Välj tre varuprover som gåva med varje order – Fri frakt över 500 kr

BOOSTA HUDEN MED LYSTER OCH GLOW

Verso Glow Routines

Lars Fredriksson - Grundare Verso Skincare

Verso Daily Glow kombinerar Retinol 8 med de hälsosamma egenskaperna från Vitamin C i en och samma dagcreme och ger ett extra glow för en hälsosam och strålande hud.

online exclusive

Verso Signature Glow Routine

Verso Signature Glow Routine
Verso Signature Glow Routine

online exclusive

Verso Summer Glow Routine

Verso Summer Glow Routine
Verso Summer Glow Routine

online exclusive

Verso Glow Boost Routine

Verso Glow Boost Routine
Verso Glow Boost Routine

VERSO DAILY GLOW - EN ENERGIGIVANDE VITAMINBOOST MED EXTRA GLOW

Verso Daily Glow är en allt-i ett energigivande vitaminboostande creme som förbättrar hudens hälsa och omedelbart motverkar matthet i huden. Verso Daily Glow verkar för att förbättra hudens textur, elasticitet och fyllighet för en hudföryngrande fräschör samtidigt som den ger ett mjukt, skimrande intryck av en hud med mycket lyster.

SÅ FUNGERAR DEN

Formulan innehåller antioxidanter som ger huden ett förebyggande skydd. Genom att använda denna unikt sammansatta creme kommer din hud att framstå både yngre och mer välmående. Cremen ger ett ljusreflekterande, skimrande intryck på huden tack vare Fluorphlogopite. Detta glänsande artificiella mineralpulver liknar naturliga mineralpulver i effekt och uttryck utan att innehålla några av de gifter och föroreningar som ibland återfinns i naturliga mineraler. Beslutet att inte inkludera naturliga mineraler är medvetet fattat för att inte bidra till de brott mot mänskliga rättigheter som är förknippade med utvinnandet av mineraler. 

SÅ ANVÄNDER DU DEN

Applicera på väl rengjord hud i ansikte och på halsen på morgonen. Produkten kan användas ensam eller tillsammans med andra hudvårdsprodukter. Passar alla hudtyper och hudtoner.

Verso Skincare

Verso Daily Glow

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER