Vi presenterar

Verso Body Peel

N°10 HAND & BODY

Ta hand om din hud på kroppen lika väl som den i ansiktet

ny produkt

Verso Body Peel

VERSO BODY PEEL

Regelbunden användning av peel på kroppen kommer ge dig hud en boost. Genom att ta bort döda hudceller kommer du uppleva att huden får mer lyster, blir lenare samt ger ett mjukare intryck. En ordentligt exfolierad hud tar bättre upp både fukt och andra ingredienser från din övriga hudvård.

Huden - kroppens största organ

Vår hud är kroppens största organ med en yta om ca 2 kvadratmeter. Den skyddar oss från yttre påverkan och  hjälper kroppen reglera temperatur och känna beröring, värme och kyla. Därför är det minst lika viktigt att ta hand om huden på kroppen som de är att ta hand om huden i ansiktet.

Yttre påverkan på huden kan leda till att huden lätt torkas ut. Torr hud ökar risken för irritation vilket kan leda till ökad känslighet. Dusch, rakning, tvättmedel, föroreningar och UV-ljus är några av de faktorer som kan leda till irriterad och känslig hud. Detta kan förhindras genom att skonsamt stärka hudbarriären med en mjukgörande och lugnande produkt som ger en hälsosam, återfuktad och fast hud.

VERSO BODY LOTION

Den här cremen innehåller Niacinamide och andra ingredienser som verkar för att återfukta och stärka hudbarriären för att underlätta och motverka torrhet och irritation i huden. Funktion: Återfuktande, mjukgörande, reparerande, skyddande, stärkande och lugnande. Vi rekommenderar att du pumpar två gånger för att få rätt mängd creme att applicera i cirkulerande uppåtgående rörelser över hela kroppen. Med fördel appliceras lotionen över lätt fuktig hud efter bad eller dusch för att bäst effekt.  

N°10 HAND & BODY

Verso Body Lotion


Verso Body Peel

Läs mer

Verso Body Lotion

Köp

Se alla produkter

Köp alla
SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER