våra kärnprodukter i resevänliga deluxe-storlekar. Med stjärningrediensen Retinol 8 i fokus säkerställer dessa hudförbättrande produkter synliga resultat.

Verso Intro Kit är perfekt för att motsvara dina dagliga önskemål inom hudvård. Som alltid är Versos produkter multifunktionella, vilket gör varje dag enklare utan att kompromissa med effekten.
Funktion

Produktinformation

PRODUKTINFORMATION

Verso Intro Kit gör det enkelt att komma i gång med en uppsättning hudvårdsprodukter för en resultatinriktad ansiktsrutin. De väl sammansatta produkterna rengör, stärker och återfuktar din hud samtidigt som de synligt föryngrar och vitaliserar huden. Resultatet är en hud med jämn ton och ett fylligt utseende samtidigt som tecken på för tidigt åldrande effektivt motverkas.

Kitet innehåller en skonsam men effektiv rengöring, Verso Cleansing Balm, lämplig för att ta bort all makeup, föroreningar och smuts. Huden lämnas ren med en perfekt grund för att följa upp med nästa steg i din rutin.

För att förhöja din hudvårdsupplevelse ingår två av våra noggrant formulerade cremer i detta unika kit. Verso Day Cream är nyckeln till din dagliga boost av hudvårdande ingredienser för en strålande hud. Dagcremen jämnar ut hudtonen, ger en synbart fastare hudstruktur med förbättrad spänst, elasticitet och fyllighet. Under natten får Verso Night Cream, formulerad med den aktiva stjärningrediensen Retinol 8, tillföra sina hudförbättrande kvaliteter och låter dig vakna upp till en återhämtad, välmående hud med strålande fräschör.

Vid daglig användning kan kitet räcka ca tre veckor.

VERSO CLEANSING BALM, 25 ML

Verso Cleansing Balm är en mild och effektiv rengöring med återfuktande och exfolierande egenskaper. Formulerad med fuktbevarande oljor och ingredienser som verkar lugnande och främjar en balanserad hud. Cleansing Balm förvandlas från en krämig konsistens till en lätt mjukgörande lotion med len konsistens när balmen blandas med vatten. Formulan innehåller små jojobapärlor för att ge en mild exfolierande effekt. Huden lämnas smidig och återfuktad, redo för nästa steg i din hudvårdsrutin.

VERSO DAY CREAM, 15 ML

En återfuktande, antioxidantrik och påtagligt föryngrande ansiktscreme för en strålande hud med naturlig lyster. Verso Day Cream är formulerad med vårt unika A-vitaminkomplex, Retinol 8, som ger utseendet av en spänstigare hud med ökad fasthet och förbättrad elasticitet. Niacinamid och gurkmeja skyddar huden mot de synliga effekterna av miljörelaterade stressfaktorer och ger en märkbart jämnare hudton. De aktiva ingredienserna säkerställer hudvårdande resultat och ger en hälsosam hud med vitaliserad fräschör.

VERSO NIGHT CREAM, 15 ML

Verso Night Cream innehåller ingredienser som lugnar, reparerar och ger huden ett plumpat utseende med hälsosam fräschör. Den mjukgörande formulan med stjärningrediensen Retinol 8 minimerar tecken på för tidigt åldrande och gör huden märkbart fyllig och len samtidigt som rodnader dämpas. Bland de noga utvalda ingredienserna ingår även den skyddande antioxidanten E-vitamin, återfuktande squalane och mjukgörande sheasmör som lämnar huden sammetslen. Havreextrakt tillsammans med gurkmeja har en stärkande och rodnadsdämpande effekt och bibehåller en välmående hud. Verso Night Cream motverkar effektivt fuktförlust och håller huden balanserad med ”studsig” spänst.

ANVÄNDNING

Inled din hudvårdande rutin med att rengöra huden med Verso Cleansing Balm. Applicera en mandels storlek av balmen på torr hud och arbeta med lätta cirkulära rörelser över hela ansiktet tills de små jojobapärlorna har smält. Tillsätt en liten mängd vatten och massera tills balmen omvandlas till len mjölkaktig konsistens. Skölj av med ljummet vatten eller använd en fuktig mjuk tvättduk för att avlägsna produkten. Kan användas morgon och/eller kväll.

Applicera Verso Day Cream på morgonen över rengjort ansikte, hals och dekolletage. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 som ett sista steg in din hudvårdsrutin för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.

På kvällen, efter rengöring av ansiktet med Verso Cleansing Balm, applicera Verso Night Cream över ansikte, hals och dekolletage. Massera försiktigt in cremen med cirkulära rörelser med fingertopparna för att stimulera blodcirkulationen och hjälpa produkten att absorberas av huden.

Fullständig ingredienslista och produktinformation finns att läsa på respektive produktsida.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER