Välj tre varuprover som gåva med varje order – Fri frakt över 500 kr

N°10 HAND & BODY

Verso Body Series

VERSO BODY PRODUKTER

Vår hud är kroppens största organ med en yta om ca 2 kvadratmeter. Den skyddar oss från yttre påverkan och  hjälper kroppen reglera temperatur och känna beröring, värme och kyla. Därför är det minst lika viktigt att ta hand om huden på kroppen som de är att ta hand om huden i ansiktet.

Yttre påverkan på huden kan leda till att huden lätt torkas ut. Torr hud ökar risken för irritation vilket kan leda till ökad känslighet. Dusch, rakning, tvättmedel, föroreningar och UV-ljus är några av de faktorer som kan leda till irriterad och känslig hud. Detta kan förhindras genom att skonsamt stärka hudbarriären med en mjukgörande och lugnande produkt som ger en hälsosam, återfuktad och fast hud.

N°10 HAND & BODY

Ta hand om din hud på kroppen lika väl som den i ansiktet

VERSO BODY OIL CLEANSER

Verso Body Oil Cleanser är en skonsam rengöring för hela kroppen. Den har återfuktande och milt exfolierande egenskaper med en lugnande effekt på huden.

WITH SALICYLIC ACID

Verso Body Oil Cleanser

Verso Body Oil Cleanser
600 SEK

VERSO BODY PEEL

Regelbunden användning av peel på kroppen kommer ge dig hud en boost. Genom att ta bort döda hudceller kommer du uppleva att huden får mer lyster, blir lenare samt ger ett mjukare intryck. En ordentligt exfolierad hud tar bättre upp både fukt och andra ingredienser från din övriga hudvård.

Verso Body Peel
600 SEK

WITH AHA, PHA & BHA

Verso Body Peel

VERSO BODY LOTION

Den här cremen innehåller Niacinamide och andra ingredienser som verkar för att återfukta och stärka hudbarriären för att underlätta och motverka torrhet och irritation i huden. Funktion: Återfuktande, mjukgörande, reparerande, skyddande, stärkande och lugnande. Vi rekommenderar att du pumpar två gånger för att få rätt mängd creme att applicera i cirkulerande uppåtgående rörelser över hela kroppen. Med fördel appliceras lotionen över lätt fuktig hud efter bad eller dusch för att bäst effekt. 

WITH NIACINAMIDE

Verso Body Lotion

Verso Body Lotion
600 SEK

Verso Body Oil Cleanser

Köp

Verso Body Peel

Köp

Verso Body Lotion

Köp
SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER